Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlar tşk ederim bu arada :) anlatayım ben nasıl çalışıp bitirdiğimi ben günde iki konu bitire bitire öle bütün konuları bitirdim önce okudum bütün sayfaları roman gibi üniteler bitince bütün derslerin küçük küçük notlar aöf kitapının her sayfasında onlara çalıştım sonra her ünitenin özet kısmı varya onlara çalıştım sonrada değerlendirme sorularını çözdüm şimdi soru bankası alana kadar hem özet kısımlarını aklıma sokmaya çalışıyorum hemde değerlendirme sorularını az da olsa bitanesi çıkar belli olmaz:)

Bugün hiçbir ünite çalışamadım bu saate kadar, sabahtan beri evi temizledim 1 haftadır üstünkörü topluyordum, şimdi derinlemesine girdim her yere.. Az kaldı ama inşallah :10:

çalıştığınız yardımcı kaynak var mı malum kredili sisteme geçince kitaplar daha basılmadı demişlerdi

Bende kitaplarımı aldım ama 54 ünite varmış nye o kadar çok vize final birleşik ama :)
Siz sadece vizeyimi yazdınız listeye? Benide eklermisiniz ben 2 ünite çalıştım :)

Kızlar merhaba. Benim bu kredili sistemle ilgili kafam karıştı. :44:

kamu yönetimi 2. sınıfa geçtim. 1.sınıftan iktisat ve muhasebe kaldı alttan. Kayıt yenileme yapmaya çalışıyorum olmuyor bir türlü. bu yüzden mi olmuyor acaba?
toplam 45 kredi yazıyordu benim toplam kredi 29 olmuş ama hiç bir değişiklik yapamadım.

Birde ben bu dönem bu dersleri verirsem 2. dönem onlar yerine başka ders seçebilecek miyim?

Murat açıköğretimin sitesine girdim yardımcı ders kitapları değişmiş ve galiba basılmamış hiç bir ders kitabımı bulamadım sitede.

Bilgisi olan cevaplar mı? Sağolun.

Kızlaaaaar. :5:

Ekle sil yapamamamın sebebi harç parasını önce yatırmam. Bilmiyordum önce ekle sil yapılacağını.

Ne olacak şimdi yok mudur bunun bir çözümü bilen var mı? Sinirim bozuldu
:53:

Kızlaaaaar. :5:

Ekle sil yapamamamın sebebi harç parasını önce yatırmam. Bilmiyordum önce ekle sil yapılacağını.

Ne olacak şimdi yok mudur bunun bir çözümü bilen var mı? Sinirim bozuldu
:53:

Geri dönüşü yok diyorlar canım ya acele etmeseydin keşke klavuzu okumadınmı?

Geri dönüşü yok diyorlar canım ya acele etmeseydin keşke klavuzu okumadınmı?

yok be canım okumadım. Normalde ekle sil harç paraları yattıktan sonra yapılıyormuş. Ama aöf'te durum farklıymış. Ama şöyle bir bilgi okudum galiba 14-15-16 kasımda tekrar ekle sil açılacakmış. Yanlış yapan çokmuş. Ayrıca bütünleme kalkmamış çok tepki geldiği için. Tabii pazartesi aöfü arayıp kesin bilgi almadan içim rahat etmicek.

yok be canım okumadım. Normalde ekle sil harç paraları yattıktan sonra yapılıyormuş. Ama aöf'te durum farklıymış. Ama şöyle bir bilgi okudum galiba 14-15-16 kasımda tekrar ekle sil açılacakmış. Yanlış yapan çokmuş. Ayrıca bütünleme kalkmamış çok tepki geldiği için. Tabii pazartesi aöfü arayıp kesin bilgi almadan içim rahat etmicek.

Evet mazeretliler için tekrar açılacak o zaman bakabilirsin inşallah sisteme

2 ünite daha bitirdim eklermisin cnm ne dersin şimdi başlayammı final ünitelerine yoksa sınav girip çıktıktan sonramı başlayam

bunu editliyorum 2 ünite bitti :)

Piolincım 2 konu bıtırdım eklermısın lısteye

piolin benim konumda 13 olucaktı gözünden kaçmış sanırım düzeltirmisin:54:13te takılı kaldım :52:

Bugün 1 ünite daha bitti çok şükür... Aslında hedefim en az 2 ünite ama evi toparlayayım biraz da :31:

cnm 2 konum daha bitti oldu toplam 14 konu :D
hadi hayırlısı hızlanmam lazım...

Bende kitaplarımı aldım ama 54 ünite varmış nye o kadar çok vize final birleşik ama :)
Siz sadece vizeyimi yazdınız listeye? Benide eklermisiniz ben 2 ünite çalıştım :)
canım sana 27 ünite ekliyorum sadece vize için olan kısmı alıyoruz

ekleme ve düzeltmelerle listemizin son hali kızlar :)

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................8.................

GzdBky.................44.......................-...............13...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-..............12..................

Sebboyyy...............30...................-.................30..................

sevgi_melegi...........20......................-.....................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................14......................

İncıReçelii....................24.................-...............5...................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............7..................

Bulancak28....................................-..................1......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................3.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.................1.....................

Asilemm.......................48.................-.................4....................

December90.................28....................-.......................................

Günlükgüneşlik................20.................-.......................................

Ada...............................27..................-................2...................

1 ünite bitirdim yeni başladım sayılır neyse orda nazar boncuğu olarak tek ünitem dursunn inşallah hepsini bitirebilirimmm...:nazar::nazar::nazar:

Benım bıtırdıgım unıte sayısı 16 oldu canım eklermısın lısteye

beni de aranıza alsanız :17:
vallahi kendimden çok utandım şu an, ne zaman çalışacaksam hiç bilmiyorum. ne güzel çalışıyorsunuz bense daha kitap yüzü açmadım..
ne zaman başlayacaksam :44:

bari buraya gireyim de gördükçe hevese gelir çalışırım inşallah..

beni de aranıza alsanız :17:
vallahi kendimden çok utandım şu an, ne zaman çalışacaksam hiç bilmiyorum. ne güzel çalışıyorsunuz bense daha kitap yüzü açmadım..
ne zaman başlayacaksam :44:

bari buraya gireyim de gördükçe hevese gelir çalışırım inşallah..

hg cnm aramıza burası insana baya bir azım veriyor ben kitapları bitirdim düşün yani okadar bu arada hangi bölümü okuyorsun cnm

hg cnm aramıza burası insana baya bir azım veriyor ben kitapları bitirdim düşün yani okadar bu arada hangi bölümü okuyorsun cnm

hoşbuldum :)
evet bende aslında biraz bu sebeple gireyim dedim, sizleri gördükçe aşka gelir çalışırım herhalde :)
maşallah siz ne güzel bitirmişsiniz. darısı artık benim başıma.
sosyal hizmetler okuyorum daha 1. sınıfım yeni başladım..
siz ne okuyorsunuz ?

Back