• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlar selamm

sonuölar açıklanmıştır.bilginize

umarım benim gibi hayal kırıklığı yaşamazsınız.

2 dersimden geçmişim:(:5:
aynıyız canım :40: 2 dersten geçmişim :68: inşallah bütte hallederiz :16:
2. sınıfa geçtim kızlarr 2 dersim bütünlemeye kaldı ama
tebrikler canım :46::16: bende 2. sınıfa bütte geçermiyim ki :31:
iktisada girşten kaldım kızlar 55 almam gerekirken 50 almışım:50::50:
canım hiç üzülme yaaa :34: en azından 1 dersten gireceksin büte :32: onuda halledersin sen :nazar: bak bana koskoca 6 dersten gireceğim :58:

daha sabah baktım yoktu.burda görünce hemen açtım :16:

finansal yönetimden kalırım belki diyordum.tam 50 ile geçmişim:66::66::62::62::62:.

maliyet muhasebesi büte kalmış.o kesindi zaten.sağlık olsun.becerebilirsem şimdiden çalışmaya başlayacagım.

Kamu maliyesi ve ticaret hukuku tamam da kızlar Matematikten 48 ile kaldım:(((
İktisat teorisi de 44:(((

yine ders calıscağım yaa offfffffffffff

[QUOTE şifaa=] canım hiç üzülme yaaa en azından 1 dersten gireceksin büte onuda halledersin sen bak bana koskoca 6 dersten gireceğim [/QUOTE]

canım haklısında iktisada giriş zor ders.atım tutmuş ama 5 puandan kaldım na üzülüyorum.bütünlemedende kalırım ondan ben.Allah kolaylık versin canım.seninde işin zor.inşallah geçersin
:25:

Son düzenleme:
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 54 40 - 44 K
3154 - DEVLET BÜTÇESİ 64 40 - 47 K
3161 - ANAYASA HUKUKU 40 50 - 47 K
3163 - SOSYAL POLİTİKA 54 43 - 46 K
3216 - YABANCI DİL 64 40 - 47 K
3451 - TÜRK SİYASAL HAYATI 35 35 - 35 K

hale bakın yaaa 3.sınıftayım ve yine büte kaldım bukadar dersi nasıl geçeceğim ya 46 dan 47 den kalmışım bıktım artık.
Bırakmayı bile düşünüyorum okulu :(

aynıyız canım :40: 2 dersten geçmişim :68: inşallah bütte hallederiz :16:
tebrikler canım :46::16: bende 2. sınıfa bütte geçermiyim ki :31:
canım hiç üzülme yaaa :34: en azından 1 dersten gireceksin büte :32: onuda halledersin sen :nazar: bak bana koskoca 6 dersten gireceğim :58:

nasıl sinir oldum ya offf.

o kadar çalış et geçe geçe 2 dersten geç olucak iş mi

şimdi konu anlatıma çalışmaya başlıcam önereceğiniz kitaplar kızlar??

kızlar bu bütnlemede sorular nasıl soruluyor.çıkmış sorular varmı kolaymı zormu puanları nasıl almak gerek.anlatın lütfen:50:

işte vizede böyle tutmadı finalde tuttu kaldık :1:senin nasıl cnm 1 derstenmi kaldın?

evet canım şükür 1 tane den kaldım :62: çalışmamıştım haliyle bekliyordum üzülmedim :9:

iktisada girişi ben bütte vermiştim.inşallah sende verirsin :38: şimdi tek dersin olunca ona odaklan eminim başaracaksın

evet canım şükür 1 tane den kaldım :62: çalışmamıştım haliyle bekliyordum üzülmedim :9:

iktisada girişi ben bütte vermiştim.inşallah sende verirsin :38: şimdi tek dersin olunca ona odaklan eminim başaracaksın

sağol canım ya inşallah geçeriz :13:canım bütünleme soruları nasıl oluyor.geçmiş sorulardan çıkıyormu ?

Ben mezun oldumm arkadaşlar. Diplomamı da aldım zaten hazır olduğunu söylemişlerdi sonuçlar açıklanmadan önce. Açıklanınca hemen gittim aldım çok şükür bitti yaa inanamıyorumm :32::66:

bende 6 dersin 2 sini vermişim ağlamakkkk istiyoıruymmmmm :((

Üzülme arkadaşım senden daha beterleri var.
Örnek ben 6 dersin 6 sınıda veremedim çalıştığım halde üstümde bir olumsuzluk var gidiyor

canlarım siz neden çalışıyorsunuz?? açıköğretimin verdiği kitaplardan çalışıyorsanız biraz zor olur sizin için.murat açıköğretimden çalışıyorum ben.eğer isterseniz size kendi yöntemimi yazarım.henüz geç değil.büt şansınız var.önümüzde zaman var.hala yapabilme şansınız var

Ben mezun oldumm arkadaşlar. Diplomamı da aldım zaten hazır olduğunu söylemişlerdi sonuçlar açıklanmadan önce. Açıklanınca hemen gittim aldım çok şükür bitti yaa inanamıyorumm :32::66:

canım çok ama çok sevindim.. Allah bizede nasip etsin o günleri.diploman yüzünü güldürsün hayırlara vesile olsun inşallah..

canlarım siz neden çalışıyorsunuz?? açıköğretimin verdiği kitaplardan çalışıyorsanız biraz zor olur sizin için.murat açıköğretimden çalışıyorum ben.eğer isterseniz size kendi yöntemimi yazarım.henüz geç değil.büt şansınız var.önümüzde zaman var.hala yapabilme şansınız var

nOLUR YA ANLATSIN BİRİ BENDE MURATIN ÖZET KİTAPLARINDAN ÇALIŞIYORUM.AMA ARTIK OLMAYINCA YORULDUM BOŞUNA ÇALIŞMIŞIM.YADA BOŞ ÇALIŞMIŞIM.
İLK SINAVLAR BİRAZ İYİYDİ EN AZINDAN 2,3 TANEDEN GEÇERİM DİYORDUM.
AMA OLMADI VE BEN 6 DERSTEN NASIL GEÇİCEM YİNE KALIRSAM OKULU BIRAKMAM LAZIM UTANIYORUM ARTIK KALDIM DEMEYE GEÇEN YILDA KALMIŞTIM.
SALAĞIM BEN YA :(

Back