• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

çıkmış sorulara ve karacan nokta atış sorularına calış kalmadan gecersiniz garantiiiiiiiiiiiiiiiiii

:26:

evet 2.00 ve üstü olunca geçer notmuş bu da harf sisteminde CC'ye denk geliyor bak internetten bir şey buldum

84-100=AA---4.00
77-83=AB---3.70
71-76=BA---3.30
66-70=BB---3.00
61-65=BC---2.70
56-60=CB---2.30
50-55=CC---2.00
46-49=CD---1.70
40-45=DC---1.30
33-39=DD---1.00
0-32=FF---0.00

bunu bi siteden buldum

1.AA ile CC arası "Geçer" notudur.
2.CD ile DD arası "Koşullu Geçer" notudur;
Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.
3.FF, YZ, DZ "Kalır" notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.
4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.
5.Durum sütunundaki ifadeler Genel Not Ortalaması baz alınarak gösterilmiştir.

bu da benim öğrenci bilgi sitemdeki yazılan yazılar.notların altında yazan kısaltmalar kısmında yazıyor.

ben de bunları biliyorum canım
:26::26:

çok sağol bulancak:13: sayende kafamdaki bazı sorulara cevap bulabildim çok yararlı oldu bu yazdıkların..seneye bizde geçicez krediliye bakalım ne olucak bazı yönlerden avantaj gibi görünüyo bu kredili sistem mesela yazdığına göre koşullu geçer notu var bu iyi bişey aslında..

çok sağol bulancak:13: sayende kafamdaki bazı sorulara cevap bulabildim çok yararlı oldu bu yazdıkların..seneye bizde geçicez krediliye bakalım ne olucak bazı yönlerden avantaj gibi görünüyo bu kredili sistem mesela yazdığına göre koşullu geçer notu var bu iyi bişey aslında..

rica ederim canım ne demek,ben de her ne kadar bunları yazsam da yine aklımda sorular var ya:26:
puanlama nasıl olacak yani sınavda kaç soru çıkacak,nasıl hesaplanacak,eskisi gibi arasınavın %40'ı yılsonunun %70 i gibi mi olacak:26:
of yaa,ve hala 1 üniteyi bile bitiremedim bugün okulun kitapları çok karışık:18:
ALLAH yardımcımız olsun demekten başka bir şey yok:37:

rica ederim canım ne demek,ben de her ne kadar bunları yazsam da yine aklımda sorular var ya:26:
puanlama nasıl olacak yani sınavda kaç soru çıkacak,nasıl hesaplanacak,eskisi gibi arasınavın %40'ı yılsonunun %70 i gibi mi olacak:26:
of yaa,ve hala 1 üniteyi bile bitiremedim bugün okulun kitapları çok karışık:18:
ALLAH yardımcımız olsun demekten başka bir şey yok:37:

evet nasıl hesaplanacağı bende çok araştırdım ama buna dair bişey bulamadım.Bazı sitelerde çan eğrisi var diyorlar bunda da mesela o sınava giren kişilerin notlarının ortalaması alınıyormuş o ders için diyelimki ortalama 40 bunun üstünde not alanlar geçiyo altında not alanlar kalıyomuş.Zor dersler için iyi aslında ama kolay dersler için daha çok çalışmak gerekicek çünkü ortalama yüksek olur heralde.Bir de sana bi şey sorucam şimdi sen kayıt yaptırırken ders ekle sil işlemi oluyomuş galiba önce derslere onay verip sonramı bankaya harcı yatırdın şimdiden öğreneyim diyorum seneye benim de başımda olucak bu dert:1:

evet nasıl hesaplanacağı bende çok araştırdım ama buna dair bişey bulamadım.Bazı sitelerde çan eğrisi var diyorlar bunda da mesela o sınava giren kişilerin notlarının ortalaması alınıyormuş o ders için diyelimki ortalama 40 bunun üstünde not alanlar geçiyo altında not alanlar kalıyomuş.Zor dersler için iyi aslında ama kolay dersler için daha çok çalışmak gerekicek çünkü ortalama yüksek olur heralde.Bir de sana bi şey sorucam şimdi sen kayıt yaptırırken ders ekle sil işlemi oluyomuş galiba önce derslere onay verip sonramı bankaya harcı yatırdın şimdiden öğreneyim diyorum seneye benim de başımda olucak bu dert:1:

