• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

iktisada giriş neydi öyle ya hayatımda böyle kafa karıştırıcı sorular görmedim bnm mezun olmak için 11 doğru çıkarmam gerekiyodu eve gelince hatırladığım sorulara baktım bi aksilik çıkmazsa 11 doğruyu buluyorum 1 kaç tane daha war doğru şıkkı işaretlemişimdir dediğim sorular war ama 10 doğru kesin.iyi ki vizeye çok çalışmıştm 84 almıştım.dikey geçiş sınavına başvurucam yarın inş. bütünlemeye kalmam kazanırsam kayıtta problem çıkaran üniversiteler oluyor üniversiteye kayıtlar 9 eylülde bitiyor bütünleme 11 eylül :44: off off inş. bütünlemeye kalmam ya . sizin sınavlarınız nasıldı kızlar iktisada girişten kimler sınava girdi ?

canım sıkma canını geriye kalan 20 sorudan doğruların bayağı çıkar bence
iyi ki vizeden iyi almışsın dediğin gibi
sıkma canını haziran da mezun olursun inşallah.kesindir yani
dgs başvuruları bugün başladı meb'den olmuyormuş galiba giresun myo'na gitmem lazımmış

canım sıkma canını geriye kalan 20 sorudan doğruların bayağı çıkar bence
iyi ki vizeden iyi almışsın dediğin gibi
sıkma canını haziran da mezun olursun inşallah.kesindir yani
dgs başvuruları bugün başladı meb'den olmuyormuş galiba giresun myo'na gitmem lazımmış

canım ben yaklaşık 20 soru fln hatırlıorum hatırladıklarımdan 11 doğru çıkıo bi aksilik çıkmazsa.hatta kesin konuşmıyım da bi kaç sorunun cvbnı kitapta bulamadım doğru şıkkı işaretlemiş olabilceğim bi kaç soru war 15 doğru bile çıkabilir yani.evet bugün dgs başvuruları başladı bu hafta baya koşuşturucam hayırlısı olsn cnm sen başvurcakmısın?

Son düzenleme:
bende sorular yayınlanmadığı için tam olarak hatırlamıyorum ingilizceye hiç çalşmadm o kesin büte kalırrr
4 derss kesin geçerimm
3 ders için bişey diyemicem ama inşş yanılıırm çünkü ara sınavda da 2 ders ii beklerdek 5 ders ii geldii inşş yine bi mucize olurr

bu sene açıköğretim hepimizi dökmüş anlaşılan :19: soru tarzlarını değiştirdiler sanırım.hiç görmediğim çalışmadıgım yerlerde sorular çıktı :18:

tatlıkis bu sene heryerde telefon yasagı koymuslar.afisler asmıslar kesinlikle alınmayacak diye.önceki sınavda başıma geleni yazmıstım burda.keşke bundan sonra hep sıkı tutulsa heryerde.ders notu ve ders kitabıda alınmayacak diyordu benim dün girdiğim okulda.alınmasın da zaten.o kadar çalışıyoruz emek ediyoruz.kopya çeken çekiyor.bizim emeğimiz boşa gidiyor.ama şu 3 tl konusunda haklısın.herşeyi ticarete dökme konusunda :47:

Kızlar ben bu sınava karacan' ın nokta atış sorularıyla çalıştım. Karacan' a güvenmezdim ama o kadar faydasını gördüm ki o kitapçıkların. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ders başına 4 tl aldım kitapları. Ve onun sayesinde 4 dersten rahatşıkla geçicem. Sorular resmen birebir çıktı.

