Kızlara yalan söylemişler

Ogrermeniniz size sevisin dedi öyle mi? Siz de sevistiniz
Duyduğum, okuduğum en tuhaf fantezi olmuş sizinki , hangi ülkede yaşıyorsunuz merak ettim ?
danimarka yapımı RİTA adında bir dizi izledim netflix de.kadın özgürce sex yapan tabulara karşı kafası çok modern bir öğretmendi.o bile sevişinn demiyordu yahu hiç bir öğrencisine

Size kim seks hikayeleri anlattı bize kimse anlatmadı da :)
Artık o genç kız değilsiniz. Olgun bir bayan siniz silkelenin kendinize gelin. Herkes evleniyor. Neden aldatasınız ki . Güvenin kendinize ve tedavi olun böyle yaşanmaz. Çok mutlu afiyette ve iyi huylar diliyorum kardeşim

danimarka yapımı RİTA adında bir dizi izledim netflix de.kadın özgürce sex yapan tabulara karşı kafası çok modern bir öğretmendi.o bile sevişinn demiyordu yahu hiç bir öğrencisine
Valla ceyceycim çok sevistim ama hiç bir öğretmenim sevis demedi bana , hatta Yurtdisinda da okudum oradakiler de demedi, fanteziye bak abideki

Valla ceyceycim çok sevistim ama hiç bir öğretmenim sevis demedi bana , hatta Yurtdisinda da okudum oradakiler de demedi, fanteziye bak abideki
öyle söyleyen öğretmen hele de erkekse ovvvv.ertesi gün tv lerde gazetelerde sapık tacizci diye boy boy ifşa edilir.üstüne de işinden olur

Hangi öğretmen öğrencilerine cinsellik yaşayın diye tavsiye vermiş. Saçmalığın daniskası.
İlla bir suçlu arıyorsanız ciddi bir ilişki yaşama becerisinden uzak olduğunuz için kendinizi suçlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…