• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Cnm eylülde ki kpss ye girmycek misin??? Ben eylülde ki önlisans kpss ye hazırlanıyorum şu an... seneye de 2013 A kpss ye gireceğim nasip olursa..:31:

canım sana da başarılar dilerim ben kpssyi biraz erteledim zaten herşey birbirine girmiş durumda bölümümden de memnun değilim bilmiyorum artık yanlış yaptım galiba:6:

amin canım tüm dualarına ..İnşallah bebişin şansına güzel güzel notlar alırsın :nazar::16:

sedosumm senin yine azmış ünitelerin :39: bide ben sayimmi :1::24:
çok teşekkürler tatlım kolay değil bebeğim 2 kez tüp bebek tedavisi yaptıttırdı :9::9::9: ilk tedavimi hatırlarsınız negatifti :31: vakti-saati 2. tedaviyleymiş işte epey zorlu süreç yaşadım değdi Rabbime şükürler olsun :49::nazar::emir_bebek::38: Yüce Rabbim hepimizin gönlünce versin tez zamanda inşallah başta sağlık nasip etsin inşallah :31::nazar::38:

canım sana da başarılar dilerim ben kpssyi biraz erteledim zaten herşey birbirine girmiş durumda bölümümden de memnun değilim bilmiyorum artık yanlış yaptım galiba:6:
ya bende girmiyorum boşladım bayağı kpss yi :19: yaş sınırı halaa var demi başvurularda :2::3:

çok teşekkürler tatlım kolay değil bebeğim 2 kez tüp bebek tedavisi yaptıttırdı :9::9::9: ilk tedavimi hatırlarsınız negatifti :31: vakti-saati 2. tedaviyleymiş işte epey zorlu süreç yaşadım değdi Rabbime şükürler olsun :49::nazar::emir_bebek::38: Yüce Rabbim hepimizin gönlünce versin tez zamanda inşallah başta sağlık nasip etsin inşallah :31::nazar::38:

ya bende girmiyorum boşladım bayağı kpss yi :19: yaş sınırı halaa var demi başvurularda :2::3:

Evet canım hatırlıyorum.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar: Yaş sınırı kpss-A da var B de yok.Ben bugün biraz hava sıcaklamadan bakayım konulara en azından bi plan yapayım gerçi plan yapmayıda sevmiyorum çünkü plan hayatın akışına uyamayabiliyo ama en azından şurdan başlıyım şöle yapıyım falan derim:6:

Evet canım hatırlıyorum.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar: Yaş sınırı kpss-A da var B de yok.Ben bugün biraz hava sıcaklamadan bakayım konulara en azından bi plan yapayım gerçi plan yapmayıda sevmiyorum çünkü plan hayatın akışına uyamayabiliyo ama en azından şurdan başlıyım şöle yapıyım falan derim:6:
amin canım benim ALLAH razı olsun o güzel dualarına inşallah amin diyorum ya ben epey boşlamışımm ya :17: A ve B ne demek :26: neyse bir ara ilgili topikleri kurcalarım :21::54: evet canım plan işe yaramasada bi ön adım yapmamız lazım hadi kolaylıklar :3::16:

Sınav giriş belgeleri internete düşmedi dimi hala?:20:
bence erken daha :28: 15-20 ağustosta açıklanabilir :26::34::16:

şifaaaaa hamişmisin senn :nazar::nazar::nazar::nazar: Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :16: nasıl sevindim anlatamam :54::54:
periciğimm canım benim evet Rabbime sonsuz şükürler olsun hamileyim amin canım benim ALLAH razı olsun :49::nazar::emir_bebek::29::29::29::38: Yüce Rabbim hepimizin gönlündekini tez zamanda ve hayırlısı ile nasip etsin başta sağlıklarımız var olsun inşallah :16::16::16::16::16::16:

kızlar iki sene üst üste 48-49 ile kalınca olmadı yeter dedim, pes ettim, kursa başladım...
Offff Matematik olur mu yine bilmiyorum:(

kızlar iki sene üst üste 48-49 ile kalınca olmadı yeter dedim, pes ettim, kursa başladım...
Offff Matematik olur mu yine bilmiyorum:(

canım kursta anlamadığın her noktayı sor mutlaka kafanda bişey takılı kalmasın sınıfta da sormaya çekinme başarılar dilerim :)

