Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

aynı şekild bende son günlerde hep gece kalktım sabah kalktım üstüne hastalandım.sürüne sürüne ders çalıştım ve adam yanımda kopya çekti benim hakkımı bizim hakkımızı bu şekilde yemeye hiç hakkı yok

Sınavda kopya çekildi ve gözetmen buna gözmu yumdu
İnş öyle değildir yani daha sonradan cevap kağıdana işaret felan koymuştur geçersiz olması için sınavının
Yoksa bizler niye bu akdar uğraşalım hazırlayalım kopyaları girelim sınava

sınavın bitmesine 2 dakika kalan artık çatladım.sınav kagıdımı götürdüm gözetmene o sırada dedim yapacagınız birşey yokmu.vaar diyor umursamaz umursamaz.görsen zaten adama öğretmen demezsin gözetmen yapmışlar başımıza.naptılar bilmiyorum en sona bir o kopya çeken bir de bir kişi daha vardı.inşallah işaret koymuşlardır.artık Allaha kendi aralarında ne diyeyim

prenses hiç üzülme bugün kopya çeker yarın finallerde batırır kalır kopyanın sonu yok ve bence işaret koyulmuştur kağıdına her kimse öle bırakmazlar inşallah

inkılap tarihinden 50 alabilirsem öpüpte başıma koycam çok zordu sorular bir sürü yanlışım var moralim bozuldu bakmıyorum artık

yuhh artık kopya çekildi, siz söylediniz ve birşey yapmadılar öyle mii. Hemen sınavına son vermeleri gerekirdi. Ben olsam herkesin duyacağı şekild söylerdim gözetmene bu arkadaş kopya çekiyoe müdahele edin diye. O zaman tüm sınıfta zaten itiraz ederdi sonradan işarette koyacak olsalar ki kağıtta kopya çekti diye bir ibare yok sınav kurallarında sınavına son verilir yazıyor. Devam ettirmekte ne demek. Valla bugün bizim gözetmen çok uyardı cep telefonlarınız eğer açıksa ve çalarsa hemen kağıdınızı çeker alırım dedi zaten masanın üzerine koydurdular. Sen boşver yine de başlasını kendi sınavına bak çalış ve başar bize bu yakışır..

inkılap tarihinden 50 alabilirsem öpüpte başıma koycam çok zordu sorular bir sürü yanlışım var moralim bozuldu bakmıyorum artık

demek çok zordu. Moralini bozma canım yaa.. Finallerd biraz fazla odaklanırsın hem o dersin finali kolay oluyor hem sayfa sayıları az hem de hep ilkeler felan anlatılıyor o yüzden geçersin motivasyonunu bozma finalde iyi çalış inan büte bırakmaya değmez bir ders. Gerçi ben bırakmıştım büte ama bazı sorunlardan dolayı final çalışamamıştım o zamanlar 4 dersim büte kalmıştı ama 3 ünü bütte verip geçmiştim. Şimdi vizeyi bırak ve finale odaklan.

Benim bugün olan 3 dersimin hepsi de güzel geçti. Finansal beklediğimdne kolaydı ama bir soruyu değiştirdim ilk yaptığım doğruymuş yine beklediğimden iyiydi ama sayısal sorulardan çok kazık sormuşlardı. Sabah o kadar gelecekteki değer, bugünkü değer felan çalıştım hiç çıkmadı yaa.. vergi sonrasına da çalıştım ama yardımcı kitapta sınada sorulan gibi bir tür yoktu zordu yanii.. Ama sözelelr kolaydı yine de. Ben fazla iyi beklemiyordum çünkü çalıştım ama tekrarlar hep son güne kaldı yine de iki gündür yaptığım tekrarlar çok işe yaradı.

slm kızlaarrrr...okudum sınavlarınızın yrumlarınızı,hepimize geçmiş olsun..benimkilerde iyiydi..atlattık çok şükür yaa..

