• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

selam kızlar ben de hesapladım dün notlarımı 1 tanesi 20'lerde falan diğerleri 50'lerde

pek iyi de geçmemişti sınavım:(

kredili sistem olduğu için sınav ortalaması nasıl olacak geçecek miyim bilemiyorum ya?:26:

ah kızlar canlarım benim.:48:kesin bitti artık.moralim çok bozuk
:14:

hayırlı olsun canım:16:

kızlar iktisada girişten baktım geçiyorum şükür.mezunum inşalah.yanlış hatırlamamışımdır.:14:

İnsallah canım...
Hepimizin notları güzel gelir... Daha doğrusu gececek kadar gelsin yeterr fazlasında gözümüz yok :1::51:
Ayrıca demişsin ya yanlış hatırlamamışımdır, o bende de varrr...:12: boşa stres yapiyoruz.. Niye yanliş hatirlicaz ki :16:

kızlar iş hukukunda emin olmadığım bi soru vardı... hangisi motorlu taşıt vergisi ödemez diye bi soru vardı.... panelle türk kuşu arasında kalmştım ama Türk kuşu yapmştım.... herkes kaptıkaçtı olcak diyodu... baktım cvp türk kuşuymuş :16: doğru yapmşm... yoksa 1 soruyla iş hukukundan kalıyordum... sanırım 7 dersmn 7 side bitti kızlar sanırım büte kalmyorum:16: Bugün kpss ye başladım çalşmaya:nazar: 3 buçuk ay kpss çalşacağım inşallah....:34:

kızlar iş hukukunda emin olmadığım bi soru vardı... hangisi motorlu taşıt vergisi ödemez diye bi soru vardı.... panelle türk kuşu arasında kalmştım ama Türk kuşu yapmştım.... herkes kaptıkaçtı olcak diyodu... baktım cvp türk kuşuymuş :16: doğru yapmşm... yoksa 1 soruyla iş hukukundan kalıyordum... sanırım 7 dersmn 7 side bitti kızlar sanırım büte kalmyorum:16: Bugün kpss ye başladım çalşmaya:nazar: 3 buçuk ay kpss çalşacağım inşallah....:34:

:17::17: ayyy kızlar bu türk kuşu türk vergideydi ya ben iş hukukuyla karştrdım:17: ayyy nasıl karştrdm anlamadım yaaa:14: bi tane doğru gelio diye sevnmştm

kızlar ne zaman acıklanır sınav sonucalrı acaba yaa ya 2 dersten gecıcem yada 4 benım ıcın cokonemlı kıl payı kacrımısım olabılırım 2 dersı :18:

kızlar ne zaman acıklanır sınav sonucalrı acaba yaa ya 2 dersten gecıcem yada 4 benım ıcın cokonemlı kıl payı kacrımısım olabılırım 2 dersı :18:

canım 23-24 haziranda ancak açıklanır.genelde sınavdan sonraki 20 günde açıklanıyor ama bazen geçebiliyorda :34:

bende 2 dersden kıl payı 1 er soruyla kalıyorum çok moralim bozuk buyüzden çok çalışmıştım 19 net yapmam lazımdı hesaplıyorum 18 çıkıo diğer dersdende 13 netimin olması lazım 12 netim çıkıo bidaha nasıl çalışcam ben yaa:95:

bende 2 dersden kıl payı 1 er soruyla kalıyorum çok moralim bozuk buyüzden çok çalışmıştım 19 net yapmam lazımdı hesaplıyorum 18 çıkıo diğer dersdende 13 netimin olması lazım 12 netim çıkıo bidaha nasıl çalışcam ben yaa:95:

benımde oyle canım 2 dersten kalırsam kıl payı olucak ıste ama emın olamdıgım ıcın cevaplarımdan bı umut beklıyorum bakalım gecersem cok ıyı olucak benım ıcın her haukarda zaten büte derslerım var ama azalmıs olucak bakalım dahada varmıs acıklanmasına:26:

Bende öyle kızlar kalırsam kıl payı kalıcam gibi en kötüsü de bu zaatenn :50:

Ne zaman aciklayacaklar acaba yaaa öfffffff :30:

Yarın acıklanmasını bekliyorum ben kızlar,neredesiniz? Hic ugramıyorsunuz buralara :52:

merhaba canım nasılsın?

bende cuma açıklanır diye bekliyorum.tam 20. günde açıklıyorlar ya :34:

iyiyim canım tesekkür ederim sende iyisindir umarım.

Valla artık beklemekten sıkıldım yaa cünkü 2 dersten kılpayı gececek gibiyim.. İçimden bir his tamam mezunsun diyorum ama benim içimdeki his hep ters cıkar yaaa :30: ondan da cok korkuyorum :23:

Bu hafta kesin acıklanır pazartesiye sarkmaz heralde.. Senin nasıldı ki derslerin?

bende 1 dersten şüpheliyim:19: 1 soruya ihtyacım var en çok onu merak ediyorum..... cuma günü inşallah açıklanır.. kızlar ben seneye inşallah Allahın iznyle 4. sınıf olucam.. elimde 3. sınıfın kitapları var ve seneye kredili sisteme geçiyormuşuz ya ben bu kitapları kime vericem:44: kimin işine yarar bunlar... çöpe atmaya da kıyamıyorum... bi sürü çıkmış soru,noktaatış,soru bankası,konu anlatımlı kitap,ders notlarım vs... napıcam bunlar şimdi çöpe mi gidecek....???

iyiyim canım tesekkür ederim sende iyisindir umarım.

Valla artık beklemekten sıkıldım yaa cünkü 2 dersten kılpayı gececek gibiyim.. İçimden bir his tamam mezunsun diyorum ama benim içimdeki his hep ters cıkar yaaa :30: ondan da cok korkuyorum :23:

Bu hafta kesin acıklanır pazartesiye sarkmaz heralde.. Senin nasıldı ki derslerin?

bende iyi olmaya çalışıyorum.Rabbim bundan aşağı düşürmesin..

aynen canım bende sıkıldım ve gerildim.senin gibi 2 dersten şüpheliyim kıl payı geçeceğim yada kalacagım :18::18:

selam kızlarrrr

herkeste mi bu gerginlik olur ya bende ööyleyim 1-2 dersimi o şekilde kıl payı veremeyebilrim:50:

cuma günü açıklansa keşke ..

Son düzenleme:
yok yook yine yok
bugün açıklanır diye bekliyodum
artık ümidim yarına kaldı bekleyelim bakalım 1 gün daha :ssz:

yok yook yine yok
bugün açıklanır diye bekliyodum
artık ümidim yarına kaldı bekleyelim bakalım 1 gün daha :ssz:

bende bugün kaç kez baktım ama hala daha açıklanmadı
yarın bi umut açıklanır belki pazartesiye uzamaz umarım

Back