- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.164
- 373
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya onlar bizim için para alıyorlar orda 3-5 saat bekleyerek bize yaptıklarına bakın
ha bir de başka sınıftan gözetmenler gelip''haydi yaa bitmedi mi'' falan diyorlarla sessizce kendi aralarında.dün çok sinir oldum ya
Final Sınavlarına Çalışma Grubu
vize final arası ünite sayısı Çalıştığı ünite sayısı
piolin......................48.......... - ..........................
tatlıkıs.......................-..........-..................
bulancak28..............43...........-...............
o zaman şöyle yapalım diyorum.Nasıl olsa vizelere çalıştık o konuları tekrar ediceğimiz için vize final arası ünite sayılarımızı hesaplıyalım vizeden finale kadar olan ünite sayılarını bulalım diyorum nasıl olsa vizeyi tekrar edicez ozaman tabloyu aşağıya yapıyorum
Final Sınavlarına Çalışma Grubu
vize final arası ünite sayısı çalıştığı ünite sayısı
piolin.........48.......... - ..........................
tatlıkıs.........-..........-..................
kızlar bende başlıycam çalışmaya.Vizelere hiç çalışmadan girdim fena değildi ama yüksek bi puan da gelmiycek o yüzden finalleri sıkı tutmam lazım.
Şimdi ben şöyle düşünüyorum final konularını bi bitireyim sonra bi hafta kala falan vize konularını okuyayım diyorum.Size vermem gereken ünite sayıları sadece finalin dimi?![]()
slm kızlar acele giriyorum 70 ünitem var eklerseniz sevinirim.
akşam girerim![]()
bulanck canım çok gecmıs olsun üzüldüm valla yaakızlar hepimize büyük geçmiş olsun
çok şükür bu sınavı da atlattık,darısı diğer sınava
sınavım ne çok kötü geçti (ınkılap dersi hariç)ne de çok çok iyi geçti iyi geçti yani
çıkmış sorulardan 3 tane falan çıktı ınkılaptan,bölüm dersleri iyiydi yine geçer not alırım diye düşünüyorum.
bu arada sınav gözetmenini şikayet etmeyi düşünüyorum nedeni;
sınava başlamadan önce kimliklerimize bakıyor bana bakıyor kimliğe tekrar bakıyor ya bu sen misin yaaa dedi sen 18 yaşını geçmişsin resmini değiştir bence falan dedi.ben de evlenirken değiştiririm dedim ama çok sinir oldum ya.sadece bu değil.sınav esnasında başıma gelip tip tip durup bakıyor ben desem konsantre olamıyorum.arka sıraya oturup öndeki arkadaşımın arkasından deli deli gülüyormuş.kız deseniz acaba sınav kağıdımı gördü de yanlışım mı var ona mı gülüyor diye düşünmüş kız diyor o arkada gülerken psikolojim bozuldu.sınavım kötü geçti falan dedi çıkışta
neyse benim sınavım bitti ilk defa bi sınavda böyle yapayım deim zarfa sınav cevaplarını alayım dedim a,b,c gibi geldi başıma sesli bi şekilde yakaladım seni sen napıyosun falan.hocam yasak değil ki dedim.tamam almıyorum dedim.iyi tamam al o zaman tamam dedi.neyse yazdım cevaplarımı.kapıda bekliyor.eğildi önüme doğru yine beklerizzzz diyor.ben de yüzüne dahai bakmadan inşalllahhh dedim ama çok kötü oldum kızlar ya.sınav mahvoldu.çıkışta arkadaşla hep konuştuk bunları.dün büroyu aradım adama dedim gözetmenimiz beni sözle taciz etti sınavım iyi geçmedi falan dedim.bir şey de diyemedim hakkımda işlem yapar diye ama ben şikayetçi olacağım falan dedim.büroya dilekçe yazmamı söyledi.dünden beri sinirden başım ağrıyor.
kızlar kusura bakmayın uzun oldu.sanki bir derdim var bölümü gibi oldu ama
bu da benim mağduriyetim![]()
Soruların cevap anahtarı yarın ya da öbür gün yayınlanır. Kodlarınızı yazsaydınız bir kenara kızlar.