arkadaşımda matematikten kaldı bir kaç defa kursa gidip verdi.sakın umutsuzluga kapılma geçersin inşallah :29: :16:

canım kursta anlamadığın her noktayı sor mutlaka kafanda bişey takılı kalmasın sınıfta da sormaya çekinme başarılar dilerim :)

kızlar valla aksam mesajlarınızı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Çalışıyorum soruyorum da.
ayrıca dün hoca yeni açıköğretim sistemini anlattı. veremezsem seneye güz döneminde mat 1- bahar döneminde mat -2 yok dayanamam buna. Vermem lazım artık...

kızlar valla aksam mesajlarınızı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Çalışıyorum soruyorum da.
ayrıca dün hoca yeni açıköğretim sistemini anlattı. veremezsem seneye güz döneminde mat 1- bahar döneminde mat -2 yok dayanamam buna. Vermem lazım artık...
başarılar dilerim tatlım bence verirsin çünkü zaten 48-49 la kalmışsın dersten :2: şimdi daha süper puanlar gelecek dua edicem senin için :52::32::54:

kızlar ya bende ev taşıma telaşesine girdim :37: ev taşı yerleştir v.s. zamanım kalmayacak ders çalışmaya :2: üstelik gebeliğin verdiği belirti uykucu olmam al işte kalcam yine sınıfta :22::41:

başarılar dilerim tatlım bence verirsin çünkü zaten 48-49 la kalmışsın dersten :2: şimdi daha süper puanlar gelecek dua edicem senin için :52::32::54:

kızlar ya bende ev taşıma telaşesine girdim :37: ev taşı yerleştir v.s. zamanım kalmayacak ders çalışmaya :2: üstelik gebeliğin verdiği belirti uykucu olmam al işte kalcam yine sınıfta :22::41:

evt ya hep yüzdüm yüzdüm kaldım:(((
ben su matematiği vereyim valla gelir temizliğini yaparım bebişe de bakarım:))) senin için yapabileceğim birşey var mı?

canım sifaanın dediği gibi sınırda kalmışsın zaten geçiceksin inşallah ben inanıyorum:16:

bayanlar bütlerde ağırlık final konularındanmı soruluyor ben final konularından başladım çalışmaya 70 puan alınabilirse final sorularından vizelere hiç bakmıyım diyorum:55:

bende normalde uzun dönem kursa gidemiyorum hem iş yüzünden hemde geniş zaman lazım. ama ara sınavda 40 ve üzeri almışsam yazın bütünleme kurslarına gidip veriyorum dersleri. her sene böyle geçtim. şimdi 3. sınıftayım ama seneye değişiyor işte sistem. o zaman ne yapıcam bilmiyorum :(

Kızlar duyduğuma göre Atatürk ve istanbul ünv. açıköğretim programlarına mezun olunca 2. ünv. olarak kaydolma hakkımz varmış... Ben seneye mezun olunca düşünüyorum 3. bi ünv. olarak:1: ama 2 yıllık... Atatürk ünv. okuyanlara sınavlara nerde giriyo acaba bilen var mı ??

Kızlar duyduğuma göre Atatürk ve istanbul ünv. açıköğretim programlarına mezun olunca 2. ünv. olarak kaydolma hakkımz varmış... Ben seneye mezun olunca düşünüyorum 3. bi ünv. olarak:1: ama 2 yıllık... Atatürk ünv. okuyanlara sınavlara nerde giriyo acaba bilen var mı ??
aşağıdaki linkte bilgi var fakat nereler olduğunu açıklamamış.sadece yoğunluğa göre belli olacak demiş.
Atatürk Üniversitesi

Cnm eylülde ki kpss ye girmycek misin??? Ben eylülde ki önlisans kpss ye hazırlanıyorum şu an... seneye de 2013 A kpss ye gireceğim nasip olursa..:31:
Slm canim; ben bu sene onlisansa girmicem aslinda ben sadece seneye lisansa girmek istiyorum,,,nasip kismet olursa vergi denetmenligi veya idari yargi hakimligine ulasmak istiyorum insallah yapabilirim hayirlisi allahtan... Sen ne dusunuyorsun meslekler hakkinda yani hangi meslegi dusunuyorsun!!!

Back