türk vergi sitemınden cıktım hiç işlem yoktu.. bergi beyannamelerı ne zaman verılır kaçgun vs onlarda yoktu .. kolaydı..
şimdi finansal ekonomıye gırcem :18: asırı derece uykusuzum(( gece 1de yatıp 3te kalkıp 5te yattım sabahta 730da kalkıp sabah gircem sınav için hazırlandım.. eve gelıncede hemen necafeye dayandım şu uykum gelmesin artık gitsin diyeee....
finansal ekonomıde iyi gecsın tek dileğim buuu... 50den yukarı alsam kafiii... gözüm yuksek notlarda değil
selam kızlar.bugun benim sınavım kötüydü.çünkü moralim motivasyonum düştü.işletme üçüncü sınıfları aynı kampüse toplamışlar.uzun sıralar var.iki başında iki kişi oturuyor.ve yanımdaki adam sınavın ilk dakikalarından itibaren kopya çekmeye başladı.gözetmenlerin ikisinede yanımdan geçerken durdurup not yazdım.bacaklarının arasında diye yerini bile söyledim ama hiçbir işlem yapmadılar.kaldırsalar bulacaklar kagıtları.çok fena canım sıkıldı.günlerce ugraşıp emek ettim.sanki boşuna gibi geldi.adam 3. sınıfa gelmiş rahatlıgına bakılırsada böyle gelmiş.hoca arkasında otururken kopya çekti.diğer bir taraftan çıktıktan sonra bir arkadaşıma söyledim böle böle oldu diye.oda keşke ses etmeseydin tüm sınıfın sınavını geçersiz sayarlar dedi.aklımı karıştırdı
Sınavda kopya çekildi ve gözetmen buna gözmu yumdu
İnş öyle değildir yani daha sonradan cevap kağıdana işaret felan koymuştur geçersiz olması için sınavının
Yoksa bizler niye bu akdar uğraşalım hazırlayalım kopyaları girelim sınava
sınavın bitmesine 2 dakika kalan artık çatladım.sınav kagıdımı götürdüm gözetmene o sırada dedim yapacagınız birşey yokmu.vaar diyor umursamaz umursamaz.görsen zaten adama öğretmen demezsin gözetmen yapmışlar başımıza.naptılar bilmiyorum en sona bir o kopya çeken bir de bir kişi daha vardı.inşallah işaret koymuşlardır.artık Allaha kendi aralarında ne diyeyim
selam kızlar.bugun benim sınavım kötüydü.çünkü moralim motivasyonum düştü.işletme üçüncü sınıfları aynı kampüse toplamışlar.uzun sıralar var.iki başında iki kişi oturuyor.ve yanımdaki adam sınavın ilk dakikalarından itibaren kopya çekmeye başladı.gözetmenlerin ikisinede yanımdan geçerken durdurup not yazdım.bacaklarının arasında diye yerini bile söyledim ama hiçbir işlem yapmadılar.kaldırsalar bulacaklar kagıtları.çok fena canım sıkıldı.günlerce ugraşıp emek ettim.sanki boşuna gibi geldi.adam 3. sınıfa gelmiş rahatlıgına bakılırsada böyle gelmiş.hoca arkasında otururken kopya çekti.diğer bir taraftan çıktıktan sonra bir arkadaşıma söyledim böle böle oldu diye.oda keşke ses etmeseydin tüm sınıfın sınavını geçersiz sayarlar dedi.aklımı karıştırdı
inkılap tarihinden 50 alabilirsem öpüpte başıma koycam çok zordu sorular bir sürü yanlışım var moralim bozuldu bakmıyorum artık
canım benım kıyamam yaaselam kızlar.bugun benim sınavım kötüydü.çünkü moralim motivasyonum düştü.işletme üçüncü sınıfları aynı kampüse toplamışlar.uzun sıralar var.iki başında iki kişi oturuyor.ve yanımdaki adam sınavın ilk dakikalarından itibaren kopya çekmeye başladı.gözetmenlerin ikisinede yanımdan geçerken durdurup not yazdım.bacaklarının arasında diye yerini bile söyledim ama hiçbir işlem yapmadılar.kaldırsalar bulacaklar kagıtları.çok fena canım sıkıldı.günlerce ugraşıp emek ettim.sanki boşuna gibi geldi.adam 3. sınıfa gelmiş rahatlıgına bakılırsada böyle gelmiş.hoca arkasında otururken kopya çekti.diğer bir taraftan çıktıktan sonra bir arkadaşıma söyledim böle böle oldu diye.oda keşke ses etmeseydin tüm sınıfın sınavını geçersiz sayarlar dedi.aklımı karıştırdı
çok gecmıs olsun canım.. şu sınav için duzenımızı bozuyoruz uyku muyku kalmıyor dahası sağlık elden gidiyor Allah o adamın cezasını versınaynı şekild bende son günlerde hep gece kalktım sabah kalktım üstüne hastalandım.sürüne sürüne ders çalıştım ve adam yanımda kopya çektibenim hakkımı bizim hakkımızı bu şekilde yemeye hiç hakkı yok
