• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

slm kızlar 1 haftadır yoktum.cevaplara baktınızmı durumlar nasıl.ben anca biraz önce bakabildim.tek iktisat kalıyor.nabıcam bunu ben ya öffffffff :25::25:

slm kızlar 1 haftadır yoktum.cevaplara baktınızmı durumlar nasıl.ben anca biraz önce bakabildim.tek iktisat kalıyor.nabıcam bunu ben ya öffffffff :25::25:

İktisat çok zor değil canım yaa. Hem bu dersi anlayarak yapmaya çalış çünkü iktisat teorisi onun devamı gibi eğer bu dersi anlarsan onda da sana kolaylık olur. Knedini vererek ve sistemli çalışmaya çalış. Bol soru çöz pekişsin bende başlarda çok sıkıcı aklıma girmiyor diyordum 2. sınıfa bırakmışyım matta vardı fnalde bir soruyla kaldım bütte acayip çalıştım ve ondan bildiklerimle iktisat teorisinden de geçtim. Umutsuzluğa yer yok hem sonuçlar gelmeden hemen karalar bağlamayın bakıyım aa hiç yakışmıyor.. Sınavdan sonra kalırsan da kafanı takma adapte ol..

İktisat çok zor değil canım yaa. Hem bu dersi anlayarak yapmaya çalış çünkü iktisat teorisi onun devamı gibi eğer bu dersi anlarsan onda da sana kolaylık olur. Knedini vererek ve sistemli çalışmaya çalış. Bol soru çöz pekişsin bende başlarda çok sıkıcı aklıma girmiyor diyordum 2. sınıfa bırakmışyım matta vardı fnalde bir soruyla kaldım bütte acayip çalıştım ve ondan bildiklerimle iktisat teorisinden de geçtim. Umutsuzluğa yer yok hem sonuçlar gelmeden hemen karalar bağlamayın bakıyım aa hiç yakışmıyor.. Sınavdan sonra kalırsan da kafanı takma adapte ol..

canım ya çok zor geliyor bana.yazım zehir olacak iktisattan kalırsam.artık tek çare ezber yapmak herhalde.5-6 soru yetiyor bana inşallah aklıma gelmeyenlerden doğru çıkar :25::25:

Herkese merhabalar :3: nasıl gidiyo kızlar tatile girdikmi artık:64: ben 8 dersten bütteyim :9: bütler 10 ve 11 eylül değil mi?:29:

Herkese merhabalar :3: nasıl gidiyo kızlar tatile girdikmi artık:64: ben 8 dersten bütteyim :9: bütler 10 ve 11 eylül değil mi?:29:

evet canım şansına geç olacak bütler bayramdan dolayı. Çalışır verirsin inşallah. Tatile girdikte kafa hep sonuçlarda benimde mezuniyet kesin değil ya. Sabah kahvaltıya dışarı gittik sonrada sinemaya ama neeye gitsem düşünceler de benimle geliyor tabii.. Daha bir haftası geçti 3 hafta daha var. Ne güzel önceden 3 haftada açıklanıyordu şimdide öyle olsa ne güzel olurdu..

öle sabırsızlanıyorumkiii şu sonuçlar açıklansa ne olur allahım geçmiş oluyumm dualarımı kabul eyle.herkes hakettiğini,emeklrinin karşılığını alsın.

öle sabırsızlanıyorumkiii şu sonuçlar açıklansa ne olur allahım geçmiş oluyumm dualarımı kabul eyle.herkes hakettiğini,emeklrinin karşılığını alsın.

İnşallah canım. Bende acayip sabırsızım. Sanki hiç açıklanmayacak, sonuçlarımı hiç göremicem gibi geliyor yaa... Sanki o gün hiç gelmeyecek. Ama sabretmek ve oyalanmak lazım bende ev işleri ile vakit geçiriyorum.

düşünmeyin başka şeylere yoğunlaşın zaman su gibi akıp geçiyo bi bakmışız ki
sonuçlar açıklanmış büte kalsak bile final gibi sorular gelmez umarım soruları bakıp bakıp inanasım gelmiyodu valla

:20:

canım ya çok zor geliyor bana.yazım zehir olacak iktisattan kalırsam.artık tek çare ezber yapmak herhalde.5-6 soru yetiyor bana inşallah aklıma gelmeyenlerden doğru çıkar :25::25:

merguana
geçen sene ben de büte kalmıştım 57 almam gerekiyordu sınava son 10-15 gün kala çıkmış sorulara falan baktım netten soru çözdüm geçtim.
sen de öyle yaparsın,eğer konu çalışmayacaksan tabi

merguana
geçen sene ben de büte kalmıştım 57 almam gerekiyordu sınava son 10-15 gün kala çıkmış sorulara falan baktım netten soru çözdüm geçtim.
sen de öyle yaparsın,eğer konu çalışmayacaksan tabi

artık öyle yapacağım canım.konu çalışamıyorum hiç.sıkılıyorum iktisadi terimlerden .sağol önerin için:71:

Bütünlemeye kalma ihtimali olanlar fazla kasılmayın. Her zaman büt vize ve finallerde ço daha kolay oluyor. Ama mutlaka konu çalışın sadece geçmiş yıllara bakmayın. Zaten kolayda sorular geleceğinde aklınıda kalanlar yeter zaman çok kon çalışıp soru çözersiniz ve aklınız kalsın diye son gün ünite sonu sorularını ve geçmiş yılları tekrar edin aldğınız puana şaşırırsınız bütte.