canım ben ilk önce internetten ön kaydımı yaptım orada yaparken öyle ekle-sil falan yoktu.neyse parayı da yatırıp büroya gittim.baktım büroda herkes bu konuyu konuşuyor.eyvah dedim ben yapmadım.sonra görevliye sordum.şuanlık siz de öyle bir şey yok dedi.:26:
bence internetten ön kayıt yaparken o işlemi yapıyorsun ve sonra bankaya gidip parayı yatırıyorsun
galiba 30 kredilik ders seçme hakkın var.bu kadar biliyorum canım ya
şimdi yanlış bilgiler verip senin aklını bulandırmak istemem:44:

canım ben ilk önce internetten ön kaydımı yaptım orada yaparken öyle ekle-sil falan yoktu.neyse parayı da yatırıp büroya gittim.baktım büroda herkes bu konuyu konuşuyor.eyvah dedim ben yapmadım.sonra görevliye sordum.şuanlık siz de öyle bir şey yok dedi.:26:
bence internetten ön kayıt yaparken o işlemi yapıyorsun ve sonra bankaya gidip parayı yatırıyorsun
galiba 30 kredilik ders seçme hakkın var.bu kadar biliyorum canım ya
şimdi yanlış bilgiler verip senin aklını bulandırmak istemem:44:

tamam canım teşekkür ederim:29: sistem aslında karışık biraz inşallah alışırız :)

inşallah alışırız canım da bu sene bana zor geçecek gibi geliyor:50:
hayırlısı artık ne diyeyim:5:

evet canım hayırlısı amasen elinden geleni yaptıktan sonra eminim başarı da gelir bir de ben kitap alırken sordum seneye tüm bölümler kredili sistemde olucakmış ve yardımcı kitap yokmuş artık.. herkes aynı şartlarda olucak Allah yardımcımız olsun..

evet canım hayırlısı amasen elinden geleni yaptıktan sonra eminim başarı da gelir bir de ben kitap alırken sordum seneye tüm bölümler kredili sistemde olucakmış ve yardımcı kitap yokmuş artık.. herkes aynı şartlarda olucak Allah yardımcımız olsun..

bu kredili sistem benim kafamı çok karıştırdı.hayırlısıyla bu yıl geçmeden bir bitireydim..

kızlar merhaba aranızda yeniyim ben bişey anlamadım sistemmi değişmiş ara vermiştim aöf ye şimdi tekrar başladım halkla ilişkiler 1 sınıfım değişen nedir?Birde sınavlar aralıkta falan dediler doğrumu bir yardımcı olun kafam allak bullak oldu...:44::44::44:

bu kredili sistem benim kafamı çok karıştırdı.hayırlısıyla bu yıl geçmeden bir bitireydim..

canım senin bölümün bu yıl geçmiyor zaten sen bu yıl hayırlısıyla bitirirsin inşallah :)

kızlar merhaba aranızda yeniyim ben bişey anlamadım sistemmi değişmiş ara vermiştim aöf ye şimdi tekrar başladım halkla ilişkiler 1 sınıfım değişen nedir?Birde sınavlar aralıkta falan dediler doğrumu bir yardımcı olun kafam allak bullak oldu...:44::44::44:

halkla ilişkiler eski sistemde bu yıl ama seneye tüm bölümlerin kredili sisteme geçeceği kılavuzda yazıyor.Şuan kredili sistemde olan bölümler şunlar:

Adalet Önlisans Programı
Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı
Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programı
İlahiyat Önlisans Programı
Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Programı
Tarım Önlisans Programı
Felsefe Lisans Programı
İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı
Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı
Sosyoloji Lisans Programı
Tarih Lisans Programı
Türk Dili ve Edebiyatı Lisans Programı

amin canım,bakalım çalışıp gerisini ALLAH'a bırakacağım ne olursa olsun ne yapayım
bir de okuyorum okuyorum anlamadığım zamanlar da oluyor çok karışık:26:
bakalım ne olacak ya,bi an bırakasım bile geldi ama pes etmeyeceğim gittiği yere kadar artık

bu arada evet yardımcı kitap da çıkmayacakmış artık

Son düzenleme:
piolin çok teşekkür ederim canım benimmm...

