- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Emrahın annesi ve bakkalcı amcalar da favoriler arasındaydı onlarsız senaryo tuzsuz pilav gibi yavandı.Konunun amacını anlayamadım da, 50 yaşındayım romanları bilmem ama valla Yeşilçam’ın en fıkırdak zamanında çocukluk ve gençlik geçirdim, bu 4’lü hayatımı etkilemediyse daha da kimse etkileyemez, herkes yaşadıklarının yaptıklarının sorumluluğunu almalı, konu ne romanlara, ne filmlere/dizilere ne de öğretmenlere bağlanabilir.
Eki Görüntüle 3074097 Eki Görüntüle 3074100 Eki Görüntüle 3074096
Öğretmenler kimseye gidin şöyle yaşayın demez, ayrıca çok erkek arkadaşla vicdan merhamet ne alaka?
Merhamet de ahlak da doğuştan ya vardır ya yoktur.
Katip mümkün değil ki, öğretmen zaten etik olarak da böyle bir şey demez, çocuklardan birinin kendisi veya ailesi söylenenleri yanlış anlar diye tavsiyelerini bile ölçe tarta verir öğretmenler.Bi de sevişin yiyişin öbüşün diyecekler..
kızlara ne yalan söylemişler ya çok merak ediyorum ama okumaya üşeniyorum. biri sevabına anlatabilir mi
Hayır yani sevişen erkekler de evlenmedi miNe güzel öğretmenmiş o, bize kimse önermedi kendi imkanlarımızla öğrenip seviştik hep
merak edip ucundan kıyısndan okudumEki Görüntüle 3074113
Manyak olursun.
:))) videoplayer gençliğiyiz. Ne bakkal amcalar ne size baba diyebilir miyim amca demeler olmazsa olmazdı:)Emrahın annesi ve bakkalcı amcalar da favoriler arasındaydı onlarsız senaryo tuzsuz pilav gibi yavandı.
Ablanın sevişesi varmış.Sevişmiş sevişmiş pişman olmuş. Gelmiş burda milleti b.kluyor. Kisaca bu.kızlara ne yalan söylemişler ya çok merak ediyorum ama okumaya üşeniyorum. biri sevabına anlatabilir mi
Bom diye hemdekizlara bir yalan soylendiyse oda bekaretin bom diye patladıgı, bir çay bardağı bekaret kanı geldiği
ben sizin gibi bakmiyorum olaya iyiki sevişmişim valla sefam olsun.
bir tek kadın günah bizim ülkedeZaten amaç belli gelmiş bi yobaz muhtemelende erkek hani şu yollarda eline şu günah bu bilmem ne diye kağıt sıkıştıranlardan
ay benim imkanım da yoktu aplaNe güzel öğretmenmiş o, bize kimse önermedi kendi imkanlarımızla öğrenip seviştik hep
Bi de Sude öğretmeni unutmayalım lütfen.Ablanın sevişesi varmış.Sevişmiş sevişmiş pişman olmuş. Gelmiş burda milleti b.kluyor. Kisaca bu.
Biz ettik sen etme bak
Sınava 21 gün kala konuları yetiştirmeye çalışırken ben de sık sık böyle düşünüyorumKeşke şu geride kalan 37 yıl bir rüya olsa da, uyandığımda kendimi lisede, 9.sınıfta, kapıdan girince hemen o en öndeki sırada oturuyor olarak görsem...
37 sine kadar vur patlasın çal oynasın bir hayat yaşamış bi de bakmış ki biyolojik saat çalalı çok olmuş, şimdi de vay efendim kandırıldık kullanıldık bilmem ne.kızlara ne yalan söylemişler ya çok merak ediyorum ama okumaya üşeniyorum. biri sevabına anlatabilir mi
okulda var mı sevişin yiyişin sınav stresini atın diyen bir öğretmen?Sınava 21 gün kala konuları yetiştirmeye çalışırken ben de sık sık böyle düşünüyorum