• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

canım bu yeni eklenen ders veya senin kaldığınderslere karşılık gelen bi ders olmalı 2012 2013 aöf ders intibak listesi diye yaz oradan bakabilirsin kaldığın derse karşılık neler alacağına..[/QUOTE]

canım bu nasıl oluyo bunuda yeni duydum ve hemen baktım ben matematikten kalmıştım bi ders var toplantı ve sunu teknikleri diye bana bu dersi vermişler.matematikten kaldığım içinmi ay şu matematikten kurtulamadım yaaaa

kızlar yardımmmmmm:26:

ben daha harç paramı yatırmadım

dersler değişmiş ve ne yapaağımı bilemiyorum...ders eklesem mi bilememdim .kaç üniteden sorumlu olduğımu bilmiyorumm ve hangi kaynaktan çalışıyrsunuz ?

bir yardımcı olun?

kızlar yardımmmmmm:26:

ben daha harç paramı yatırmadım

dersler değişmiş ve ne yapaağımı bilemiyorum...ders eklesem mi bilememdim .kaç üniteden sorumlu olduğımu bilmiyorumm ve hangi kaynaktan çalışıyrsunuz ?

bir yardımcı olun?

ahhh canıkom bu okulda herkes böyle. Ben kursa gittiğimden olayı biliyorum anlatayım sana.

1- okul bu sene yardımcı kitap olayını kaldırdı, onların verdiği kitaplarla çalışman gerek. Harcını yatırdıktan sonra kitaplarını alabilirsin.
2- her ders 8 ünite oldu. Bahar döneminde ilk 4, güz döneminde son 4 üniteden sorumlu olacaksın.
3- hesaplama yine aynı vize de %30 finaller de %70 olacak. artık bütünleme sınavı yok!
4- üstten ders alabilirsin. Örneğin mat-1 bahar dönemi dersidir. Mat-2 güz dönemi) eğer mat-1 i veremezsen güz döneminde alamazsın, bir sonraki senenin bahar döneminde alabilirsin.
1-3 ve 2-4 barajları devam ediyor. 1den dersi kalan 3den ders ekleyemez, 2den dersi kalan da 4den ekleyemez.

nacizane tavsiyem eğer bu sene az dersin varsa üst sınıftan rahat verebileceğini düşündüğün derslerini al, böylece kredilerini tamamlamış olursun. seçtiğin derslere göre harç çıkacak.
unutma! sen ders seçmezsen sistem sana 7 tane dersi kafasına göre verecek ve sorumlu olacaksın.

umarım yardımcı olur, dilim döndüğünde anlatmaya çalıştım.
çok sevgilerimle,

ahhh canıkom bu okulda herkes böyle. Ben kursa gittiğimden olayı biliyorum anlatayım sana.

1- okul bu sene yardımcı kitap olayını kaldırdı, onların verdiği kitaplarla çalışman gerek. Harcını yatırdıktan sonra kitaplarını alabilirsin.
2- her ders 8 ünite oldu. Bahar döneminde ilk 4, güz döneminde son 4 üniteden sorumlu olacaksın.
3- hesaplama yine aynı vize de %30 finaller de %70 olacak. artık bütünleme sınavı yok!
4- üstten ders alabilirsin. Örneğin mat-1 bahar dönemi dersidir. Mat-2 güz dönemi) eğer mat-1 i veremezsen güz döneminde alamazsın, bir sonraki senenin bahar döneminde alabilirsin.
1-3 ve 2-4 barajları devam ediyor. 1den dersi kalan 3den ders ekleyemez, 2den dersi kalan da 4den ekleyemez.

nacizane tavsiyem eğer bu sene az dersin varsa üst sınıftan rahat verebileceğini düşündüğün derslerini al, böylece kredilerini tamamlamış olursun. seçtiğin derslere göre harç çıkacak.
unutma! sen ders seçmezsen sistem sana 7 tane dersi kafasına göre verecek ve sorumlu olacaksın.

umarım yardımcı olur, dilim döndüğünde anlatmaya çalıştım.
çok sevgilerimle,

3.sınıfa başladım canım ben ,ve 4.sınıftan hangisi kolaydr bilmiyorum ki .

sen bütünleme sınavı yok diyorsun bir yerde okuduğumda bütünleme sınavı var yazıyordu ,kafam karıştı ve ders listesini bulamıyorum bn canım.

bu arada çok teşekkür ederim cevapladığın için ..