canım değdim gibi belkıde sınav gorevlılerıyle anlasmalıdırlar
sınavın bitmesine 2 dakika kalan artık çatladım.sınav kagıdımı götürdüm gözetmene o sırada dedim yapacagınız birşey yokmu.vaar diyor umursamaz umursamaz.görsen zaten adama öğretmen demezsin gözetmen yapmışlar başımıza.naptılar bilmiyorum en sona bir o kopya çeken bir de bir kişi daha vardı.inşallah işaret koymuşlardır.artık Allaha kendi aralarında ne diyeyim
yuhh artık kopya çekildi, siz söylediniz ve birşey yapmadılar öyle mii. Hemen sınavına son vermeleri gerekirdi. Ben olsam herkesin duyacağı şekild söylerdim gözetmene bu arkadaş kopya çekiyoe müdahele edin diye. O zaman tüm sınıfta zaten itiraz ederdi sonradan işarette koyacak olsalar ki kağıtta kopya çekti diye bir ibare yok sınav kurallarında sınavına son verilir yazıyor. Devam ettirmekte ne demek. Valla bugün bizim gözetmen çok uyardı cep telefonlarınız eğer açıksa ve çalarsa hemen kağıdınızı çeker alırım dedi zaten masanın üzerine koydurdular. Sen boşver yine de başlasını kendi sınavına bak çalış ve başar bize bu yakışır..
kızlar hepimize büyük geçmiş olsun
çok şükür bu sınavı da atlattık,darısı diğer sınava
sınavım ne çok kötü geçti (ınkılap dersi hariç)ne de çok çok iyi geçti iyi geçti yani
çıkmış sorulardan 3 tane falan çıktı ınkılaptan,bölüm dersleri iyiydi yine geçer not alırım diye düşünüyorum.
bu arada sınav gözetmenini şikayet etmeyi düşünüyorum nedeni;
sınava başlamadan önce kimliklerimize bakıyor bana bakıyor kimliğe tekrar bakıyor ya bu sen misin yaaa dedi sen 18 yaşını geçmişsin resmini değiştir bence falan dedi.ben de evlenirken değiştiririm dedim ama çok sinir oldum ya.sadece bu değil.sınav esnasında başıma gelip tip tip durup bakıyor ben desem konsantre olamıyorum.arka sıraya oturup öndeki arkadaşımın arkasından deli deli gülüyormuş.kız deseniz acaba sınav kağıdımı gördü de yanlışım mı var ona mı gülüyor diye düşünmüş kız diyor o arkada gülerken psikolojim bozuldu.sınavım kötü geçti falan dedi çıkışta
neyse benim sınavım bitti ilk defa bi sınavda böyle yapayım deim zarfa sınav cevaplarını alayım dedim a,b,c gibi geldi başıma sesli bi şekilde yakaladım seni sen napıyosun falan.hocam yasak değil ki dedim.tamam almıyorum dedim.iyi tamam al o zaman tamam dedi.neyse yazdım cevaplarımı.kapıda bekliyor.eğildi önüme doğru yine beklerizzzz diyor.ben de yüzüne dahai bakmadan inşalllahhh dedim ama çok kötü oldum kızlar ya.sınav mahvoldu.çıkışta arkadaşla hep konuştuk bunları.dün büroyu aradım adama dedim gözetmenimiz beni sözle taciz etti sınavım iyi geçmedi falan dedim.bir şey de diyemedim hakkımda işlem yapar diye ama ben şikayetçi olacağım falan dedim.büroya dilekçe yazmamı söyledi.dünden beri sinirden başım ağrıyor.
kızlar kusura bakmayın uzun oldu.sanki bir derdim var bölümü gibi oldu ama
bu da benim mağduriyetim
ya kızlar bende bunun arkasına düşmek istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor değilse.salon sıra numarası herşeyi yazmak bildirmek istiyorum
gözetmenlere sessiz söylememin nedeni kendileri yakalamış gibi olsun diye.ama çok ilginç.demek hemen salondan çıkarmaları gerekiyordu
selam kızlarrrr
benim cumartesi günkü sınavım süperdi kamu maliyesinde 70 alırım diyorum inş.
ama dünki sınav kabs gibiydi sinirlerim bozuldu hem soru çözdüm hem oturup ağlaıdıkm çk kötü geçti sınavım ya(
eğerki çalıştıklarımdan çıksaydı (kamu maliyesi hariç)3 dersde vercektim..
geçmiş olsun hepimize yazılanları okudum ve üzüldüm ohaa yaa ne olmuş öyle..
piolin ben önümüzde hafta başlıcam çalışmaya istersen hazırla canım.
nedir bu gözetmenlerden çektiklerimiz adam gibi birine görev verselerdi keşkeebüroya dilekçe yaz bencede bir daha aynı kişiye görev vermezler ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?