• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Bende dersin başına hiç oturamıyorum.
Kamu Yönetimi 3.sınıf bide işte yoruluyorum eve gidincede azıcık vakitte biraz çalışıyorum sonra uyku basıyor beni.Daha verimli nasıl çalışabilirim sınavlarada az kaldı.Notları yüksek olan arkadaşlar nasıl başarıyorsunuz :(

bir ünite daha bitirdim 19 oldum sanırım..

akşam finansaldan da bir konu çalışcam. Türkiye ekonomisini geçen hafta sonuçlar açıklanacak diye salladım şimdi finansalla ile bir götürüyorum. 4 konusunu çalıştım türk ekonomisinin finansaldan dübn bir tane çalıştım geri kalanları birlikte gidecek işte. Bu hafta yoğun geçecek yanii.. :27:

Bende dersin başına hiç oturamıyorum.
Kamu Yönetimi 3.sınıf bide işte yoruluyorum eve gidincede azıcık vakitte biraz çalışıyorum sonra uyku basıyor beni.Daha verimli nasıl çalışabilirim sınavlarada az kaldı.Notları yüksek olan arkadaşlar nasıl başarıyorsunuz :(

canım ben şuan evdeyim ama çalışırken sabahları biraz erken kalkar çalışırdım birde işte öğle araları yarım saate yemek yer yarım saatede ders çalışırdım.akşama kalınca insan yorgun oluyor dediğin gibi uykusu geliyor hemen.başarının sırrı her üniteye çalışmakta,tekrar etmekte ve bol soru çözmekte :34:

bende spor yaptım temizlik yaptım ve en nihayetinde başlayabildim.1 ünite çalıştım yarın daha fazla çalışmayı umuyorum :32:

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ..........31................
tatlıkıs...................67............-...........20.......
bulancak28..............43...........-...........36.......
hayat8990...............47..........-............
biricik18..................75...........-............10............
dejavu_one.............51..........-.............19...........
merguana...............70..........-.............32.........
sifaa......................70..........-............26...........
sh1087...................52...........-...........25........
ozlemarda...............40...........-..........24...........
Duygu C.................67..........-............28...........
prensesperi.............46..........-............1..........

prenses hayırlı olsun başlamışsın artık:48: bende bugün 1 ünite bitirdim diğer üniteye de biraz başladım akşama da devam ederim heralde:10:

kızlarrr ,hiç kitaı elime almak istemiyorum napcam ben ya..:(

kızlar final sınavı mı kolay oluyor bütünleme mi?
bilgisi olan var mı?

bütünleme her zaman çok daha kolay oluyor canım. 3 senedit hep büte kaldım geçen sene de bir dersten kalmıştım geçmek istediiğm hiçbir dersten kalmadım öyle ki 2. sınıfta iktisat teorisi dersim de kalmıştı ama alttan kalam iki dersim ve başka bir dersim daha olduğu için ona hiç çalışmadım vizeden bildiklerimdi sadece ve 65 ile fazla fazla geçmiştim ondan da. Ama inşallah kalmazsınız ne de olsa stres oluyor..

Son düzenleme:
kızlarrr ,hiç kitaı elime almak istemiyorum napcam ben ya..:(

canımm kendini derse şartlandır başka birşeye odaklanma. Bir kere başlarsan devamı gelir. Benimde canımım ders istemediği zamanlar oluyor ama başlayınca da bitiyor. O zamanda iyi ki çalıştım bitti bile diyorsun bak az bi zaman kaldı az sık dişini sonra finalde keşke çalışsaydım deme güzelim..

Son düzenleme:
bende dün finansalda çalışcaktım bir konu kim görürse ama öyle bir baş ağrısı sapladın kii ilaç aldım geçti gibi oldu yine başladı akşam yattım mecburen. Napayım cuma günü iki konu çalışcam finansaldan şimdi türk ekonomisiyle bir gidiyorum çünkü cuma gününe kadar türk ekonomisi bitcek iki konu çalışırım finansal. Bugün bir konu finansal ve türk ekonomisinden de bir konunun yarısını çalışcam. Uzun çünkü. Akşamda türk dili bakcam inşallah tabii bir sorun çıkmazsa...