rica ederim canım :)

amin canım,bakalım çalışıp gerisini ALLAH'a bırakacağım ne olursa olsun ne yapayım
bir de okuyorum okuyorum anlamadığım zamanlar da oluyor çok karışık:26:
bakalım ne olacak ya,bi an bırakasım bile geldi ama pes etmeyeceğim gittiği yere kadar artık

bu arada evet yardımcı kitap da çıkmayacakmış artık

bence de pes etme bulancak sosyolog unvanı alıcaksın bu çok güzel bişey :) hem sana karışık gelen yer herkese karışık geliyordur öle düşün:29:

evet internette aöf sosyoloji grubu var benim gibi olanlar da var kimisi,roman gibi oku oku bitmiyor,bu dersleri 1 ayda bitirebilecek biri var mı acaba çok merak ediyorum gibi yorumlar yazmışlar.bi nevi tek olmadığımı anladım ama maalesef çalışmadan geçemeyeceğiz.hayırlısı artık canım ya
evet ço güzel olacak sosyolog olursam hem iş imkanı bakımından da iyi olacak canım:21:

sağol ilgin ve alakan için bu arada
:38:

evet internette aöf sosyoloji grubu var benim gibi olanlar da var kimisi,roman gibi oku oku bitmiyor,bu dersleri 1 ayda bitirebilecek biri var mı acaba çok merak ediyorum gibi yorumlar yazmışlar.bi nevi tek olmadığımı anladım ama maalesef çalışmadan geçemeyeceğiz.hayırlısı artık canım ya
evet ço güzel olacak sosyolog olursam hem iş imkanı bakımından da iyi olacak canım:21:

sağol ilgin ve alakan için bu arada
:38:

rica ederim canım :) birbirimizden birşeyler öğrenip destek oluyoruz burda :34:

evet kızlar konularım bitti ve özet çıkarma aşamasındayım şu anda
özet çıkarırken tekrar da yapmış oluyorum ki bu beni çok rahatlattı
bundan sonraki aşama deneme testleri ve gys'lere çalışmak
sınava az bir zaman var çok stresliyim sivilcelerim falan çıkmaya başladı
sosyoloji bölümü yada dönemlik kredili sistemdeki arkadaşlar sizler neler yaptınz ?

çok şükür 4. sınıfı gördüm toplamda 8 ( 1 i alttan )dersim var çalşmaya başlayalı 1 ay falan oluyoo erken başladım çünkü aralık sonu doğum yapcam 2 çoçukla zor olcak sınava 1 ay kala tekrar falan yapcam
türkdili :1:
finansal ekonomi :1:
yerel yönetim :1:
parateo 3. sınıftn :1:

5. derse başlıcammm hayırlısı bakalım bu arada murat yayınlarınn kitabını aldım ondan çalışıyorumm

çok şükür 4. sınıfı gördüm toplamda 8 ( 1 i alttan )dersim var çalşmaya başlayalı 1 ay falan oluyoo erken başladım çünkü aralık sonu doğum yapcam 2 çoçukla zor olcak sınava 1 ay kala tekrar falan yapcam
türkdili :1:
finansal ekonomi :1:
yerel yönetim :1:
parateo 3. sınıftn :1:

5. derse başlıcammm hayırlısı bakalım bu arada murat yayınlarınn kitabını aldım ondan çalışıyorumm

Allah kolaylık versin :54: bebegini de sağlıkla kucagına alırsın inşallah :16:

merhaba kızlar,,,

sosyolog ne oluyor,nasıl bir iş durumu var ben bilmiyorum da?

ne ile ilgili?

kusura bakmayın bilgim yokda merak ettim açıkcası

kaç yıllık birde:)

Back