- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Kahretsin yok ya anca çalışın şu kaynağı çözün bu konuyu iki kitaptan bitirinokulda var mı sevişin yiyişin sınav stresini atın diyen bir öğretmen?
şaşırdımmm.demek ki iyi öğretmenler yok siz deKahretsin yok ya anca çalışın şu kaynağı çözün bu konuyu iki kitaptan bitirin
Hem de hiç yok matematik kimya falan öğretip durdular hep bizeşaşırdımmm.demek ki iyi öğretmenler yok siz de
danimarka yapımı RİTA adında bir dizi izledim netflix de.kadın özgürce sex yapan tabulara karşı kafası çok modern bir öğretmendi.o bile sevişinn demiyordu yahu hiç bir öğrencisineOgrermeniniz size sevisin dedi öyle mi? Siz de sevistiniz
Duyduğum, okuduğum en tuhaf fantezi olmuş sizinki , hangi ülkede yaşıyorsunuz merak ettim ?
Okuyunca kafamda bu çaldı37 sine kadar vur patlasın çal oynasın bir hayat yaşamış bi de bakmış ki biyolojik saat çalalı çok olmuş, şimdi de vay efendim kandırıldık kullanıldık bilmem ne.
neyse sabret.belki üniversite hocalarınn koşun koşunnn sevişinnn öyle gelinnn derse derlerHem de hiç yok matematik kimya falan öğretip durdular hep bize
Valla ceyceycim çok sevistim ama hiç bir öğretmenim sevis demedi bana , hatta Yurtdisinda da okudum oradakiler de demedi, fanteziye bak abidekidanimarka yapımı RİTA adında bir dizi izledim netflix de.kadın özgürce sex yapan tabulara karşı kafası çok modern bir öğretmendi.o bile sevişinn demiyordu yahu hiç bir öğrencisine
Aynada yüzüme baktığımda, kavgadan çıkmış boksör gibi bir surat görüyorum. güzel gözler ve bebek gibi yüz gitmiş, erkeklerin peşinde koştuğu o kız gitmiş, yerine korku filmlerinde gibi bir hortlak kalmıştı. Günahların her türlüsü, suratımda bekliyordu...
Yaptığını beğendin mi konu sahibi.. olan var olmayan var üzdün işte kadınıay benim imkanım da yoktu apla
bakkalda satılmıyodu
Ay cips burnumdan çıkıyodu ahajwkshwkjwqKonu sahibi
Eki Görüntüle 3074139
öyle söyleyen öğretmen hele de erkekse ovvvv.ertesi gün tv lerde gazetelerde sapık tacizci diye boy boy ifşa edilir.üstüne de işinden olurValla ceyceycim çok sevistim ama hiç bir öğretmenim sevis demedi bana , hatta Yurtdisinda da okudum oradakiler de demedi, fanteziye bak abideki
Sizin de öğretmen cips yiyin mi demiştiAy cips burnumdan çıkıyodu ahajwkshwkjwq
Ben araştırdım tamamen kendine özgü bir eserCopy paste bence bu.
Facebook'taki @nLaMLii SösZLeRgrubunda bulup burda paylaşmak istemiş olabilir.