Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

benim arkadasım aradı simdi, bugun aciklanacak demişler.. Ne kadar doğruysa tabi söyledikleri.

kesin bi tarih belirlemek bu kadar mı zor
aöf nasıl bi düzen belirleyemiyor ki bu kadar öğrenci hergün açıklandı mı saati geldi mi diye bekleyip dursun
bürolarda hiçbirşey bilmesin bekleyiin desin
bekleyelim bakalıım

Sanırım da vincinin şifresini açıklıyor aöf bu kadar zor olduğuna göre. Sanki kendileri okuyor gelde sinirlenme

hehehe oradakiler eminim bıktı sınav sonuclarını soranlardan gıcıklık degil mi bende aradım simdi, bugun gün içinde takip edebilirsiniz dedi.

Kızlar sizi umutlandırmak istemiyorum ama gene de duydugumu paylaşıyorum.. Biz aradık tekrar, acıklanacak dediniz bu saat oldu hala acıklanmadı dedik.. Onlarda bugun acıklanacakta ısrarlı. Görecegiz.

Kızlar sizi umutlandırmak istemiyorum ama gene de duydugumu paylaşıyorum.. Biz aradık tekrar, acıklanacak dediniz bu saat oldu hala acıklanmadı dedik.. Onlarda bugun acıklanacakta ısrarlı. Görecegiz.

nedense içimden bir ses bugün açıklanmayacak diyor. İnşallah yanılırım offfffffffffffff ağzıma geleni saymak istiyorum artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…