Kızlara yalan söylemişler

okulda var mı sevişin yiyişin sınav stresini atın diyen bir öğretmen?
ay resmen sinirim bozuldu okuyup okuyup gülüyorum çocuklara sevişin desem bi sonraki gün veliler neyle kovalar beni acaba gazetelere manşetten haberim çıkar herhalde.. “sözde matematik öğretmeni çocuklara yemişim Lgs’yi, çalışmayın sevişin stres atın” dedi sinirim bozuldu resmen gideyim de mutluluk dolu aile evimizde biraz daha bebiş sallayayım ben, kocam da devrilmiş yatiyor

Bi gün eşimle feci kavga etmişim, hazırlanmış gidiyorum. O da arabayla peşimden geliyor. Bi arkadaş gördü bizi öyle. Aşk mı tazeliyonuz dedi. Hayatta hiçbir şey göründüğü gibi değildir.
Konu sahibi sizi öyle görse onada duygulanirdi baslardi kadinlara yalan söylemisler diye

Daha önce hiç bu kadar saçma bir yazı okumadım. Kendi bakış açınızı başkalarının suçu gibi sunduğunuz ve haberi dahi olmayan insanları suçladığınız hayatınızın tek sorumlusunun kendiniz olduğunu anladığınızda bir şeyler değişecektir. Yazık! Sadece cinsellikle bir şeyi açıklamak, bu yüzden evlenemediğinizi düşünmek gerçekten çok yazık. Muhtemelen bu bakış açınız yüzünden çevrenizden uzaklaşıyor erkekler ve siz daha önce yaşadığınız seks deneyimlerine bağlıyorsunuz bunu. Bi psikolog il3 görüşüp kendinizi affetmeyi öğrenin yoksa boş yere yaşanmış bir hayatının sonuna geldiğinizde bu pişmanlık kat ve kat artacak

Yine bu fotoğrafın hakkını veren bir konu.
Baggnaaa yalan söylediler bagnaaaa yalan söylediler kaderden bahsetmedigggler...

Eklentiler

• IMG_20210227_020541.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 48
Valla biz lisedeyken mahallede yanımda erkek arkadaşımla yürürken biri görür diye birbirimizi tanımıyormuş gibi yapıyoduk dikkatini çekerim yürümekten bahsediyorum...

Hiç 37lik biri gibi gelmediniz.

E kızım sen de utandığın o haltları yemeseydin Kimsenin kimseye yalan söylediği yok. Kendin edip kendin bulmuşsun.

Şaka bir yana...
Yazım şeklin hiç fena değil. Yazmaya devam et lütfen.

Benimle hangi erkek evlenir ne ya? Bazı arkadaşlarım birçok ilişki yaşadı ve harika evlilikleri var, bazıları kendini sakladı ve erkekleri tanımadığı için gidip en hödüklerle evlendi. Mutsuz… bazısı erkeklerden hep uzak durduğu için, flört etmeyi bilmiyor, bazısı da çok ilişki kurduğu için tatmin olamıyor.
Bunlar ilişki sayınızla değil, sizle ilgili. Bir erkek sizle evlilik düşünmüyorsa bu ona uymadığınız içindir eksik veya yanlış olduğunuz için değil. Siz de evlenmek istemeyebilirsiniz. Yuva kurmak bazısını mutluluktan uçurur, bazısı da kariyeriyle, kitaplarıyla, bilimle sanatla kedileriyle doğayla mutlu olur… bazısı evlenmek istemez anne olmak istemez.
Kızları kandırmadılar, kızlara seçenek gösteriyorlar. Siz kendinize uygun olanı seçer uygun hayatı yaşarsınız, belki kendinize uygun yaşamı seçmediniz ama bu tüm kızları değil sizi bağlar ki hiçbir zaman geç değil

37 yaşında suratınız hortlağa döndüyse uyuşturucuyu azaltın belli ki zihninize de iyi gelmiyor...
Yaniiii... Hem sevişen kadın güzelleşir ayol, biliyoruz da konuşuyoruz O yaşta hortlaga dönenler sevişemeyenler oluyor genelde...Bu abi sallamış ama öyle böyle sallamak değil, tek bir kadın tanımadan kadın ağzıyla yazılmış bir yazı olmuş resmen.

Ablacim git tedavi ol. Yazarlari da Sude ogretmeni de rahat birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…