- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
benimde sona bıraktığım bir dersim var halkla ilişkiler diye onunda sayfa sayıları uzun ve inkılap var onunda sayfa sayıları baya bi uzun geliyo bana son iki dersim kaldı artık ama inkılap 15 ünite olduğundan 15 günümü alıcak hergün 1 ünite bitirmem lazım mutlaka iki ünite çalışırsam da karışıcak diye korkuyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun...
canım hayır yanlış düşünüyorsun baktın mı bilmem inkılabın final konuları kısa, özellikle son konular ikişer sayfa. Sadece atatürk ilkeleri anlatılıyor her konuda bir ilke. Rahatça geçersin ve günde iki konuda çalışabilirsin. Ben finalde 1 soruyla kaldım finalde hiç çalışamamıştım bazı sorunlarda ama bütte 78 ile geçtim 2. sınıftayken..
doğru diyosun ama bende inkılabın ve türk dilinin yardımcı kaynağı yok diğer derslerin varinkılabı ben aöfnin verdiği kitaptan bakıyorum baya bi uzun şimdi vizeyide geçince final için tekrar kitap almaya değmez diye almıyorum
canım haklısın alma kitap.bende de yardımcı kitap yoktu 1 ve 2 yi okuln verdiği ktaplarla geçtim.inkılabı önce kitap okur gibi okudum tarih konuları okul kitaplarında çok güzel anlatılmış hikaye gibi sürükleyici ve merak uyandırıo ondan hızlı hızlı okuosun hele kiatp okumayı seviosan problem yaşamazsın.sonra bütün çıkmış yılların sorularını çıkardım.bilmediğim sorularda da baktım bi sene hangisidir bi sene hangisi deildir die sordum ikisinn şıklarını okuyunca konuya hakşm oluosun zaten sınavdada şıklar gelio aklına ben öle verdim ve okul hayatımda en zevk aldığım ders 1.tarih 2.para teorisi ve politikası.çok zevkli iki ders.sen sistemli çalışıosun tatlım eminim rahat rahat geçersin.ama bence boş zamanlarında tarihi kitap okur gbi oku mutlaka faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?