Kızlara yalan söylemişler

Ogrermeniniz size sevisin dedi öyle mi? Siz de sevistiniz 🤣🤣
Duyduğum, okuduğum en tuhaf fantezi olmuş sizinki , hangi ülkede yaşıyorsunuz merak ettim ?
danimarka yapımı RİTA adında bir dizi izledim netflix de.kadın özgürce sex yapan tabulara karşı kafası çok modern bir öğretmendi.o bile sevişinn demiyordu yahu hiç bir öğrencisine

Size kim seks hikayeleri anlattı bize kimse anlatmadı da :)
Artık o genç kız değilsiniz. Olgun bir bayan siniz silkelenin kendinize gelin. Herkes evleniyor. Neden aldatasınız ki . Güvenin kendinize ve tedavi olun böyle yaşanmaz. Çok mutlu afiyette ve iyi huylar diliyorum kardeşim 💋

danimarka yapımı RİTA adında bir dizi izledim netflix de.kadın özgürce sex yapan tabulara karşı kafası çok modern bir öğretmendi.o bile sevişinn demiyordu yahu hiç bir öğrencisine
Valla ceyceycim çok sevistim ama hiç bir öğretmenim sevis demedi bana , hatta Yurtdisinda da okudum oradakiler de demedi, fanteziye bak abideki 🤣

Aynada yüzüme baktığımda, kavgadan çıkmış boksör gibi bir surat görüyorum. güzel gözler ve bebek gibi yüz gitmiş, erkeklerin peşinde koştuğu o kız gitmiş, yerine korku filmlerinde gibi bir hortlak kalmıştı. Günahların her türlüsü, suratımda bekliyordu...

:KK53: :KK45:

Konu sahibi
IMG-20220527-WA0009.jpg

Valla ceyceycim çok sevistim ama hiç bir öğretmenim sevis demedi bana , hatta Yurtdisinda da okudum oradakiler de demedi, fanteziye bak abideki 🤣
öyle söyleyen öğretmen hele de erkekse ovvvv.ertesi gün tv lerde gazetelerde sapık tacizci diye boy boy ifşa edilir.üstüne de işinden olur :KK53:

X