Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynıyız canımkızlar selamm
sonuölar açıklanmıştır.bilginize
umarım benim gibi hayal kırıklığı yaşamazsınız.
2 dersimden geçmişim![]()
tebrikler canım2. sınıfa geçtim kızlarr 2 dersim bütünlemeye kaldı ama
canım hiç üzülme yaaaiktisada girşten kaldım kızlar 55 almam gerekirken 50 almışım![]()
canım haklısında iktisada giriş zor ders.atım tutmuş ama 5 puandan kaldım na üzülüyorum.bütünlemedende kalırım ondan ben.Allah kolaylık versin canım.seninde işin zor.inşallah geçersin[/I][/B]![]()
aynıyız canım2 dersten geçmişim
inşallah bütte hallederiz
tebrikler canımbende 2. sınıfa bütte geçermiyim ki
![]()
canım hiç üzülme yaaaen azından 1 dersten gireceksin büte
onuda halledersin sen
bak bana koskoca 6 dersten gireceğim
![]()
atıp tutmayla ancak 27 puan alabilmişim maliyet muhasebesinden![]()
işte vizede böyle tutmadı finalde tuttu kaldıksenin nasıl cnm 1 derstenmi kaldın?
evet canım şükür 1 tane den kaldımçalışmamıştım haliyle bekliyordum üzülmedim
iktisada girişi ben bütte vermiştim.inşallah sende verirsinşimdi tek dersin olunca ona odaklan eminim başaracaksın
sağol canım ya inşallah geçeriz :13:canım bütünleme soruları nasıl oluyor.geçmiş sorulardan çıkıyormu ?
bende 6 dersin 2 sini vermişim ağlamakkkk istiyoıruymmmmm(
bende 6 dersin 2 sini vermişim ağlamakkkk istiyoıruymmmmm(
Üzülme arkadaşım senden daha beterleri var.
Örnek ben 6 dersin 6 sınıda veremedim çalıştığım halde üstümde bir olumsuzluk var gidiyor
Ben mezun oldumm arkadaşlar. Diplomamı da aldım zaten hazır olduğunu söylemişlerdi sonuçlar açıklanmadan önce. Açıklanınca hemen gittim aldım çok şükür bitti yaa inanamıyorumm![]()
canlarım siz neden çalışıyorsunuz?? açıköğretimin verdiği kitaplardan çalışıyorsanız biraz zor olur sizin için.murat açıköğretimden çalışıyorum ben.eğer isterseniz size kendi yöntemimi yazarım.henüz geç değil.büt şansınız var.önümüzde zaman var.hala yapabilme şansınız var