- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.164
- 373
- 36
iktisada giriş neydi öyle ya hayatımda böyle kafa karıştırıcı sorular görmedim bnm mezun olmak için 11 doğru çıkarmam gerekiyodu eve gelince hatırladığım sorulara baktım bi aksilik çıkmazsa 11 doğruyu buluyorum 1 kaç tane daha war doğru şıkkı işaretlemişimdir dediğim sorular war ama 10 doğru kesin.iyi ki vizeye çok çalışmıştm 84 almıştım.dikey geçiş sınavına başvurucam yarın inş. bütünlemeye kalmam kazanırsam kayıtta problem çıkaran üniversiteler oluyor üniversiteye kayıtlar 9 eylülde bitiyor bütünleme 11 eylül :44: off off inş. bütünlemeye kalmam ya . sizin sınavlarınız nasıldı kızlar iktisada girişten kimler sınava girdi ?
canım sıkma canını geriye kalan 20 sorudan doğruların bayağı çıkar bence
iyi ki vizeden iyi almışsın dediğin gibi
sıkma canını haziran da mezun olursun inşallah.kesindir yani
dgs başvuruları bugün başladı meb'den olmuyormuş galiba giresun myo'na gitmem lazımmış
Kızlar ben bu sınava karacan' ın nokta atış sorularıyla çalıştım. Karacan' a güvenmezdim ama o kadar faydasını gördüm ki o kitapçıkların. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ders başına 4 tl aldım kitapları. Ve onun sayesinde 4 dersten rahatşıkla geçicem. Sorular resmen birebir çıktı.
bu sene açıköğretim hepimizi dökmüş anlaşılansoru tarzlarını değiştirdiler sanırım.hiç görmediğim çalışmadıgım yerlerde sorular çıktı :18:
tatlıkis bu sene heryerde telefon yasagı koymuslar.afisler asmıslar kesinlikle alınmayacak diye.önceki sınavda başıma geleni yazmıstım burda.keşke bundan sonra hep sıkı tutulsa heryerde.ders notu ve ders kitabıda alınmayacak diyordu benim dün girdiğim okulda.alınmasın da zaten.o kadar çalışıyoruz emek ediyoruz.kopya çeken çekiyor.bizim emeğimiz boşa gidiyor.ama şu 3 tl konusunda haklısın.herşeyi ticarete dökme konusunda
Kızlar ben bu sınava karacan' ın nokta atış sorularıyla çalıştım. Karacan' a güvenmezdim ama o kadar faydasını gördüm ki o kitapçıkların. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ders başına 4 tl aldım kitapları. Ve onun sayesinde 4 dersten rahatşıkla geçicem. Sorular resmen birebir çıktı.
fazlasıyla değiştirmişler ben şaşırdım yani
ama her okulda olsa sorun olmaz.3 tl ne ya 2 saat için yazık günah gözetmenlerin masası var oraya herkes bıraksa olmuyor mu yani.şşaırdım ben doğrusu.
genelinde sanırım böyle çözüm bulmuşlar.çogu kmse gözetmene vermiyor bile ben veren çok az gördüm.bu sene diğer sınavlardaki kopya nedeniyle bunuda sıkıştırdılar sanırım.benim girdiğim okullarda da hep kantine bıraktırdıar.ne kadar aldılar bilmiyorum.bu yıl 3. yılım hiç götürmem telimi.riske atmam.içinde bir sürü notum şifrem telefon numaralarım var
inş mezun oluruz. kızlar sınav sorularını aöf ne zaman yayınlicak bilen var mı?
2 gün de yanımda ders notumu ve nokta atış kitapçığımı götürdüm çantaya bakarken elimdeki kağıtların ne olduğunu sormadılar bile sınav evrakı zannettiler galiba:26:
neyse sınava 10 dakika kala bile çalıştım sırada
ama kopya çekmedim,kendimi diğer arkadaşların yerine koydum
hem fazla soru da çıkmadı çalıştıklarımdan
bir de nokta atış ınkılap tarihinden 7-8 soru anca çıktı
aynen nokta atışta iinkılaptan o kadar bile çıkmadı bir soru vardı çok karrasız kaldım
1926 'de türk mdeni kanunlarından bii değildir ?sorusu vardır
2 şık arasında kaldım
1)rüşt yaşına gelen çocuklarınn dinlerine kendileri seçmesi
2)kadınların belediye seçilme katılma hakkının tanınması
sen hangisini yaptın canım?
ben 2 şıkkı işaretledim.
doğrusu 2.si galiba bazı forum sitelerinde öyle yazıyor
ya medeni kanunla 2 tane mi soru vardı.
çünkü ben bi sorunun cevabını rüşt yaşına gelen çocukalrın dinlerini kendileri seçmesi
bunu işaretledim.belki de bu soruydu.
yanlış galiba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?