Bütünlemeye kalma ihtimali olanlar fazla kasılmayın. Her zaman büt vize ve finallerde ço daha kolay oluyor. Ama mutlaka konu çalışın sadece geçmiş yıllara bakmayın. Zaten kolayda sorular geleceğinde aklınıda kalanlar yeter zaman çok kon çalışıp soru çözersiniz ve aklınız kalsın diye son gün ünite sonu sorularını ve geçmiş yılları tekrar edin aldğınız puana şaşırırsınız bütte.
inşallah canım benim ya çok moral oldun kazanacağız inşallah hepimiz :65::64::29::nazar::16:

artık öyle yapacağım canım.konu çalışamıyorum hiç.sıkılıyorum iktisadi terimlerden .sağol önerin için:71:

rica ederim canım :21:
bi an kendimi senin yerine koydum,geçen sene ben de senin gibiydim
inşallah sen e bütünleme de geçrsin de altan dersin olmadan 2.sınıf olursun:21::21:

Kızlarrr rüyamda sonuçları gördüm ilk defa. Böyle bir sınıfta tırmuş bir grup sonuçlar önümüze geliyor. Önce G leri görüyorum hepsindne geçmişim derken iki tane K görüyorum yıkılıyorum o an hayır olamaz diye. Yaa diyorum ben bir ders belki gelir diyordum nasıl iki ders olur annem üzülecek felan diyorum ama kötü bir rüyaydı yaa.. Gerçek gibiydi ama gerçekte olabilir belli olmaz. İnşallah tersi çıkar da geçerim biter gider yaa...

Kızlarrr rüyamda soncanımuçları gördüm ilk defa. Böyle bir sınıfta tırmuş bir grup sonuçlar önümüze geliyor. Önce G leri görüyorum hepsindne geçmişim derken iki tane K görüyorum yıkılıyorum o an hayır olamaz diye. Yaa diyorum ben bir ders belki gelir diyordum nasıl iki ders olur annem üzülecek felan diyorum ama kötü bir rüyaydı yaa.. Gerçek gibiydi ama gerçekte olabilir belli olmaz. İnşallah tersi çıkar da geçerim biter gider yaa...

canım hayra yor rüyanı ALLAHtan hayırlısını dile:16:
inşallah istediğin gibi gelir sonuçlar,herkes emeğinin karşılığını alır inşallah :12:

canım hayra yor rüyanı ALLAHtan hayırlısını dile:16:
inşallah istediğin gibi gelir sonuçlar,herkes emeğinin karşılığını alır inşallah :12:

İnşallah canımm hayırlısı olsun hepimiz için.. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Valla günler geömek bilmiyor ya hiç açıklanmayacakmış gibi geliyor bana offf..

selam kızlar neler yapıyorsunuz???

Ben iyice deli olucam ,çok var daha açıklanmasına ,öyle heyecanlı oluyorumki,kmi zamanda üff ya tekrardan 2 yi okursam diyorum.aynı dersleri okuya okuya bööögg geldi bana yani,ah şu 3 .sınıfa geçtiğimi göreydim başka ne isterimki rabbimden..

Daha ayın 13 ü offf çk var haziranın son haftasına.sanki takıldık kaldık yerimde sayıyorum gibi,resmen asker şafağı sayar gibiyim:9:

selam kızlar neler yapıyorsunuz???

Ben iyice deli olucam ,çok var daha açıklanmasına ,öyle heyecanlı oluyorumki,kmi zamanda üff ya tekrardan 2 yi okursam diyorum.aynı dersleri okuya okuya bööögg geldi bana yani,ah şu 3 .sınıfa geçtiğimi göreydim başka ne isterimki rabbimden..

Daha ayın 13 ü offf çk var haziranın son haftasına.sanki takıldık kaldık yerimde sayıyorum gibi,resmen asker şafağı sayar gibiyim:9:

Canım haftaya Cuma yanii 24 ünde açıklanır. Çoğu gitti azı kaldı bende zor sabrediyorum son sınıfım ve bir dersim tam sınırda inan bazen hiç açıklanmayacakmış gibi geliyor sonuçlar. Heyecanda var tabii.. Daha dur bakalım kalsan bile herşey bitmedi daha bütünleme var zamanda çok verirsin inşallah ben 2. sınfta 4 ders bırakmıştım ama 3 tanesini bütte vermiştim geçmiştim..

Son düzenleme:
kızlar selamm

sonuölar açıklanmıştır.bilginize

umarım benim gibi hayal kırıklığı yaşamazsınız.

2 dersimden geçmişim:(:5:

Back