Son düzenleme:
canımm kendini derse şartlandır başka birşeye odaklanma. Bir kere başlarsan devamı gelir. Benimde canımım ders istemediği zamanlar oluyor ama başlayınca da bitiyor. O zamanda iyi ki çalıştım bitti bile diyorsun bak az bi zaman kaldı az sık dişini sonra finalde keşke çalışsaydım deme güzelim..

dediğin gibi gerçeken öle oluyr ama yorgun argın eve gelince kitabı elime ladığımda uyku bastırıyor..
finalden sonra o şekilde dememek için çalışmalıyım bu akşam tekrardan başlıcam

piolin......................48.......... - ..........31................
hayat8990...............47..........-............8.........

kızlar aynen ben de çok zor çalışıyorum ittire kaktıra gidiyo resmen :5: daha önce daha iyi çalışıyodum ama havalar yazın çok sıcak olucak inşallah büt gelmez hiç birimizin

piolin......................48.......... - ..........32................
hayat8990...............47..........-............8.........

1 ünite bitirebildim bugün:21: diğer konuya da başladım ama yarım kaldı :80:

ikiside vizeye göre daha zor canım :44:
inşallah olmaz ya:18:

bütünleme her zaman çok daha kolay oluyor canım. 3 senedit hep büte kaldım geçen sene de bir dersten kalmıştım geçmek istediiğm hiçbir dersten kalmadım öyle ki 2. sınıfta iktisat teorisi dersim de kalmıştı ama alttan kalam iki dersim ve başka bir dersim daha olduğu için ona hiç çalışmadım vizeden bildiklerimdi sadece ve 65 ile fazla fazla geçmiştim ondan da. Ama inşallah kalmazsınız ne de olsa stres oluyor..

inşallah kalmayız büte de yani geçen sene bazı sitelerde bütünleme daha kolay oluyor vs.yazıyorlardı
ben de size sorayım dedim belki farklı bi ses çıkar da final daha kolay der diye:27:

inşallah olmaz ya:18:

inşallah kalmayız büte de yani geçen sene bazı sitelerde bütünleme daha kolay oluyor vs.yazıyorlardı
ben de size sorayım dedim belki farklı bi ses çıkar da final daha kolay der diye:27:

bana önceki senelerde hep öyle gelmiştir.vizede kolay kolay çözerim soruları..finale geldi mi ugraş ugraş zoru zoruna yaparım.tabi bu biraz kişiden kişiye de değişebilir :34: inşallah üstesinden geleceğiz :46: büte ders bırakmak istemiyorum ben :32:

bana önceki senelerde hep öyle gelmiştir.vizede kolay kolay çözerim soruları..finale geldi mi ugraş ugraş zoru zoruna yaparım.tabi bu biraz kişiden kişiye de değişebilir :34: inşallah üstesinden geleceğiz :46: büte ders bırakmak istemiyorum ben :32:

ben de bırakmak istemiyorum,yaz boyunca onun sıkıntısı stresi yer beni zaten:18:
bölüm derslerim iyi de ınkılaptan korkuyorum ya 51 almam lazım finalde

ben de bırakmak istemiyorum,yaz boyunca onun sıkıntısı stresi yer beni zaten:18:
bölüm derslerim iyi de ınkılaptan korkuyorum ya 51 almam lazım finalde

canım inkilaptan o kadar korkma.alırsın inşallah :29: şu nokta atış sorularından alacagım sende inkilap için alsana belki faydasını görürsün :32: bu yılki derslerimi görünce inkılaba şükredesim geldi :9:

çok sıkıldım ben çalışasım gelmiyor artık

canım şurda 1 ay kaldı 1 ay daha sık dişini..diploma aldıgında yaşadıgın mutluluk hiçbirşeye değişilmez :66: hem şimdi çalışmazsan eylüle tekrar hazırlanman gerekir.herkes yazın tatil yaparken senin ders çalışman gerekir.ha gayret 1 ay sık dişini sonra rahatsın :29:

Back