Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

haklısın canım ya, yaz tatilinde çalışmak daha zor
belki havalar yüzünden böyleyim bilmiyorum ki
yorgunlukta var zorlamaya çalışıyorum :)

yine çalışamadımmm offffffff şurda ne kaldı sınava yaaaa sinir oluyorum kendimeee valla

dün finansala çalıştım ama tam bitiremedim. birkaç sayfası kaldı. Gece de türk ekonomisinin bir konusnun yarısını çalıştım uzun çünkü. Bugün inşallah finansaldan bitiremediğim konuyu ve birknu daha bitireceğim gece de türk ekonomisinden konunun geri kalanını bitircem 3 konu bitecek inşallah öyle olurr.. Daha şimdi pazare gitcem, yemek yapcam off evli olmakta zor iş valla.. biri olsa yemeğimi temizliği yapsa pazara gitse ne iyi olurdu.

merhaba kızlar . bende son 6 yılın çıkmış sorularını aldım.umarım işime yarar..konuları okumya kalkarsam yetiştiremem..(böyle çıkmış sorulara çalışıp geçen varmı aranızda...

şimdi bakıyorum siteye,ınkılap nokta atış denemesine bakıyorum 4,5 tl.
peki içeriği nasıl kaç sayfa ve prenses sen memnunsun bayağı yani

bildiğin sorular var ben aldım ezberledim ve bitirdim inkılabı canım..bi dene istersen bakalım fnallede umarım çıkarr

canım bende bilmiyorum ilk defa alacagım.herkes çok tavsiye ediyor.hepsi 4,5 tl .bugun evede reklam brosuru gelmiş.30 sorudan en az 25 ini tahmin edebiliyorlarmıs.süper bir başarı bu ben 3 dersim için alacagı.oda netten alınca kargo parası ödemem gerekiyor bir bakayım kitapçılarıma bulamzsam mecbur netten sipariş edeceğim

sadece geçmiş yıllara bakarsan fazla soru yapmazsın soruların yarısı da geçmiş yıldan gelmez vizeleriniz kaç tabii bilmiyorum ama en azından nokta atış ve soru bankası felan da baksanız ancak yararı olsun aslında en garantisi konu çalışmak ama yapamıcam diyorsanız böyle yapın..

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ..........32................
tatlıkıs...................67............-...........20.......
bulancak28..............43...........-...........36.......
hayat8990...............47..........-............8.........
biricik18..................75...........-............10............
dejavu_one.............51..........-.............20...........
merguana...............70..........-.............32.........
sifaa......................70..........-............26...........
sh1087...................52...........-...........25........
ozlemarda...............40...........-..........24...........
Duygu C.................67..........-............28...........
prensesperi.............46..........-............1..........

kızlar ben bugünü kendime tatil ilan ediyorum yarın daha çok çalışırım artık

bildiğin sorular var ben aldım ezberledim ve bitirdim inkılabı canım..bi dene istersen bakalım fnallede umarım çıkarr
oh iyi o zaman ya tek o dersi alırsam 9 küsüre geliyor 10 tl bile değil.neyse ben alayım o zaman ya işi şansa bırakmayayım

sen de benim gibisin desene iyi tamam alalım bakalım memnun kalacak mıyız?inşallah geçeriz ya.çıkmış soruları da çıkarttım onu da çalışcam hepsine bakıcam valla yeter ki geçeyim bu dersi dermişim ınkılabı geçip başka bir dersten kalırmışım ya
ben bir konu daha bitirdim 20 oldum sanırsam.
oh oh maşşallah durmak yok yola devam

oo piolin olmadı ya 32'ye kadar gelmişsin bırakma kendini.
valla alışırsın yarın da çalışmak istemezsin.
neyse ben 2 ünite daha bitirdim son derse geçtim ama pilim bitti,sıkıyorum kendimi en geç pazara kadar bitirmem gerek:18:

dün akşam iki konu daha bitirdim çok şükür. 22 olabildim..

Bugünde iki konu çalışcam inşallah. Bitirmek üzere olan arkadaşlar varmış benim konuların sayfası uzun yarından sonra 3 dersim klacak ancak birkaç konuyu günde iki çalışabileceğim diperleri hep 10 küsür sayfa bir gün ancak. Akşamları da biten derslerin tekrarını yapmam lazım çünkü. Yarın 3 haftamız kalıyor sıkınn dişinizi kızlaarrr..

Bugün bir konu daha bitirdim çok şükür 23 oldum..

Akşam bir konuda türk ekonomisi çalışcam..

kızlaaaaaar bende çalışıp seneye ünv.sınavlarına hazırlanmak istiyorum ama hangi bölümü okusam bunun için nasıl çalışmalıyım bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuzzzzz..
öncelikle imamhatp mezunuyum 4 senedir kitap açmadım hiçbirşey yok aklımda ama karar verdim seneye olacak ünv sınavına giricem ya işletme istiyorum ama halkla ilişkileri daha kolay kazanırsın diolar zaten oda işletme çıkışlı oluyormuş.ben birde şunu bilmiyorum halkla ilişkiler okuyan bir insanın çalışacağı kısım la işletme yada dışticaret kamu yönetimi vs okuyan inasanlar nerelerde nekadar ücretle çalışır bilemiyorum mesela birine sordum 3 milyar maaş alıyor işletme mezunu,birine soruyorum oda işletme mezunu ama 1.5 alıyor ben anlamadım çalıştığı yerilemi alakalı iş verenler mezun olduğu bölüme göremi üzret veriyorlar aaayyyy çok sordumen son olarak şunu soruyorum konu anlatımlı birkitap istiyorum bana varmı tavsiye edebileceğiniz bir kitap

piolin......................48.......... - ..........32................
bulancak28..............43...........-...........38.......
dejavu_one.............51..........-.............23...........
ozlemarda...............40...........-..........24...........

kızlar benim bi yarım konum kalmıştı onu bitirmeye çalışıcam şimdi

canım halkla ilişkileri okuyup daha sonra işletmeye sınavsız geçebiliyorsun kitap konusunda ise üniversite linkine yazarsan sana daha çok yardımcı olurlar gibime geliyor ama benim bildiklerim güvender olabilir fem final bunların setlerini alabilirsin

çok saol canm formları gezerken bende bunu düşünüyordum ancak ben meslek lisesi mezunu olarak zorlanırmıyım sence halkla ilişkileri kazanmak ne çıkışlı olmalı yani ben sözel olucam galiba ya halime bak desrler felan sınavlar fıransız kalmışım resmen yaaa evlenp çoluk çocuğa karışınca fffff.çok pişmanm okumadığm için çoooook.teşekkür ederim canm işletmenn daha çok potansiyeli var galiba

piolin......................48.......... - ..........33................
bulancak28..............43...........-...........38.......
dejavu_one.............51..........-.............23...........
ozlemarda...............40...........-..........27...........

bende bir ünite bitirdim kızlar

ne çıkışlı olduğun önemli değil ygs puan türlerinden birinden 140 ve üzeri alırsan yazabiliyorsun diye biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir benim bildiğim bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…