Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dersin başına hiç oturamıyorum.
Kamu Yönetimi 3.sınıf bide işte yoruluyorum eve gidincede azıcık vakitte biraz çalışıyorum sonra uyku basıyor beni.Daha verimli nasıl çalışabilirim sınavlarada az kaldı.Notları yüksek olan arkadaşlar nasıl başarıyorsunuz![]()
kızlar final sınavı mı kolay oluyor bütünleme mi?
bilgisi olan var mı?
kızlar final sınavı mı kolay oluyor bütünleme mi?
bilgisi olan var mı?
kızlarrr ,hiç kitaı elime almak istemiyorum napcam ben ya..![]()
canımm kendini derse şartlandır başka birşeye odaklanma. Bir kere başlarsan devamı gelir. Benimde canımım ders istemediği zamanlar oluyor ama başlayınca da bitiyor. O zamanda iyi ki çalıştım bitti bile diyorsun bak az bi zaman kaldı az sık dişini sonra finalde keşke çalışsaydım deme güzelim..
inşallah olmaz ya:18:ikiside vizeye göre daha zor canım :44:
bütünleme her zaman çok daha kolay oluyor canım. 3 senedit hep büte kaldım geçen sene de bir dersten kalmıştım geçmek istediiğm hiçbir dersten kalmadım öyle ki 2. sınıfta iktisat teorisi dersim de kalmıştı ama alttan kalam iki dersim ve başka bir dersim daha olduğu için ona hiç çalışmadım vizeden bildiklerimdi sadece ve 65 ile fazla fazla geçmiştim ondan da. Ama inşallah kalmazsınız ne de olsa stres oluyor..
inşallah olmaz ya:18:
inşallah kalmayız büte de yani geçen sene bazı sitelerde bütünleme daha kolay oluyor vs.yazıyorlardı
ben de size sorayım dedim belki farklı bi ses çıkar da final daha kolay der diye![]()
bana önceki senelerde hep öyle gelmiştir.vizede kolay kolay çözerim soruları..finale geldi mi ugraş ugraş zoru zoruna yaparım.tabi bu biraz kişiden kişiye de değişebilirinşallah üstesinden geleceğiz
büte ders bırakmak istemiyorum ben
![]()
ben de bırakmak istemiyorum,yaz boyunca onun sıkıntısı stresi yer beni zaten:18:
bölüm derslerim iyi de ınkılaptan korkuyorum ya 51 almam lazım finalde
çok sıkıldım ben çalışasım gelmiyor artık