• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

yaşasın ya sonunda kalktı harçlar çok sevindim:8:
oo sevindim bu habere açıköğretim fakultesinde okursan yaparsın cnm ben inanıyorum buna ben hiç geçemem dediğim dersleri geçmiştim sende geçersin çalışınca olur balim yeterki kitapımız olsun:)) ama bu yeni kredili sistemi bilmediğim için korkuyorum o ayrı:)) birde sana haberim var aöf harçları katkı payları kalktı:)
canım çok sevindim harçların kalkmasına ya çok iyi oldu bu :8: korkma canım kredilide bişey yok bak yine burada grup oluştururuz hep birlikte çalışır geçeriz :8::8: ay harçlara çok sevindim ya çok mutlu oldum :12::12::8::8::24::24:
kızlar 4 yıl önce halkla ilişkilerle başladım aöf .ne
2 yıl sonra yüksek onurla bitirdim derken işletmeye geçtim okuma azmi sardı iyice
4 yılıma geçtim 2 alttan dersimle
ama düğünüme 15 günüm var sınavada 10 gün kaldı 4 dersim var vermem gereken bir türlü adapte olamıyorum bana yardım edin arkadaşlar ucuna geldim ve şimdi çalışmıyorum,kafam dolu çok düğün telaşım var pofff

canım bi ucundan başla istersen diycem sana ama dersin fazla ve zamanda az:44: en azından çıkmış sorulara ve kitaptan özetlere bakmalısın

merhaba kızlar nasıl gidiyor.bayadır pek giremiyorum..
bu hafta sınav herkese başarılar.inşallah geçeriz.inşallah diplomaları alırız.kızlar ben uzatırsam bu sene.seneye tek ders olur dimi gene.baya ders eklenmiş ya
:25:

Malesef hiç çalışamadımmmm..:18:. Mal gibi girip çıkacam sınava anlaşılan...:52:
aynen canım ben de :/
merhaba kızlar nasıl gidiyor.bayadır pek giremiyorum..
bu hafta sınav herkese başarılar.inşallah geçeriz.inşallah diplomaları alırız.kızlar ben uzatırsam bu sene.seneye tek ders olur dimi gene.baya ders eklenmiş ya
:25:

merguanacım nerelerdesin ya özlettin kendini :29: inşallah kalmazsın canım geçersin sen de

ben hala çalışmadım ne yapacım bilmiyorum hiç çalışasım yok :(

kızlar kredili sitem nasıl oluyor harç paraları dersler,sınav tarihleri ben hiçbir şey anlamdım

şaka gibi ya ingilizce 4 bölümden oluşacakmış:(

ve 4 sınıfın derslerini 3 sınfta mı alacağım ben nasıl bişey bu sistem ben anlamadım yardımcı olur muusnuz kızlar?

Yeni dersler eklenmiş hep kamu yönetimine

Başarılar kızlar.
Ben kpss de ayak bağı olmasın diye öyle bir çalışmışım ki kaç kez çalıştığımı hatırlamıyorum
Ama verilen emeklerin karşılığını almak çok güzel
İnşallah sizlerde alacaksınız.:54:

3 dersim var eğer tek dersi geçersem 2.sınıfımm bu hukuk yaktı beni ilk sınavım 63 44le geçiyordum 42yle kaldımm kendimi anlayamıyorum geçemiyorummm bir türlü şu hukuku:50: tek dersten 1 sene sınıfta kalmak istemiyorum Rabbim yardım eder inşallahhhh:50:Çok stresliyimmm çookkkkk:50:

kızlarr:5: benim kötüydü sınavlarım ya çok takıldım:43: çalışmayınca böyle oluyor işte..Sizlerin nasıldı..Bugünküler böyle olunca yarınkilere girme isteğimi kaybettim emin olduklarımı saydım 5-6 tane ancak çıkıyor:5:

şaka gibi ya ingilizce 4 bölümden oluşacakmış:(

ve 4 sınıfın derslerini 3 sınfta mı alacağım ben nasıl bişey bu sistem ben anlamadım yardımcı olur muusnuz kızlar?

Yeni dersler eklenmiş hep kamu yönetimine

canım yeni derslere bu linkten bakabilirsin geçemediklerini alıyorsun tekrardan sanırım fakat 1 ve 2 ye eklenen dersleri sonradan yüklerlermi onuda tam bilmiyorum link şu: http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

Kızlaar sanırım bende geçtimmm 2.sınıfımmm hayırlısıylaa.Hukuktan kurtuldum sanırımmm bendeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back