Kızlara yalan söylemişler

Emrahın annesi ve bakkalcı amcalar da favoriler arasındaydı onlarsız senaryo tuzsuz pilav gibi yavandı.

Bi de sevişin yiyişin öbüşün diyecekler..
Katip mümkün değil ki, öğretmen zaten etik olarak da böyle bir şey demez, çocuklardan birinin kendisi veya ailesi söylenenleri yanlış anlar diye tavsiyelerini bile ölçe tarta verir öğretmenler.

Hadi şimdi eskisi gibi sıkı kurallar yok okullarda, bizim zamanımızda öğretmen demek disiplin ve kuralllar demekti, hadi ben fosil çağındanım, kızım 27 yaşında onun da lise öğretmenlerini tanıyorum, kadın ve erkek öğretmenleri bırakın cinsellik konuşmayı, okuldan kaçan, kitap yerine okula makyaj malzemesi getiren, olur olmadık tekin olmayan tiplerle gezen kızları ve ailelerini uyarmak isterdi de bir de velilerden sana ne kızımın özel hayatından diye azar işitirlerdi.

Belli örf ve ananeleri olan bir toplumuz, Türk aile yapısı belli, hangi öğretmen der bunu? Adamın canına okurlar.

Kaldı ki ben şiir, roman, film, dizi suçlamalarını asla mantıklı bulmuyorum, sürekli bir toplum ahlakı ve toplum ahlakının başkaları tarafından bozulduğu söylenip suçlu dışarıda aranıyor.

Valla sizin ahlaki ve vicdani duygularınız sağlam temellere oturmuşsa, X öğretmen onu demiş, falanca romanda bu yazılıymış, fişmanca dizi de şu varmış etkilenmezsiniz özür dilerim kaba bir eleştiri oldu belki ama benim için bu böyle.

Gençliğimde o zamanlar disko deniyordu, diskoya da gittim, gazinolara da gittim, Yeşilçam en popüler yıllarındaydı o dönemler, okuldan eve gitmek yerine sinemaya da giderdim, alkol de aldım, kız erkek arkadaşlarım da vardı akşam anne babalar toplanır muhabbet eder biz diskoya gider tepinirdik ama hep merhametli, vicdanlı, ahlakından şüpheye düşmeyen biriydim.

Kimse vaktiyle özenip yaşadığı hayatın yükünü başkasına yüklememeli, bence konunun o kadar uzun cümlelerinden anladığım şu “gençlikte her şeyi yaşarken iyiydi ama yaş kemale erdi, evlenecek kimse çıkmıyor karşıma“

merak edip ucundan kıyısndan okudum tam manyak olunacak konu cidden
konu sahibi vesikalı çalışanmış gibi yazmışsınız. biraz fazla dramatik olmamış mı? yani evlenemeyince 37 yaşına kadar bekareti kolay kolay koruyamaz insan zaten zor. sırf seviştiniz diye de hiçbir şeyden mahrum olmazsınız. bi psikoloğa gidip terapi alın bence. algınız kaymış

kızlara ne yalan söylemişler ya çok merak ediyorum ama okumaya üşeniyorum. biri sevabına anlatabilir mi
37 sine kadar vur patlasın çal oynasın bir hayat yaşamış bi de bakmış ki biyolojik saat çalalı çok olmuş, şimdi de vay efendim kandırıldık kullanıldık bilmem ne.

Erşan kuneri de öğretmen kemalin yavuklusu nazlı kız geldi aklıma ben neeirdennn büliyummm salaaaak diye bağırısı.
Yahu kitap dizi filan hikaye yapan yapar evlenen evlenir gezen gezer. Yatıp kalkan kızlarda evlendi çocukları oldu Porsche den inip bebiş büyüteni de var. Yüzleri hala bebek gibi olanları da var.
Bence sizin suçlamak için birirlerine ihtiyacınız var ve kim geldiyse aklınıza suçlamıssınız. Sakin olun. Kimseyi suclamayın yaşadıklarınızı sevin kendinize bakım yapın pozitif düşünün. Kitaplar öğretmenler filmler size bunları yaptırmadı siz yaptınız yetişkin insanlarız artık çocuk gibi bahanelere sığınmayın.ayrıca yaşadıklarınız sizin tercihiniz bu sebeple biri sizinle evlenmiyorsa sadaka verin berbat bir evlilikten kurtulmussunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…