Kızlar ben bu sınava karacan' ın nokta atış sorularıyla çalıştım. Karacan' a güvenmezdim ama o kadar faydasını gördüm ki o kitapçıkların. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ders başına 4 tl aldım kitapları. Ve onun sayesinde 4 dersten rahatşıkla geçicem. Sorular resmen birebir çıktı.

evet bende burdaki kızlardan duydum.bir çok kişi faydasını görmüş.final için geçti ama büt için kesin alacagım :21:

bu sene açıköğretim hepimizi dökmüş anlaşılan :19: soru tarzlarını değiştirdiler sanırım.hiç görmediğim çalışmadıgım yerlerde sorular çıktı :18:

tatlıkis bu sene heryerde telefon yasagı koymuslar.afisler asmıslar kesinlikle alınmayacak diye.önceki sınavda başıma geleni yazmıstım burda.keşke bundan sonra hep sıkı tutulsa heryerde.ders notu ve ders kitabıda alınmayacak diyordu benim dün girdiğim okulda.alınmasın da zaten.o kadar çalışıyoruz emek ediyoruz.kopya çeken çekiyor.bizim emeğimiz boşa gidiyor.ama şu 3 tl konusunda haklısın.herşeyi ticarete dökme konusunda :47:

fazlasıyla değiştirmişler ben şaşırdım yani
ama her okulda olsa sorun olmaz.3 tl ne ya 2 saat için yazık günah gözetmenlerin masası var oraya herkes bıraksa olmuyor mu yani.şşaırdım ben doğrusu.

senin adına sevindim arkadaşım.bende 4 dersimi ondan çalıştım ama sadece 1 belkide 2 dersimi veririm pek emin değilim bakalım umarım emeklerimizin karşılığını alırız.

kızlar ben karacan akademi iktisada giriş dersinde kursa gittim bu sene tek o dersten sorumluym. o dediğiniz nokta atış tamamı çıkmış sorulardan oluşuyor sadece ünite ünite ayırmışlar bizim snftaki arkadaslar almıştı bakp inceledm ben almadım e öğrenmeden bakmıştm çıkmış sorulara ara sınavda baya bi soru geldi o kitaptan doğru ama final için aynı şeyi söyleyemicem iktisada girişten 1 tane mi ne çıkmış soru wardı hazırlıktakiler iktisada girişten cumartesi sınava girdiler arkadaşıma sordum onda da nokta atış war sadece 5 soru çıktı dedi.şaka gibi sorular çok acaipti tabi çalışan her türlü yapar ama bizim hocanın üstünde fazla durmadığı bi konu wardı kesnlikle soru gelmez diodu ve malesf dün o konudan soru çıktı ve ben o soruyu yanlış yaptm.yine de mezuniyet gözüküyor bana inş. mezun oluyorum :69:

fazlasıyla değiştirmişler ben şaşırdım yani
ama her okulda olsa sorun olmaz.3 tl ne ya 2 saat için yazık günah gözetmenlerin masası var oraya herkes bıraksa olmuyor mu yani.şşaırdım ben doğrusu.

genelinde sanırım böyle çözüm bulmuşlar.çogu kmse gözetmene vermiyor bile ben veren çok az gördüm.bu sene diğer sınavlardaki kopya nedeniyle bunuda sıkıştırdılar sanırım.benim girdiğim okullarda da hep kantine bıraktırdıar.ne kadar aldılar bilmiyorum.bu yıl 3. yılım hiç götürmem telimi.riske atmam.içinde bir sürü notum şifrem telefon numaralarım var :34:

aynen katılıyorum size. benimde iktisat ve uygarlık. ve çıkmış soru ezberledim, nokta atıştan ezberledim. lakin sonuç hüsran galiba:((( büt görünüyor:((

Bana maliye bölümünün derslerinin soruları çok iyi geldi. Yani tekrarları felan yapamdıpım derslerim vardı ama soruları kolay geldiğindne yırtıyorum. Bir dersim var türkiye ekonomisi nasıl dersttir yaa 4 senedir okuyorum böyle ders görmedim. Ders bu sene değişmiş, vizede de acayip yerlerden gelmişti daha doğrusu hep ana kitaptan geliyor sorular ben yardımcıdan çalıştım hiç görmediğim sorular vardı. O kadar önemli yerden soru yoktu yada çok detaylı şeyler vardı herkes inliyor bu dersten vizem 54 tü 15 doğruya ihtiyacım var ve açıköğretim sitesine üyeyim orada arladaşlar bazı cevapları paylaşmış 12 doğrum var onlardan ama paylaşılmayanlar var inşallah geri kalanlardan 3 doğru çıkar. Mezuniyetim bu dersin elindee..

genelinde sanırım böyle çözüm bulmuşlar.çogu kmse gözetmene vermiyor bile ben veren çok az gördüm.bu sene diğer sınavlardaki kopya nedeniyle bunuda sıkıştırdılar sanırım.benim girdiğim okullarda da hep kantine bıraktırdıar.ne kadar aldılar bilmiyorum.bu yıl 3. yılım hiç götürmem telimi.riske atmam.içinde bir sürü notum şifrem telefon numaralarım var :34:

en güzelini yapıyorsun canım bende bütünlemede götürmücem teli..para vermem yani.sokaktan toplamıyoruzki paraları..