2012-2013 Güz Döneminde Alacağınız Dersler: 2013-2014 Güz Dönemine Bıraktığınız Dersler:
1. HUK303U KAMU PERSONEL HUKUKU 1. TÜR201U TÜRK DİLİ 1
2. ÇEK101U SOSYAL POLİTİKA 2. İNG401U İNGİLİZCE 3
3. ARY101U SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA
YÖNTEMLERİ
3. KYT401U ÇEVRE SORUNLARI VE POLİTİKALARI
4. MLY301U DEVLET BÜTÇESİ 4. SOS319U TÜRKİYE'NİN TOPLUMSAL YAPISI
5. İNG301U İNGİLİZCE 1 5. MLY403U MALİYE POLİTİKASI 1
6. HİT102U HALKLA İLİŞKİLER 6. MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ
7. KYT301U KENTLEŞME VE KONUT POLİTİKALARI 7. HUK403U TÜRK İDARE TARİHİ

BÖYLE BİR LİSTE ÇIKTI AMA KAÇ ÜNİTEDEN SORUMLUYUM ?

ya kızlar ben şimdi anlayamadım .Bu ocaktaki sınavda ilk iki ünite şubattaki sınavda 4 ünite mi sorulacak ? yoksa bu kitaplar sadece güz dönemi için mi ? ya daha öncede sordum sanırım ama kafam çok karıştı

ya kızlar ben şimdi anlayamadım .Bu ocaktaki sınavda ilk iki ünite şubattaki sınavda 4 ünite mi sorulacak ? yoksa bu kitaplar sadece güz dönemi için mi ? ya daha öncede sordum sanırım ama kafam çok karıştı

benim bildiğim ve nette araştırdığım kadarıyla bu kitaplar sadece güz dönemi için.
vizede ilk 4 konu finalde 8 konudan sorumluyuz

kızlar sadece soru çözerek çalışsak yeterli olurmu ? ben bu sene yeni başlicamda nasıl çalışsam bilemiyorum.

3.sınıfa başladım canım ben ,ve 4.sınıftan hangisi kolaydr bilmiyorum ki .

sen bütünleme sınavı yok diyorsun bir yerde okuduğumda bütünleme sınavı var yazıyordu ,kafam karıştı ve ders listesini bulamıyorum bn canım.

bu arada çok teşekkür ederim cevapladığın için ..

ders listeni yaz bana istersen benim ikinci üniversitem çünkü az çok yönlendirebilirim seni belki.

2012-2013 Güz Döneminde Alacağınız Dersler: 2013-2014 Güz Dönemine Bıraktığınız Dersler:
1. HUK303U KAMU PERSONEL HUKUKU 1. TÜR201U TÜRK DİLİ 1
2. ÇEK101U SOSYAL POLİTİKA 2. İNG401U İNGİLİZCE 3
3. ARY101U SOSYAL BİLİMLERDE ARAŞTIRMA
YÖNTEMLERİ
3. KYT401U ÇEVRE SORUNLARI VE POLİTİKALARI
4. MLY301U DEVLET BÜTÇESİ 4. SOS319U TÜRKİYE'NİN TOPLUMSAL YAPISI
5. İNG301U İNGİLİZCE 1 5. MLY403U MALİYE POLİTİKASI 1
6. HİT102U HALKLA İLİŞKİLER 6. MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ
7. KYT301U KENTLEŞME VE KONUT POLİTİKALARI 7. HUK403U TÜRK İDARE TARİHİ

BÖYLE BİR LİSTE ÇIKTI AMA KAÇ ÜNİTEDEN SORUMLUYUM ?

her dersin ilk 4 üniversitesinden... önümüzdeki dönem hangisiyse dersini bulup onun ilk 4 ünitesine çalışmalısın caınkom.

