Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de buraya takılmıştım. polo diyor ya, ben mi poloyu bilmiyorum diye sorguladım bi an :) ancak söylene söylene bir bebek arabası çıkarılabilir polo bagajından hakikaten.
Yalnız bişi diycem en kral evlilikleri en kral kocaları da bu yerden yere vurduğu hatunlar yapıyor heeAblanın dünyadan haberi yok herhalde :):):) Ohh misss kadınların sefası olsun... Bu arada konu über kezban bir konu. İçim bayıldı
Bi de herif bebek arabasını açıp bebeği içine atıp sürmüş, kadın poşetleri taşımış. Adam tıngıdı tıngıdı bebek arabası sürerken kadın bi ton yük taşıdı, eli kolu koptu tabi o ara. O öküz herif evde 2 saat çocuğu oynatmıştır karısı yemek yapıp bulaşık yıkayıp malzemeleri dizerken kesin. Nasıl bir yokluksa bu herifte gözü kalmış konu sahibinin yazık.