Kızlara yalan söylemişler

Biz Çalıkuşu falan okurduk öğretmen olmaya heveslenirdik. Ablaya seks hikayeleri okutmuşlar yersen. Ayrica 37 yaşındaki birinin lisede Sude öğretmeni mi olurmuş. Sude sude bak bana bir gülme geldi
Sude tam böyle modern bi isim ya , ondan heralde. Düşün yani bi Ayşe, Fatma , Saadet , Remziye öğretmen 90 larda sevismeye teşvik ediyormuş öğrencileri asıl o zaman gülerdim.

2 saat çocuğu mu oynatmış. Yok be nerede. 2 dakika sonra annesi bu ağlıyor diye kucağına getirmiştir. 2 saat oynatsa öp başına koy.

Ne bu algı operasyonu mu

Anlattığınız şeyler sizin dönemde biraz zor gibi günümüzde bile halen bu tarz konularda insanlar özgürlüklerini yaşayamazken 20 sene öncesinde nasıl böyle bir ortam bulabildiniz ben şaşırdım

Sadece flört edin sevişin deseler iyi...YiYİŞİN demişler Günahını almiyim ama bizim zamanımızda derse giren düzduvar fizikci demiş olabilir zamanlama uyuyoro sapığın lafına bakıp önüne gelenle sevistiyse adama da suç atamam şimdi, Allah herkese beyin veriyor çünkü.

Sude tam böyle modern bi isim ya , ondan heralde. Düşün yani bi Ayşe, Fatma , Saadet , Remziye öğretmen 90 larda sevismeye teşvik ediyormuş öğrencileri asıl o zaman gülerdim.
Öyle deme onlardan birini yazsa ben inanır ve olduğum yerde ağlamaya başlardım
O değil de biz lisede yıl sonu okulda pasta börek tıkınıp müzik açıp hopidi hopidi göbek atardık Millet yiyişiyormuş

Bu haddinden fazla iyi niyetimle nabacam bilemiyorum.
Ben benim beye çocukla ilgilen oyna diye mutfağa geçiyorum. Sonra o uyuyor. Arada kontrol etmek için yanlarına gidiyorum. Ayak seslerimi duyunca gözünü açıp oynuyormuş gibi yapıyor. Belli ama uyumuş yani mayışık mayışık.

Kafaniz piril piril ama siz yine de bir tedavi olun.

Konunun amacını anlayamadım da, 50 yaşındayım romanları bilmem ama valla Yeşilçam’ın en fıkırdak zamanında çocukluk ve gençlik geçirdim, bu 4’lü hayatımı etkilemediyse daha da kimse etkileyemez, herkes yaşadıklarının yaptıklarının sorumluluğunu almalı, konu ne romanlara, ne filmlere/dizilere ne de öğretmenlere bağlanabilir.

Öğretmenler kimseye gidin şöyle yaşayın demez, ayrıca çok erkek arkadaşla vicdan merhamet ne alaka?
Merhamet de ahlak da doğuştan ya vardır ya yoktur.

Asıl ben bebek arabasını adamın sürüp poşetleri kadının taşımasına vayy öküz dedim
eğer öyleyse gerçekten öküz konu sahibinin gözünde o poşetlerin ünlü giyim ve takı markaları olduğunu kadının tıkır tıkır yürüdüğünü hayal etmiştim ay

Aksine o flört düşmanı Saadetler, antisex Remziyeler sayesinde bizim neslin yarısı vajinismus oldu müfredat gibi kalem kalem itinayla verdiler korkuyu yeminle

Aleyküm selam.

Aksine o flört düşmanı Saadetler, antisex Remziyeler sayesinde bizim neslin yarısı vajinismus oldu müfredat gibi kalem kalem itinayla verdiler korkuyu yeminle
Okuduğum lisede müdür yardımcılarından biri kadındı, bizim zamanımızda lisede gri jile beyaz gömlek giyiyorduk, jilenin üstüne renkli kazak dahi giyemezsin yasak, saçlar örgülü olmazsa kadın okulun kapısından içeri sokmuyordu, nerede öyle hayatınızı yaşayın kızım diyecek öğretmenler, müdürler.
Bir tanesine hayatımı yaşayacağım desek paspas ederdi bizi, ki üstüne bir de bize gidin hayatınızı yaşayın diyecekler

öpüşün yiyişin duvardan duvara vurdurun kendinizi dersleri eskiden var mıydı yahuu?yaşım konu sahibinden büyük.o dersler olsaydı benim de bilmem lazım değil miydi?kafamda deli sorularrr

Bi de sevişin yiyişin öbüşün diyecekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…