canım süperdi sınav ama iktisadda zorlandm.senin nasıl??
ve bugün 2 ünite çalıştım 68 kaldı.
canım eğer önlisans değilse ve lisanslardan iktisat ve işletme fakültesiyse 2. sınıf pazar günkü dersler:yönetim organizasyon,istatistik,inkılap ve iktisat teorisi.
boşver sen gene de günahına girme kalbini bozma,belki erken çıkmıştır gerçekten çünkü bende ilk yarım saat çıkarmadıkları için 31. dakika dışarda oluorm maksimum 25 dk da bitiorm sonra afakanlar basıo duramıorm.
bu arada nasıldı sınavlar sende 4. sınıf maliyeydin galiba dimi
bulamadım canımkızlar e öğrenme de soru ve cevaplar açıklanmış
Kızlarr ben daha yamadım valla o kadar bıkmışım kii elime alasım gelmiyor bu aralar kitapları ama alıcaz mecbur. Bende bugün sayayım final konularını da söylerim. Perşembeden de başlayayım diyorum artık.
Kızlar ben size birşey danışıcam ya karar veremedim bir türlü. Ben vizede zor dersleri en başta çalıştım aslında 1. kitabı ilk çalıştım maliye politikası vardı o kitapta sonra 2. kitabı çalıştım onunda ilk dersi finansaldı. Özellikle maliyeyi unuttum sınav vakti yaklaştığında çünkü dersleri çaışırken öbürleri tekrar etmedim. Şimdi diyorum acaba zorları en başta çalışıp bol soru mu çözsem yararı olur, yoksa zorları en sona bıraksam daha iyi hatırlarım konuları ve fazla tekrar gerek kalmaz fazla stres olmam diyorum ne yapsam hangi dersten başlasam. Önümüzdeki pazartesi İstanbul'a anneme gidicem trende giderken ve orada çalışmam kolay olur hem de yüksek bekliyorum kolay bir ders diye orada Türk dline çalışcam yani Türk dilinden başlıcam aradan da çıkmış olur diye. Perşembe başlıcam haftasonu biraz eşime zaman ayırmak istiyorum gezeriz diye sınavlardan hiç çıkamamıştım bir de İstanbul'a gittiğimde devam edicem gelene kadar bitsin diye. Ama sonra hangi dersten devam etsem..
kızlar sınıf gecmek ıçın kaç net olunca kaç puan oluyor bıraz anlatırmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?