Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

merhabalar kızlar hepinize geçmiş olsun inşallah büte kalmadan geçersiniz ama büte kalanlarda üzülmesinler bütlere kadar baya zaman var bende bütlerde inşallah geçerim takılmadan

umarım herkesın sınavı iyi gecmmiştir..
ben calıstıgım halde sınavlara giremedim cunku dusuk yaptım
Allah kımseyı benım durumumda bıraksın aminnnn
inanması guc kabullenemıyorum bi turlu.. nasip değilmiş

canım çok üzüldüm ama hayırlısını dile sen. Sınavlarda yalnız değilsin bende varım onu da kafana takma geçmiş olsun

canım çok üzüldüm ama hayırlısını dile sen. Sınavlarda yalnız değilsin bende varım onu da kafana takma geçmiş olsun

sağol canım benım yinede evet hayırlısı boyleymıs dıyorum kader diyip avutuyorum kendımı..napayım

bu sene mezun olabilmek için yerel yonetımlerden 100 almam sart gerısı yuksektı allahtan vizelerde ama şimdiden pek umudum yok gibi ne bılım yıne mezun olamicam sanırım tayınımız cıktı ve eylulde tasınma durmumuz var ve eskısehırden daha uzaga bakalım kısmet ne halt edıcem ozaman durumuza gore bakacaz.eşimde lise mezunu oluversen ne olacak dıo oda haklı bıktı artık kayıt parası odemekten.. bütlere ınsallah calıstıgım halde girememezlık durmumum olmaz demekten baska carem yok..

kızlar sorular acıklanmıs baktım ...

muh...15
hukuk....17
veeee tabiki iktisat kaldım 12 soru 2 soru daha yapsaydım gecıcektım ....offf

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
nasip değilmiş dediğin gibi

Bende cevaplara baktım. Vergi hukuku şaşırttı beni gerekli olan 14 net kadar netim var fazlası yok. Ucu ucuna geçicem bir yanlışım daha çıksa geçemicem tekrar tekrar baktım doğru sorularıma onlardan da eminim sanırım. Türkiye ekonomisinden aslında 20 doğrum çıktı ama kalan 6 sorudan emin olamadılarım oldum tekrar baktım 3 soru daha eledim başka şık cevap vermiş olabilirm diye 3 kaldı. Bu şekilde 17 doğrum olması lazım. O emin olmadığım 6 sorudan biri bile doğru çıksa 15 netle geçiyorum. Onun haricinde diğerleri gayet güzel.. Mezunum diyemiyorum sonuçları görmeden zamanda geçmek bilmez şimdi.

selam kzlarrr bende şimdi bakabildim sonuçlara ve mezunummmm Allah a şükürler olsun kiiiiiii darısı sizlereee

canım benim yaaa çokkk üzüldüm büyük geçmiş olsun önemli olan başta sağlık canım inşallah çok bekletmeden bebeğin olur dualarımdasın inşallah sınavını da verirsin ayrıca taşınıyor muşsun inşallah çok memnun kalırsın herşeyin hayırlısı olsun , her şey gönlünce olsun tatlım

KIZLAR BENİM SINAV SONUÇLARIM BERBATTTTTTTTTTTT KAFAM MI BASMIYOR YOKSA CEVAPLARI ACELE KARAR VERİP ŞIKLIYOR MUYUM Kİ YAAA :84: ŞAŞIRDIM İLK SINAVIMDAKİ NOTLARIMA DÜŞÜK BİLE OLSA KURBAN OLAYIM BU SINAV DAHA DA BERBAT YAAAAA 3-5 DOĞRUM VAR HER DERSTEN ÜFFF ÜFFF KEYFİM KAÇIK BÜTÜNLEMEDE TÜM BERBAT DERSLERİMİN NASIL ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİM Kİ :44: DAHA İLK YILDAN ÇAKTIM SINIFTA OFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFF :84: :84:

İNŞALLAH SİZİN SONUÇLAR SÜPER OLUR

selam kızlar nasılsınız?

canım çok üzüldüm.Allah acil şifalar versin.tekrar sağlıkla nasip etsin

Türkiye ekonomisine nasıl çalıştın canım ya çok zor geliyor bana o ders kafam hiç almıyo

ben 1. şıkkı yaptım sınavdan çıkınca hatırladım o sibel türesin tartışmalarında "1934 de fransızlardan 11 yıl önce seçme hakkını almış bir kadın toplumunun" diye bi yorum vardı.. beynimden vuruldum

niye sınavda olmaz ki böyle şeyler

neyse geçtik çok şükür

bn hala soruları göremedim ya..:44:
geçmene sevindimm canım darısı bana ve arkadaşlarımıza inş.

Türkiye ekonomisine nasıl çalıştın canım ya çok zor geliyor bana o ders kafam hiç almıyo

canım aslında ben sadece yardımcı kitaptan çalıştım. Soru bankamda vardı ama zaman bulamadım ona çalışmaya. Sınava gireceğimin sabahı öğleden sonraydı sınavım sınava gidene kadar ünit sonu sorularına baktım. Sorular zordu ama kolaylar da vardı çalıştıklarımdna çıkmıştı ben çok kolay bir iki soruyu kaçırmışım ve aslına bakarsan bazılarına bu doğru olabilir deyip işaretlediklerim de doğru çıktı şansıma yani. Eğer kalacaksna tavsiyem okulun verdiği ana kitaptan çalışman. Yardımcı da olmayan sorular mesela buğday mısır soruları felan hep oradan geldi. Sonra bol soru çöz ana kitaptaki ünite sonlarını iyi çalış bütlerde kolay gelir zaten.

selam kızlar ben hiç bie dersimden geçemedim peki bütünlemede geçmek için her dersten kaç almam lazım ki geçebileyim :26: inşallah 100 değildir

selam kızlar ben hiç bie dersimden geçemedim peki bütünlemede geçmek için her dersten kaç almam lazım ki geçebileyim :26: inşallah 100 değildir

SELAM CANIMM
yok hayır ara sınav notun kaçsa ona göre ayarlaıp geçmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…