Birde ben bu sene 2. sınıf olanlara birşey sormak istiyorum eğer aklınızdaysa. Cumartesi öğleden sonra girdiğiniz dersler nelerdi pazar öğleden sonra girdikleriniz hangileriydi. Sormamın nedeni de şu ki, benim bir arkadaş var. Eski işyerimde beraber çalışıyorduk. Ben o zamanlar 2. sınıftaydım işte büte kalmıştım bu da 1. sınıftaydı işte bana demişti ki ben 2 ye geçtim iki dersim kaldı sadecee onları da bütte veririm demişti. Ama ben pek inanmamıştım çünkü hiç çalışmıyordu ve haftasonları bile hep nette orada burada ama üzerinde de durmamıştım bir gün o dişçiye gidecekmiş ben onun yerine baktım. Telefon bağlayacaktım müdüre telefon defterini almak için çekmeceyi açtım büt kağıdı gelmişti ve açıktaydı zarftan çıkarılmıştı bende hiç aklıma birşey gelmedi yani benim kağıdım daha gemediğinden sınav yerleri nereye gelmiş bi bakayım dedim ve aslında 4 dersten kaldığınu sınfı geçeöedğimi görmüştüm sonra yüzüne de söyledim inkar etti felan hatta kağıdım gelmedi benim bile dedi kağıdı kaldırmış tabii çekmecedne çünkü ben birgün sonra söyledim o an o kadar sinirliydim ki. Baya konuşmadım sonra barıştırdılar felan. Şimdi de bütlerde 2. sınıfa geçtim dedi hep ağzını aradım güvenmiyorum çünkü ama hiç 2. sınıf derslerindne hangilerini çalıştığını söylemiyordu mat çalışıyorum felan diyordu hep geçiştiriyordu sıkıştırınca ezberlemiş heralde o da iki üç ders söyledi ama çalışmadığını biliyorum güzel geçti diyor. Akşam da ölesine güzeldi dedi geçti şu ders böyle bu ders böyle demedi. Dün sınavı 4 ders olmalı ve 5.10 geçe biter hadi yarım saat önce çıksın 4.30 ama o saatlerde beni aradı benim ilk defa bu sene pazar günü 3 dersti 4:00 de çıkmıştımm ve erkek arkadaşıyla dışardaymış yanii bilmiyorum güvenmiyorum ve ortaya da çıkarmak istiyorum. Aklıma ancak bu geldi çünkü yalanı hiç hazmededemiyorum ve yine böyle bir yalan söylediyse görüşmek istemem açıkçası. O yüzden 2. sınıf olanlar iki gün hangi derslerden girdiler yazsalar çok sevineceğim.
bulanck canım çok gecmıs olsun üzüldüm valla yaa( yaa bu gözetmenler kendını ne sanıyorrr yaaa
![]()
şikayetını yapabılıyorsan bencede yap derim.. insallah bu sonuc cıkar bu durumdan..
2 sene önce benımde basıma buna benzer bişey gelmıstı .. yenı evlıydım ve cavap kadıgında kızlık soyadım ama tc kımlıgımde esımın soyadı olunca problem çıkardılar halbukısı ben gidip büroya sormustum bişey olurmu diye hayır olmaz korkmana gerek yok dediler..neyse girdiğim sınıfta bi bayan gözetmen benım sınavıma baslayamayacagımı soyledi neden olarak kımlıkle sınav kagıdındakı soyadınım farklı olmasıydı . ben kadına acıklama yaptım ben büroya gıttım bi sorun teskıl etmeyegını soylediler dedim kadın çok sert ve emrivaki şekılde sınavıma baslamaman gerektıgını eger baslarsam kagıdımı almakla tehdit etti![]()
sonra agresif hareketlerle kagıt ve tc kımlıgımı alıp asagıya ındı kıme soracaksa artık.. neyse bu geldi tmm baslayabılırsın dedi ama 15 dkyımıda yedi
moralim acayıp bozuldu ;15 dk gec baslamak ,üzerine azar işitmek .. kimki o beni azarlıyo yaaa hayret bişi neyse yanı canım senı çok iyi anlıyorum ben bunun uzerinde duracaktım ama eşim uğrasma deyınce kaldı şahsen.
canım arkadaşın hangi bölümde ona göre söyleyelim
Yaa birde söz gözetmenlerden açılmışken, bazı gözetmenler gerçekten cahil oluyorlar hiçbirşeyi takip etmiyorlar ya da bilmiyorlar. Mesela biliyorsunuz bu sene türbanlı öğrenciler ygs sınavına girebildi tabii ki açıköğretime de girebilirler. Bir kız vardı başı örtülü kadın bilmiyor girebilir mi diye. Gitti koşa koşa sınava da az kalmıştı sordu geldi nefes nefese girebilirmişsin dedi yaa kız bilmese zaten öyle gelmez. Sonra da kıza alacağım var senden beni o kadar koşturdun diyor sen kendin bilmediğin için koştun o kadar. Bir de bir kız kitaba bakıyordu ama kağıtlar dağıtılmamıştı sadece cevap anahtarı vardı. Adam aldı kızın elinden kitabıı zaten bu saatten sonra çalışsan da bir fayda getireceğini sanmıyorum dedi ukala şey. Nereden biliyor fayda getirmeyeceğini. Ben son iki gün çalıştığım soru bankalarıyla hatırladım hep çalıştıklarımı. Bazılarının da resimlerine bakıp eski bu resim benzemiyorsun diyorlarmış ama onda bizim suçumuz yokki. Ben evlendim soyadım değişti gittim kimliğimi yenilediler resimde verdim yeni ama programla yapıyorlarmış eskiyi koymuşlar yine. Sonra bu sene de 7 senem oldu diye yime limlik değişiyormuş sadece sınavlarda geöerli olacak diye ibare konuluyormuş bende istanbul'da çok yoğun çalıştığımdan hep sınıfta kalmıştım evlenince işimde rahattı zaten 1.5 senedir de çalışmıyorum rahatça geçtim neyse özellikle yeni resim verdim yok eski resmi kullanıyoruz demişler şimdi bize nasıl hesap soruyorlar neyse ben çok değişmedim ama o kadar zamanda çok değişen kişi olur yanii..