Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

evet canım en önemli şey herşeyin başında sağlık
sağlık olduktan sonra geri kalanın çaresi bulunur
fmf ne bilmiyorum ama acil şifalar dilerim

evet canım en önemli şey herşeyin başında sağlık
sağlık olduktan sonra geri kalanın çaresi bulunur
fmf ne bilmiyorum ama acil şifalar dilerim
canım fmf ( Ailevi Akdeniz Ateşi ) hastalığı malesef genetik 1-2 ay oldu netleşti hastalığımın adı oysaki koskoca 12 yıl hep yanış ilaçlar yanlış tedaviler hatta apandist ameliyatım bile bu yüzden di ömür boyu kullanacğım ilacım var işte ben çok yeni başladığım için ilaca malesef eskisinden farkım yok çok sık kramplar,ataklar yaşıyorum malesef aynen canım hepimizin sağlığı yerinde olsun inşallah

çok teşekkür ederiim
uzatmaları oynuyodum zaten bu sene bitirdim sanırım
bide sonuçlar açıklansa da resmi olarak öğrenseem
haklısın canım bende 1. sınıftayım ( sınıf tekrarı yaptım üstelik ) bir an önce mezun olmak istiyoruz haliyle hakikaten ne zaman açıklanacak sonuçlar :26:

Kızlar sınav sorularına nereden bakıyorsunuz ya bulamadım bir türlü deli olucammmm

cnm duyduğum kadaryla 49,5 tan sonrasını 50 ye tamamlıyorlarmış

cnm sen kitapçık kodunu doğru baktğndan emin misn? A-B-C-D kitapçık kodlarına göre bak! sen yanlş bakmşsnzdr

Aaaa çok üzüldüm canım yaa:26:

Hayırdır inşallah... kesin mi bitti yoksa tartıştınız mı..?

canımm yaa çok üzüldümm ne diyeceğimi bilemedim ki

ah kızlar canlarım benim.kesin bitti artık.moralim çok bozuk

kızlaar sanırıım mezunuum

hayırlı olsun canım

kızlar iktisada girişten baktım geçiyorum şükür.mezunum inşalah.yanlış hatırlamamışımdır.

hayırlı olsun canım

kızlar iktisada girişten baktım geçiyorum şükür.mezunum inşalah.yanlış hatırlamamışımdır.
evet bu dönemin hüzünlü sitresli geçiyordur ama inanki zaman herşeyin ilacı canım benim daha sonra sağlıklıca düşündüğünde hatta iyiki ayrılmışım bile diyeceksin herşeyde var bir hayır diyelim canım inşallah :13: ama içine atma lütfen bi şekilde at içinden kafandan rahatlama yoluna geç zaten yeni gün yeni heyecan hatta yeni aşk neler neler olacak daha iyilerine layıksın sen kıymet bilene

sorular verilmiş baktım pek hatırlayamadım ama hatırladığım kadarıyla iş ve sosyal güvenlik hukukundan 12 d ihtiyacım var ben 10 yapmışım. türk vergi sisteminden 15 d ihtiyacım var ben 13 yapmışım diğer üçüde böyle kritik üç beş puan üstü olan var altı olan var. ybs den 53 hesaplıyorum benim 50 ye ihtiyacım var durumum net değil şu anda ya kıl payı geçicem ya da kalıcam. inşallah geçerim çünkü kpss den önce bunların bütüne çalışmak istemiyorum aklım bulanıyor olmuyor. aöf yede üç ay emek verdim hayırlısı olsun. inşallah herkes geçer.

Hayırlı olsun canım,tebrik ederim
darısı başımıza:116:
çook tşkr ederim canım darısı tüm arkadaşlarımızın başına

Tebrik ederim cnm hangi bölümdün?

çook tşkler canım bölüm işletmeydi

hayırlı olsun canım

mergunacıım çok tşkler canıım
bu arada sana ap ayrı bir teşekkür listeydi falan hep uğraştıın

şimdi resmiyeti bekliim nedense notlara nete verilmeden tamamen rahatlayamıcam :44:

hayırlı olsun canım

Hayırlısıyla mezun olmuşsundur inşallah:81:
ben inatla bakmıyorum cevaplara
korkuyorum çünkü:18:

sağol canım.inşallah geçer

mergunacıım çok tşkler canıım
bu arada sana ap ayrı bir teşekkür listeydi falan hep uğraştıın

şimdi resmiyeti bekliim nedense notlara nete verilmeden tamamen rahatlayamıcam :44:

ne demek canım benim.bende öyle açıklanmadan sevinemeyeceğim.
Hayırlısıyla mezun olmuşsundur inşallah:81:
ben inatla bakmıyorum cevaplara
korkuyorum çünkü:18:
inşallah canım
merguanacığım hayırlısı olsun canım kendini üzme .herşeyde bir hayır vardır.
sağol canım benim.üzülmüyorum pek.

dün akşam bende baktım derslere 2 dersim garanti veriyorum ama muhasebe uygulamaları ve ticaret hukuku az puanlarla kaçırıyorum..istatisteğe zaten çalışmadığım için hep salladım..

bir açıklansa da rahat etsek:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…