canım benım kıyamam yaa ( her ne kadar moralin bozuk olsada umarım sınavından iyi not alırsın
arkadasın yanlıs bılıyor tüm sınıfınkı değil sadece o kısıyı apar topar sınav solanunda atmaları gerekti bu işin içinde bi yeniği var görevliler bu kadar ilgisiz olmamalıydı canım sen hiiçç uuzulmeee o hak yıyen adide bigün bulur cezasını Allah kımsenın hakkını kımseye yedirmez canım benım.. adam bugun sevınmıstır çalışanlar içinde e...yi demıstır ama yarın olur kendi canı baska bişeyden yanar..haa bu arada emın ol sanada canı sıkılmıstır
çok gecmıs olsun canım.. şu sınav için duzenımızı bozuyoruz uyku muyku kalmıyor dahası sağlık elden gidiyor Allah o adamın cezasını versın o adam bi kişi değilki kaç kişinin hakkına girmiş oldu..tahtalı köye varmadan o bulur cezasını canım..
canım değdim gibi belkıde sınav gorevlılerıyle anlasmalıdırlar
cunku ben 2.sınıftayken yıne kampusteydı sınav ve bırı cekmeye kalktı görevlilerden biri ses çıkarmadı ama diğeri görünce apar topar sınıftan dısarıya attı..zaten boylede olması gerekıyor

canım sende haklısın ama adam sonucta bu, ya dısarda prensesi sıkıstırmıs olsaydı sınavdan sonra ya zarar verecek olsaydı veya evıne kadar takıpleyedebılırdıde..sınavda kopyaya cesaret eden bu saydıklarımıda yapabılırdı.. bende olsam ilk basta sınıftakı ınsanların duyacagı sekılde soylemek isterdım tabıkı ama biraz mantıklı dusununce sadece görevliye derdim yani.haa görevli gorevını yerıne getımıyorsada sanırım prenses gibi susup sinirimdende ölürdüm yani.
bu dedğiğim göz yummak değildir hem kendını garantıye alıyorsun hemde sınav adayı olarak kopya cekenı gorevlıye ifşa edıyorsun..
haa görevlide göz yumduysa bunda bi bit yeniği vardır illakı ben boyle dusunuyorum şahsen ama işi ilertmek isterse prenses bu kopya ceken adam ile sınavdakı gorevlileri bir dilekçe yazarak aöf bürosuna mı yoksa rektöre mi göndererek şikayet edebilir.. ama buda çook zor kanıt lazım bikere mazallah kendi suclu duruma düşer sonra
benım tek diyecegım Allah oyle ınsanları bıldıgı gibi yapsın..kaç kısının hakkına girdi yaaa..

selam kızlar günaydın hepimize geçmiş olsun :81: cumartesi günki sınaım fena değildi galiba ama dünki sına berbattı yaww eşim destekliyor sağolsun kazanamazsam üzülmicekmişim kazanana kadar sınalara girip çıkcakmışım sabır dayanırsa inşşş takmam kafaya bakalım hayırlısı öptüm hepinizi kendinize cici bakın kalın sağlıcakla :79:

kızlar hepimize büyük geçmiş olsun
çok şükür bu sınavı da atlattık,darısı diğer sınava
sınavım ne çok kötü geçti (ınkılap dersi hariç)ne de çok çok iyi geçti iyi geçti yani
çıkmış sorulardan 3 tane falan çıktı ınkılaptan,bölüm dersleri iyiydi yine geçer not alırım diye düşünüyorum.
bu arada sınav gözetmenini şikayet etmeyi düşünüyorum nedeni;
sınava başlamadan önce kimliklerimize bakıyor bana bakıyor kimliğe tekrar bakıyor ya bu sen misin yaaa dedi sen 18 yaşını geçmişsin resmini değiştir bence falan dedi.ben de evlenirken değiştiririm dedim ama çok sinir oldum ya.sadece bu değil.sınav esnasında başıma gelip tip tip durup bakıyor ben desem konsantre olamıyorum.arka sıraya oturup öndeki arkadaşımın arkasından deli deli gülüyormuş.kız deseniz acaba sınav kağıdımı gördü de yanlışım mı var ona mı gülüyor diye düşünmüş kız diyor o arkada gülerken psikolojim bozuldu.sınavım kötü geçti falan dedi çıkışta
neyse benim sınavım bitti ilk defa bi sınavda böyle yapayım deim zarfa sınav cevaplarını alayım dedim a,b,c gibi geldi başıma sesli bi şekilde yakaladım seni sen napıyosun falan.hocam yasak değil ki dedim.tamam almıyorum dedim.iyi tamam al o zaman tamam dedi.neyse yazdım cevaplarımı.kapıda bekliyor.eğildi önüme doğru yine beklerizzzz diyor.ben de yüzüne dahai bakmadan inşalllahhh dedim ama çok kötü oldum kızlar ya.sınav mahvoldu.çıkışta arkadaşla hep konuştuk bunları.dün büroyu aradım adama dedim gözetmenimiz beni sözle taciz etti sınavım iyi geçmedi falan dedim.bir şey de diyemedim hakkımda işlem yapar diye ama ben şikayetçi olacağım falan dedim.büroya dilekçe yazmamı söyledi.dünden beri sinirden başım ağrıyor.
kızlar kusura bakmayın uzun oldu.sanki bir derdim var bölümü gibi oldu ama
bu da benim mağduriyetim

Son düzenleme:
ya kızlar bende bunun arkasına düşmek istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor değilse.salon sıra numarası herşeyi yazmak bildirmek istiyorum
gözetmenlere sessiz söylememin nedeni kendileri yakalamış gibi olsun diye.ama çok ilginç.demek hemen salondan çıkarmaları gerekiyordu

nedir bu gözetmenlerden çektiklerimiz adam gibi birine görev verselerdi keşkee büroya dilekçe yaz bencede bir daha aynı kişiye görev vermezler ozaman

kızlar finallere hazırlanmaya ne zaman başlıyalım yine grup ve tablo oluşturalımmı

selam kızlarrrr

benim cumartesi günkü sınavım süperdi kamu maliyesinde 70 alırım diyorum inş.
ama dünki sınav kabs gibiydi sinirlerim bozuldu hem soru çözdüm hem oturup ağlaıdıkm çk kötü geçti sınavım ya(
eğerki çalıştıklarımdan çıksaydı (kamu maliyesi hariç)3 dersde vercektim..

geçmiş olsun hepimize yazılanları okudum ve üzüldüm ohaa yaa ne olmuş öyle..

piolin ben önümüzde hafta başlıcam çalışmaya istersen hazırla canım.

prensesperi,arkadaşımla şikayet dilekçesi yazacağız gözetmenle ilgili
ama adını falan bilmiyoruz dün büroya da dedim bürodaki memur siz tc kimlik numaranızı yazarsanız çıkıyor bütün bilgiler falan dedi.bakalım dilekçemi hazırlayıp ptt'yle yollayacağım
mail olarak yollasam kaale almazlar diye düşünüyorum

Son düzenleme:

o zaman şöyle yapalım diyorum.Nasıl olsa vizelere çalıştık o konuları tekrar ediceğimiz için vize final arası ünite sayılarımızı hesaplıyalım vizeden finale kadar olan ünite sayılarını bulalım diyorum nasıl olsa vizeyi tekrar edicez ozaman tabloyu aşağıya yapıyorum

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı çalıştığı ünite sayısı

piolin.........48.......... - ..........................
tatlıkıs.........-..........-..................

nedir bu gözetmenlerden çektiklerimiz adam gibi birine görev verselerdi keşkee büroya dilekçe yaz bencede bir daha aynı kişiye görev vermezler ozaman

ya onlar bizim için para alıyorlar orda 3-5 saat bekleyerek bize yaptıklarına bakın
ha bir de başka sınıftan gözetmenler gelip''haydi yaa bitmedi mi'' falan diyorlar sessizce kendi aralarında.dün çok sinir oldum ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…