canımm yaa çok üzüldümmne diyeceğimi bilemedim ki
benimki de berbattı fmf hastasıyım ve malesef çalışamamıştım ki derslere iyi geçsin (çok sık ataklar oluyor bende )ve malesef pazar günü tam sınav sırasında ataklarım başladı çantamı da eşime bırakmıştım ( dışarda beni bekliyordu ) keşke yanıma alsaymışım çünkü ilacım çantamdaydı ( hoş ilacın özelliği ağrı kesici de değil ama ) ama genelde ataklar bikaç saat önceden uyarı verirdi bu kez direkt girdi kramplar salladım hepsini çıktım her zaman söylüyorum yine söylüyorum kızlar başta sağlık olsun gerisi hallolur nasılsa sıkmayın canınızı
tebrikler canım çok sevindim
canım fmf ( Ailevi Akdeniz Ateşi ) hastalığı malesef genetik 1-2 ay oldu netleşti hastalığımın adı oysaki koskoca 12 yıl hep yanış ilaçlar yanlış tedaviler hatta apandist ameliyatım bile bu yüzden dievet canım en önemli şey herşeyin başında sağlık
sağlık olduktan sonra geri kalanın çaresi bulunur
fmf ne bilmiyorum ama acil şifalar dilerim
haklısın canım bende 1. sınıftayım ( sınıf tekrarı yaptım üstelikçok teşekkür ederiim
uzatmaları oynuyodum zaten bu sene bitirdim sanırım
bide sonuçlar açıklansa da resmi olarak öğrenseem
Kızlar sınav sorularına nereden bakıyorsunuz ya bulamadım bir türlü deli olucammmm
üretim hacminde kısa dönemli artış ve ve azalış şeklinde meydena gelen daralmalara ne ad verilir
bunun cevabı ne kızlar
depresyon mu
konjonktormu
Kızlar ben nerelere gideyimmmmmm ne yapayim Allah kahretsin yaaayemin ederim ağlicam simdi... Matematikden 12 dogrum var ( tabi yanliş hatirlamiyorsam 1-2 tanesini)
46,20 aliyorum... yüzde 70 ni alınca 32,34
İlk sınavım 58 yüzde 30 nu alınca 17,40 ikisinin toplamı 49,74 bırakırlar mı beni yaa, insallah aradan bir iki tane dogrum cıksın salladığım.. Cok kotu oldu bu yaaa,böyle 1-2 soruyla kalmak istemiyorum..... daha diğerlerine bile bakamadım...
kızlar çok moralim bozuk ağlıycam şimdi sinirden cevaplarıma bakıyorum benim yaptığım cevap başka, aöf nin sitesindeki verdiği cevap başka ama benim cevap doğru kafam karıştı kitaba bakıyorum benim cevap doğru bu şekilde tam 8 tane yanlış verio site ama kitaba bakıyorum doğru nasıl olacak şimdi anlamadım yaa bi kaç tane yazıyorum buraya nolur bişeyler söyleyin sınıfta kalırsam gitmiycem kesin kararlıyım bidaha aynı şekilde çalışamam mümkün değil okadar çalışmaya sonuç kötü olacaksa
1-iktisatcılara göre ekonomik birimler hangileridir
1-hanehalkı
2-firmalar
3-devlet
cevap hepsimi yalnız 2 mi ben hepsi demiştim ama firmalar dior sitedeki cevap kitap hepsi dior
2-bir ülkede üretim faktörlerinin elde ettiği gelirler toplamına ne ad verilir
ben milli gelir dedim sitenin cevabı kullanılabilir gelir kitap milli gelir dior
3-üretim fonksiyonunun formülü hangisidir
benim yaptığım buQ*=f(L,K,T,t) sitenin cevabı Q*=f(L,K,T)
4-bir endüstrideki ölçek ekonomilerinin sadece tek bir firmanın faliyetlerini sürdürmesine olanak sağlaması sonucu ortaya çıkan tekel piyasası türü aşağıdakilerden hangisir
ben doğal tekel dedim sitenin cevabı yapay tekel
5-yatırım harcamalarının gelirden bağımsız olan kısmına ne denir
ben otonom yatırım dedim sitenin cevabı hızlandırılmış yatırım
6-bir malın arz ve talebinin aynı oranda artması aşağıdakilerden hangisine neden olur
benim cevabım dende miktarı artar,dende fiyatı değişmez.
sitenin cevabı hem denge miktarı hem denge fiyatı azalır
burda 6 ncı soruyada benim verdiğim cevabada başka yılda doğru demiş
kızlar şimdi burda 6 tane soru var bunlardan benimkiler doğruysa geçiyorum yanlışsa kalıyorum
sizde cevaplarınızı iyi kontrol edin benim kafam çok karıştı buna bakıp yorum yaparsanız çok sevincem
kızlaar sanırıım mezunuum
Aaaa çok üzüldüm canım yaa:26:
Hayırdır inşallah... kesin mi bitti yoksa tartıştınız mı..?
canımm yaa çok üzüldümmne diyeceğimi bilemedim ki
kızlaar sanırıım mezunuum
evet bu dönemin hüzünlü sitresli geçiyordur ama inanki zaman herşeyin ilacı canım benim
ah kızlar canlarım benim.kesin bitti artık.moralim çok bozuk
hayırlı olsun canım
kızlar iktisada girişten baktım geçiyorum şükür.mezunum inşalah.yanlış hatırlamamışımdır.
cnm sen kitapçık kodunu doğru baktğndan emin misn? A-B-C-D kitapçık kodlarına göre bak! sen yanlş bakmşsnzdr
çook tşkr ederim canım darısı tüm arkadaşlarımızın başınaHayırlı olsun canım,tebrik ederim
darısı başımıza:116:
Tebrik ederim cnmhangi bölümdün?
hayırlı olsun canım
hayırlı olsun canım
kızlar iktisada girişten baktım geçiyorum şükür.mezunum inşalah.yanlış hatırlamamışımdır.
evet bu dönemin hüzünlü sitresli geçiyordur ama inanki zaman herşeyin ilacı canım benimdaha sonra sağlıklıca düşündüğünde hatta iyiki ayrılmışım bile diyeceksin herşeyde var bir hayır diyelim canım inşallah :13: ama içine atma lütfen bi şekilde at içinden kafandan rahatlama yoluna geç zaten yeni gün yeni heyecan hatta yeni aşk neler neler olacak daha iyilerine layıksın sen kıymet bilene
mergunacıım çok tşkler canıım
bu arada sana ap ayrı bir teşekkür listeydi falan hep uğraştıın
şimdi resmiyeti bekliim nedense notlara nete verilmeden tamamen rahatlayamıcam :44:
inşallah canımHayırlısıyla mezun olmuşsundur inşallah:81:
ben inatla bakmıyorum cevaplara
korkuyorum çünkü:18:
sağol canım benim.üzülmüyorum pek.merguanacığım hayırlısı olsun canım kendini üzme .herşeyde bir hayır vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?