canım şurda 1 ay kaldı 1 ay daha sık dişini..diploma aldıgında yaşadıgın mutluluk hiçbirşeye değişilmezhem şimdi çalışmazsan eylüle tekrar hazırlanman gerekir.herkes yazın tatil yaparken senin ders çalışman gerekir.ha gayret 1 ay sık dişini sonra rahatsın
canım inkilaptan o kadar korkma.alırsın inşallahşu nokta atış sorularından alacagım sende inkilap için alsana belki faydasını görürsün bu yılki derslerimi görünce inkılaba şükredesim geldi
şimdi bakıyorum siteye,ınkılap nokta atış denemesine bakıyorum 4,5 tl.
peki içeriği nasıl kaç sayfa ve prenses sen memnunsun bayağı yani
şimdi bakıyorum siteye,ınkılap nokta atış denemesine bakıyorum 4,5 tl.
peki içeriği nasıl kaç sayfa ve prenses sen memnunsun bayağı yani
merhaba kızlar . bende son 6 yılın çıkmış sorularını aldım.umarım işime yarar..konuları okumya kalkarsam yetiştiremem..(böyle çıkmış sorulara çalışıp geçen varmı aranızda...
oh iyi o zaman ya tek o dersi alırsam 9 küsüre geliyor 10 tl bile değil.neyse ben alayım o zaman ya işi şansa bırakmayayımbildiğin sorular var ben aldım ezberledim ve bitirdim inkılabı canım..bi dene istersen bakalım fnallede umarım çıkarr
sen de benim gibisin desenecanım bende bilmiyorum ilk defa alacagım.herkes çok tavsiye ediyor.hepsi 4,5 tl .bugun evede reklam brosuru gelmiş.30 sorudan en az 25 ini tahmin edebiliyorlarmıs.süper bir başarı buben 3 dersim için alacagı.oda netten alınca kargo parası ödemem gerekiyor bir bakayım kitapçılarıma bulamzsam mecbur netten sipariş edeceğim
oh oh maşşallah durmak yok yola devamben bir konu daha bitirdim 20 oldum sanırsam.
Final Sınavlarına Çalışma Grubu
vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı
piolin......................48.......... - ..........32................
tatlıkıs...................67............-...........20.......
bulancak28..............43...........-...........36.......
hayat8990...............47..........-............8.........
biricik18..................75...........-............10............
dejavu_one.............51..........-.............20...........
merguana...............70..........-.............32.........
sifaa......................70..........-............26...........
sh1087...................52...........-...........25........
ozlemarda...............40...........-..........24...........
Duygu C.................67..........-............28...........
prensesperi.............46..........-............1..........
kızlar ben bugünü kendime tatil ilan ediyorumyarın daha çok çalışırım artık
kızlaaaaaar bende çalışıp seneye ünv.sınavlarına hazırlanmak istiyorum ama hangi bölümü okusam bunun için nasıl çalışmalıyım bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuzzzzz..
öncelikle imamhatp mezunuyum 4 senedir kitap açmadım hiçbirşey yok aklımda ama karar verdim seneye olacak ünv sınavına giricem ya işletme istiyorum ama halkla ilişkileri daha kolay kazanırsın diolar zaten oda işletme çıkışlı oluyormuş.ben birde şunu bilmiyorum halkla ilişkiler okuyan bir insanın çalışacağı kısım la işletme yada dışticaret kamu yönetimi vs okuyan inasanlar nerelerde nekadar ücretle çalışır bilemiyorum mesela birine sordum 3 milyar maaş alıyor işletme mezunu,birine soruyorum oda işletme mezunu ama 1.5 alıyor ben anlamadım çalıştığı yerilemi alakalı iş verenler mezun olduğu bölüme göremi üzret veriyorlar aaayyyy çok sordumen son olarak şunu soruyorum konu anlatımlı birkitap istiyorum bana varmı tavsiye edebileceğiniz bir kitap
çok saol canm formları gezerken bende bunu düşünüyordum ancak ben meslek lisesi mezunu olarak zorlanırmıyım sence halkla ilişkileri kazanmak ne çıkışlı olmalı yani ben sözel olucam galiba ya halime bak desrler felan sınavlar fıransız kalmışım resmen yaaa evlenp çoluk çocuğa karışınca fffff.çok pişmanm okumadığm için çoooook.teşekkür ederim canm işletmenn daha çok potansiyeli var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?