- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
merhaba arkadaşlar...
Maşallah çalışmaya başlayanlar bile olmuş ben daha kayıt yaptırmadım
Öğrenmek istediğim bir konu var.
Kayıt yaptırır yaptırmaz kitapları hemen bürodan veriyorlar mı?
aof bürosunu kaç kez aradım cevap yok.
birde bahar dönemi kayıt yeniletirken de bu kadar para ödeyecek miyiz? çok değil mi? insaf ya...
canım benim belkide o ders yeni eklenen bi ders olduğu için sana atamışlardır belki kaldığına karşılık gelen değildir yanicanım bu nasıl oluyo bunuda yeni duydum ve hemen baktım ben matematikten kalmıştım bi ders var toplantı ve sunu teknikleri diye bana bu dersi vermişler.matematikten kaldığım içinmi ay şu matematikten kurtulamadım yaaaa
cnm okuyarak çalış ama şöyle diyelim mesela bir üniteyi bitirdikten sonra çalıştığın yerlerin yanlarına kısa notlar olur onlarıda çalış ezberle sonra her ünitenin sonunda özet kısmı varya oralarıda çalış oku ezberle sonra soru bankası alır soru çözersin cnm ben öle yapıyorum başka çaremiz kalmadı2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................8.................
GzdBky.................44.......................-...............12...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus................36.......................-................10..................
Sebboyyy...............30...................-.................23..................
sevgi_melegi.................................-.....................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................12......................
İncıReçelii....................24.................-................5...................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.......................27..................-.................4...................
Sedulu.......................36................... .-..................7..................
Bulancak28....................................-........................................
pantera14.....................36.................-....................................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................24................-....................3.....................
zap_zup .....................28....................-....................1....................
Maritsa........................................... ..-.......................................
Nrykrkmz......................24................-.....................1.....................
Kızlar ben yazarak yetiştiremiycem sanırım o yüzden okuyarak çalışmaya başladımbu şekilde de aklıma pek girmiyor unutuyorum :18: ama bu seferde yetişmiycek konular zaten bu şekilde finallere de çalışamıcam çünkü ünite sayısı değişmiycek fakat 1 ay zaman olucak çok kısa :18: herşeyi geçtim beni biraz zorluyor dersler :18:
neden cnmmmmmmmmmmmm nolduuuuuuuuuuuuuders çalışamıyorummmmmmmmmmm
neden cnmmmmmmmmmmmm nolduuuuuuuuuuuuu
Kitaplar gelseydi de bizde çalışsaydık.
Ben yine e öğrenmeden çalışacağım geçen sene bu şekilde kalmadan hepsini geçtim derslerimin
Bu yılda inş aynı çalışma şeklimi uygulacayacağım
canım nasıl çalışıyorsun ben netten çalışamıyorumda:112::78:
canım e öğrenmeden çıkardın notlar neler ?? yani pdf kitapdanmı çalışıyrsun yoksa şu miletin hazırladı özetlerdenmi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?