Kızlara yalan söylemişler

Masaya cik yepin istersen

İşte dünya halı herkesin derdi başka keskeleri başka.Benim de ah vah ettiğim neden çok flört etmedim neden kendimi birine bağladım neden çeşit zenginliklerinden faydanlamadim???Her şey seks değil bahsettiğim zenginlikler fikirler hayat görüşleri belki değer yargıları.Benim kızdığım kendimim.Keske dediğin gibi o sıralara dönsem ve her şeyi eğitimim de dahil baştan yaşasam.
Şükür ki gözlerini yaşartan duruma sahibim ama emin ol insan doymaz bir canlı ona sahip olacaksın ve başka keskelerin olacak.Yolun açık olsun bu arada üzme kendini biri çıkar karşına geçmişe iyi ki dersin yarınların dolu dolu o olur.

Ahhahsh ay çok güldüm yaa kadın içlenmiş bir şey yazmış ayıp ayıp ahshhshs

Bana da yalan söylemişler.bende küçükken hep prenses olmak istemiştim çünkü masallarda prensesler hep mutlu,zengin,güzel bir ülkede yaşar.prensle evlenir ve mutlu yasarlar.sonra anladım ki prenses olmakta zormus.baska ülkenin kralıyla zorla evlendirilme, asılan prensesler ,zor saray hayatı falan. neyse..hayatı yaşayarak öğreniyorsun

Hangi öğretmen önerdi flört etmeyi, sevişmeyi? Siz cidden sorunlusunuz ya. Kıskançlıktan kafayı yemişsiniz. Çok arkadaşım bir sürü kişiyle çıkıp sonra evlendi. Çok tanıdığım insanda sizin gibi sığ düşünüp evliliğinde aldatıldı. Allah aşkına komik olmayın.

Ablam wattpad burası değil yaa yanlış gelmissin sen.
Ayrica ne biçim kitaplar okumuş filmler izlemissen o senin sorunun. Bana hiç öyle şeyler denk gelmedi.
Hepsini okumadım. Zira çöp paragraflar.
Ablada libido şelaleymiş ya , hızlı yaşamış mübarek. Muzır neşriyatı fazla kaçırmış ama.

Ablada libido şelaleymiş ya , hızlı yaşamış mübarek. Muzır neşriyatı fazla kaçırmış ama.
Biz Çalıkuşu falan okurduk öğretmen olmaya heveslenirdik. Ablaya seks hikayeleri okutmuşlar yersen. Ayrica 37 yaşındaki birinin lisede Sude öğretmeni mi olurmuş. Sude sude bak bana bir gülme geldi

Tabi canım hatta bizim öğretmenler arkadaşlarla yiyisme sevisme saati bile yapmisti..Haklısın hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…