Bır konu daha bıtırdım piolın eklemısın canım lısteye

ben iktisat 3, sınıftayım dgs yle geçiş yaptım ancak vizede kaçıncı üniteye kadar sorumlu olduğumuzu bir türlü anlıyamadım yardımcı olurmusunuz

canım bu yeni eklenen ders veya senin kaldığınderslere karşılık gelen bi ders olmalı 2012 2013 aöf ders intibak listesi diye yaz oradan bakabilirsin kaldığın derse karşılık neler alacağına..

canım bu nasıl oluyo bunuda yeni duydum ve hemen baktım ben matematikten kalmıştım bi ders var toplantı ve sunu teknikleri diye bana bu dersi vermişler.matematikten kaldığım içinmi ay şu matematikten kurtulamadım yaaaa[/QUOTE]
canım benim belkide o ders yeni eklenen bi ders olduğu için sana atamışlardır belki kaldığına karşılık gelen değildir yani
Beni de listeye eklermisiniz vizeye kadar olan 24 ünitem var 1 tanesi bitti

toplamda 7 konum bitti canım ekler misin
ekliyorum kızlar..
kızlar sadece soru çözerek çalışsak yeterli olurmu ? ben bu sene yeni başlicamda nasıl çalışsam bilemiyorum.
canım sadece soru çözerek konuyu anlayamazsın zaten herşey yenilendi eski sorular diye bişey yok artık
ekliyorum tatlım..
ben iktisat 3, sınıftayım dgs yle geçiş yaptım ancak vizede kaçıncı üniteye kadar sorumlu olduğumuzu bir türlü anlıyamadım yardımcı olurmusunuz

ders listesi var e öğrenmede oradan bakabilirsiniz sorumlu olunan ünite sayısına

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................4.................

GzdBky.................44.......................-...............9...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-................10..................

Sebboyyy...............30...................-.................20..................

sevgi_melegi.................................-.....................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................12......................

İncıReçelii....................24.................-................5...................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.......................27..................-.................4...................

Sedulu.......................36................... .-..................7..................

Bulancak28....................................-........................................

pantera14.....................36.................-....................................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-....................2.....................

zap_zup .....................28....................-....................1....................

Maritsa........................................... ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.....................1.....................

Ben de 1 ünite daha bitirdim kızlar:8: ekledim kendimi de:124:

kızlar bilen anlatsın lütfen bu ders karşılığı neoluyu.matematikten kaldım eski adı matematik yeni adı görüşme ve sunu teknikleri dio.fakat almam gereken dersler arasında böyle bi ders yok olmamasımı gerekio.kaldığımız dersler kredimiz yüksek olursa ne olucak.Bahar döneminin dersleri gözükmüyormu sistemde.

şuan sistemde gözüken bu

1. TÜR201U TÜRK DİLİ 1
2. ÇEK403U İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
3. MAT103U GENEL MATEMATİK
4. TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1
5. İKY203U E-İŞ SÜREÇLERİ
6. ÇEK205U ÇALIŞMA İLİŞKİLERİ
7. İKY201U BELGE YÖNETİMİ VE OFİS UYGULAMALARI
8. İNG101U İNGİLİZCE 1
9. İKY205U İŞLETMELERDE EĞİTİM VE GELİŞTİRME
10. İKY207U ÜCRET VE ÖDÜL YÖNETİMİ

lütfen yardım yaa başımı ağrı tutdu heee

Son düzenleme: