sonuclar acıklandıııı :) en yuksek notum 70en dusuk 37 Allah kahretsınkı bu yerel yonetımler beni delirteceekkk gecemıyorum bi turlu yaaaa :84:
piolin canım bende memlektıme gidip annemden kitaplarımı alıp gelıcem , vizelerden sonra orda unutmusum nasıl bi ruh hali vardıysa bendesana calısacagım konu sayısını solerim geldiğim zaman..
herkese kolay gelsin iyi çalışmalar...
benimde var ders nortlarım ama bakamıyorum heleki bu dönemdekiler çok uzun ya 1 ünite 2 sayfa tıka basa dolu boş yer yok vallahi offff nasl vercem ben bu dersiii
kamu da ben 75 felan bekliyordum ama 64 gelmiş ama zevkli kızım bu ders yönetim org.çok kazıktı 20 bekliyordum anam 50 gelmiş çocuk gibi sevindm vallahi:))
ay sen 2 sayfaya uzun mu diyorsun kızz. Ben muratın kitabına çalışıyorum son senem çoğu dersim 10-13 sayfa. 16 syf ve 32 sayfa olanlarda var ben ne yapayım ve her yeri önemli her yerden gelebilir uzun konulardan 4 soru geliyor özet çıkarsa küçültsem diyorum ama bu seferde çalışmadığım yerlerden geşirse diye full çalışıyorum yaaa...
ay sen 2 sayfaya uzun mu diyorsun kızz. Ben muratın kitabına çalışıyorum son senem çoğu dersim 10-13 sayfa. 16 syf ve 32 sayfa olanlarda var ben ne yapayım ve her yeri önemli her yerden gelebilir uzun konulardan 4 soru geliyor özet çıkarsa küçültsem diyorum ama bu seferde çalışmadığım yerlerden geşirse diye full çalışıyorum yaaa...
benim 24 olması gerek piolincimFinal Sınavlarına Çalışma Grubu
Duygu C.................67..........-............22...........
benim 24 olması gerek piolincim
merhaba arkadaşlar,ben insan kaynakları yönetimi 1.sınıfım notlarım şöyle;
iktisada giriş 70
işletme 74
ingilizce 94
muhasebe 77
hukuk 84
davranış bil. 77
tem.bilg.tek. 97
mat 24
matematik çalışmamıştım finalde inşallah olmadı bütünlemede:)liseden sonra 12 yıl ara vermiştim korkutuyordu dersler beni ama fena değil sanırım notlarım:)
kızlar ben h.ilişkiler 2.sınıfım benimde inkılap tarihi kötü gelmiş netten ders notlarını indiricem ama bişey sormak istiyorum bu dersde konular kitap ortak mı yani böüm ve sınıfı ayırmadan önüme gelen aöf A.İ.İ.T. ders notlarını indirmeli miyim
Final Sınavlarına Çalışma Grubu
vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı
piolin......................48.......... - ..........27................
tatlıkıs...................67............-...........20.......
bulancak28..............43...........-...........21.......
hayat8990...............47..........-............
biricik18..................75...........-............10............
dejavu_one.............51..........-.............14...........
merguana...............70..........-.............32.........
sifaa......................70..........-............26...........
sh1087...................52...........-...........25........
ozlemarda...............40...........-..........18...........
Duygu C.................67..........-............24...........
prensesperi.............46..........-................
bende iki ünite bitirdim kızlar bugünde türk dilinin son ünitesini bitirmeye çalışıcam akşamaiki dersim kaldı geriye biri inkılap tarihi 15 ünite de çok fazla nasıl çalışçaz yaa onu en sona bırakıyorum inkılabı enson çalışıcam inşallah yararı olur sona bırakmamın
selam kızlarNasılsınız?
Hayatla ben kalmısız çalışmaya başlamayan0 olan. Onu bilmem ama ben pazartesinden itibaren başlıyorum
canım sen hangi bölümdeydin çok fazlaymış sayfa sayısı ya:18: bende seneye işletmeden devam etmeyi düşünüyorum da o yüzden merak ettim
canım maliye bölümüyüm son sınıf. Benimde geçen senelerde azdı. Hatta 3. Dınıfta 15 sayfa idare hukukunun bir konsu vardı bu ne ya böyle demiştim ve çalışmamıştım ama bu sene abartı uzun var özellikle finaller. Türkiye ekonomisi, her konusu 11-16 syf arası birer tane tane 8ve 9 var. Vergi hukunun hepsi 10 ve üzeri syf, finansal 7-9 arası, yerel yönetimler 8 sayfa minimum bir konusu 32 sayfa iki güne bölücem onu. Diğerleri de aynı yanii 10 sy ve üzeri. Arada neyse arka arkaya 5-6 sayfa olanlar var onları bir günde çalışcam. şimdi söyleyin bana ben bir günde nasıl iki konu bitireyim. Neyseki maliye politikam finallerde kısaymış.
bu ara kızlar o kadar karman çorman oldum kii.. Maliye politikası bitmişti zaten. Türk dilinden 4 konum bitti daha 3 konum var onu öyle bıraktım türk ekonomisine geçtim. Bir konu ondan çalıştım kaç gündür bakamadım. Bugün akşam yarın ve öbür gün çalışcam. Ancak iki konusu var biri 16 sayfa, biri de 8 sayfa onları da finansala başlıcam pazartesi ve gündüz finansal akşan o konuları bitircem. tüek dilini yazarak çalışcma bu arada dizileri felan izlerken kalan 3 konuda öyle bitecek. Sonra gündüz normal ders, akşam biten maliyeden özet yazcam aklıma yer etsin iyice diye, türk ekonomisinden soru bankaı tekrarı felan bir görseniz program kağıdını karmakarışık. 4 hafta full yani dur durak yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?