Neyse ya onu da buldum 4 üniteden sorumluymuşsuz .Maşallah herkes çok yardımsever bu topikte
Cnm görmemiştir kimse. Biz 1. dönem vizelerde 4 üniteden sorumluyduk ama şimdi 3. dönemde 6 üniteden sorumluyuz..
Sonunda kaydımı yenilettimmmmm.4 tane kitabımı aldım cici kız olup oturup evimde ünitelerimi bitiricem inşallah yarından sonra ders çalışmaya başlıyorum .Aöfde tek sorun oldu kitap kalmamış 9 dersim var sadece 4 kitabımıı alabildim bürodada sinirlendim kitap yok dediler didiklettim resmennn orayı 4 kitabım çıktı içinden bağırdım bu nasıl sistem hem yardımcı kitapları kaldırıyorlar hemde burda kitaplar yok kasımın sonunda gelin dediler iyice sinir oldum sınav günü gidip alcaz bu gidişleeee
Arkadaslar toplam 36 unitem var saka gibi
Yarina harcimi da yatirayim ,oyle calismaya baslarim .ayyy ben cok stres yaptim .
36 heyy maaşallah.24 bende var.
Daha 3 çalıştım,onlarıda unutmadıysam tabii
teşekkür ederim canım
işin hayırlı olsun canım
bende 2 yıldır özelde çalışıyorum kpss yede çalışmam gerekti iş yerinde vaktim oldukça calıstım.
şimdi aöf yede iş yerinde çalışıyorum boş oldukca yani bide nete girmediikçe
bu arada 4 ünite bitirdim cnm bende eklersin
ekliyorum canım hoşgeldin sen de:)listeye beni de ekle canımmmmm
evet canım yaa aynen çok ayrıntı kitap ne güzel olurdu yardımcı kitap olsa yada biraz daha özet şeklinde verseler konunun içinde kayboluyorum ..Konu bitiyo ee ne anlattı şimdi bu diyorumYapma ya bende bugün kitapcı kitapcı dolaşmayı düşünüyodum hiç çıkmayayım bari.. Ya o kitablardan böhhh geliyo bana azcık çalışma hevesim var onuda alıp götürüyooo..
ekliyorum tatlım baya hızlısın. Topiğimizin en çalışkanı ilan ediyorum seni :13:cnm akşam eve gelince topiğie bakarsan 5 ünite daha eklermisin bana
tamam canım seni ekliyim ünite sayını sonra söylersinkızlar kaç ünitem var bilmiyorum işletme dörtteyim beş dersim var ben de sizinle çalışmak istiyorum bu hafta kitaplarımı alacağım inşallah başlarım artık.
canım stres yapma stresin bi faydası olmuyo ben de çok stresliyim fakat elimizden geleni yaptıktan sonra içimiz rahat olsun..Arkadaslar toplam 36 unitem var saka gibi
Yarina harcimi da yatirayim ,oyle calismaya baslarim .ayyy ben cok stres yaptim .
malesef yok canım ya hepimiz o kitaplardan çaalışıyoruzYaaa hiç bi bölümün yardımcı kitabı yok mu bu kredili sistemdeeee....
Piolin, toplam 40 ünitem var vize için 20 sen ünite sayımı 20 yaz canım vizeden sonra tekrar toplamını yazarız.
Daha çalışmaya başlamadım..
teşekkür ederim canımbenim çalışabilcek bi durumum olmadı ancak gelince ya da sabah erken kalkıp bakıcam.Şimdi saat 05.20 :) ben de 05.30 gbi başlayıp 1.5-2 saat çalışıcam tv de çok da sevdiğim bi eski dizi koymuşlar onuda açıcam ses olur hem :)
ekliyorum canım hoşgeldin sen de:)
evet canım yaa aynen çok ayrıntı kitap ne güzel olurdu yardımcı kitap olsa yada biraz daha özet şeklinde verseler konunun içinde kayboluyorum ..Konu bitiyo ee ne anlattı şimdi bu diyorum
ekliyorum tatlım baya hızlısın. Topiğimizin en çalışkanı ilan ediyorum seni :13:
tamam canım seni ekliyim ünite sayını sonra söylersin
canım stres yapma stresin bi faydası olmuyo ben de çok stresliyim fakat elimizden geleni yaptıktan sonra içimiz rahat olsun..
malesef yok canım ya hepimiz o kitaplardan çaalışıyoruz
Tamam canım ekliyorum senin azmış ünite sayın..
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................8.................
GzdBky.................44.......................-...............12...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus................36.......................-..............10..................
Sebboyyy...............30...................-.................28..................
sevgi_melegi...........20......................-.....................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................12......................
İncıReçelii....................24.................-...............5...................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.......................27..................-...............4...................
Sedulu.......................36................... .-.............7..................
Bulancak28....................................-........................................
pantera14.....................36.................-................4....................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................24................-.................3.....................
zap_zup .....................28....................-..............1....................
Maritsa........................36................... ..-.......................................
Nrykrkmz......................24................-.................1.....................
Asilemm.......................48.................-.................1....................
December90.....................................-.......................................
Günlükgüneşlik.................................-.......................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?