2 gün de yanımda ders notumu ve nokta atış kitapçığımı götürdüm çantaya bakarken elimdeki kağıtların ne olduğunu sormadılar bile sınav evrakı zannettiler galiba:26:
neyse sınava 10 dakika kala bile çalıştım sırada
ama kopya çekmedim,kendimi diğer arkadaşların yerine koydum:30:
hem fazla soru da çıkmadı çalıştıklarımdan
bir de nokta atış ınkılap tarihinden 7-8 soru anca çıktı

2 gün de yanımda ders notumu ve nokta atış kitapçığımı götürdüm çantaya bakarken elimdeki kağıtların ne olduğunu sormadılar bile sınav evrakı zannettiler galiba:26:
neyse sınava 10 dakika kala bile çalıştım sırada
ama kopya çekmedim,kendimi diğer arkadaşların yerine koydum:30:
hem fazla soru da çıkmadı çalıştıklarımdan
bir de nokta atış ınkılap tarihinden 7-8 soru anca çıktı

aynen nokta atışta iinkılaptan o kadar bile çıkmadı bir soru vardı çok karrasız kaldım

1926 'de türk mdeni kanunlarından bii değildir ?sorusu vardır

2 şık arasında kaldım

1)rüşt yaşına gelen çocuklarınn dinlerine kendileri seçmesi
2)kadınların belediye seçilme katılma hakkının tanınması

sen hangisini yaptın canım?

ben 2 şıkkı işaretledim.

aynen nokta atışta iinkılaptan o kadar bile çıkmadı bir soru vardı çok karrasız kaldım

1926 'de türk mdeni kanunlarından bii değildir ?sorusu vardır

2 şık arasında kaldım

1)rüşt yaşına gelen çocuklarınn dinlerine kendileri seçmesi
2)kadınların belediye seçilme katılma hakkının tanınması

sen hangisini yaptın canım?
ben 2 şıkkı işaretledim.

doğrusu 2.si galiba bazı forum sitelerinde öyle yazıyor
ya medeni kanunla 2 tane mi soru vardı.
çünkü ben bi sorunun cevabını rüşt yaşına gelen çocukalrın dinlerini kendileri seçmesi
bunu işaretledim.belki de bu soruydu.
yanlış galiba ya:59:

benimki berbat geçti zaten aham-şaham çalışamamıştım :5: önceki sınav sonuçlarımda berbattı :43: işte sonuca hazırlıklıyım kaldım ben sınıfta :43: :43: sizlerede geçmiş olsun kızlar inşşşş umduğunuzdan fazla gelir notlarınız :nazar: :28: :29: :16:

doğrusu 2.si galiba bazı forum sitelerinde öyle yazıyor
ya medeni kanunla 2 tane mi soru vardı.
çünkü ben bi sorunun cevabını rüşt yaşına gelen çocukalrın dinlerini kendileri seçmesi
bunu işaretledim.belki de bu soruydu.
yanlış galiba ya:59:

o site nerede bende bakmak istiyorum canım..
bende çok zorlanmıştım hatta rüşt yaşına gelen çocukların kendi dinlerini seçmelerini işaretlicem vazgeçtim kadınların seçilme haklarının tanınmasını işaretledim umarım doğrudur ya..

ayy şimdide zamanı sayarım.çabuk geçsinde açıkansın diye bunun içinde ayrı bir stres yaparım ben..

kacıncı sınıf sızın ?ben hıc faydasını görmedim bir tane bile soru cıkmadı hem soruları ezberlemıstım mantık yuruttum bendede mantık olmadığı için kesin kaldım yine aynı sıkıntı off .....:50:

Back