kızlar bende baktım sorulara inkılap tarihine baktım hemen 67 hesapladım inşallah düşmez içim rahatladı biraz kötü geçti diye çok sıkılmıştım.Diğer derslerimde güzel inşallah finallerde hepsinden geçebiliriz. Bende kitabı elime aldım dolaştırıp duruyorum elimdeyarın başlıycam bende
canımm bak o kadar korkuyordun değdi mi hiç dedim sana sınavda zor gelmiyor diye. Hele finalde çalışırdan çok daha başarılı olursun çok daha kolay. benim notlarda iki tane kötü var ama kurturılmayacak gibi değil finalde yükselteceğim inşallah..
canım hiç çalışmak istemiyor kızlar ya öff.bugün abim karacan nokta atış alacak bakalım inşallah faydasını görürüm.
ablamın bir arkadaşı karacan atış nokta demiş.bu ne oluyor tatlım bilgi alabilir miyim?
canım soru kitapçığı ünite ile ilgili 25 30 soru soruluyor.herkes çok övüyor =)
her dersten satılıyor.tanesi 4.30.kırtasiyelerde veya karacan dershanesinde bulabilirsin.
ders programı yaptım biraz önce yarında çalışmaya başlıcam kısa konuları 1 günde 2 konu çalışacak olmama rağmen ancak sınavdan önceki perşembe günü bitecek bir hafta arttırabilseydim iyi olacaktı. Çok kısa yaa vize ile final arası vizeleri martta yapsalar da finalleri mayıs sonu yapsalar rahatça çalışırız. Zaten eylülden marta kadar baya zamanımız olur. Benim ders konuları az bir de bu sene sadece 51 konu pekii 70 konusu olanların nasıl yetişecek günde 3 konu da çalışılmazki herşey birbirine girer ki bazı konular uzun onlar da iki tane çalışılmaz ben evdeyim ama yine de her dersi günde iki yazamadım bazı konular uzun. Mesela bi konum var 32 sayfa mecbur iki güne yayıcam. Artık yapıcaz bişiler. Son günde de bitirsek önemli olan bitirmek ama nefes alacak zaman kalmıyor insana ben pazarları bile dahil yazdım yanii..
ee soruları ezberleyince çıkıyor muymuş canım?
hımm bende öğlen beşiktaştan alcam karacanın konu anlatımlı kitabını 10 tl ye
konu anlatımlı çalışmaya karar verdim yani.
muratın o kadar sorularını ezberledim çıkmadı kahretsin
bir tek çıka çıka kamu maliyesinden çıktı ya.mahvoldum sınavda.
merhaba kızlar..
bende vizelerden umudu olmayanlardanım
finallere sıkı çalışmam lazım
finallerde sizinleyim
40 ünitem var
bügün başladım çalışmaya
1 ünite çalıştım
herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?