- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.164
- 373
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kızlar canlarım benim.kesin bitti artık.moralim çok bozuk
hayırlı olsun canım
kızlar iktisada girişten baktım geçiyorum şükür.mezunum inşalah.yanlış hatırlamamışımdır.![]()
kızlar iş hukukunda emin olmadığım bi soru vardı... hangisi motorlu taşıt vergisi ödemez diye bi soru vardı.... panelle türk kuşu arasında kalmştım ama Türk kuşu yapmştım.... herkes kaptıkaçtı olcak diyodu... baktım cvp türk kuşuymuşdoğru yapmşm... yoksa 1 soruyla iş hukukundan kalıyordum... sanırım 7 dersmn 7 side bitti kızlar sanırım büte kalmyorum
Bugün kpss ye başladım çalşmaya
3 buçuk ay kpss çalşacağım inşallah....
![]()
kızlar ne zaman acıklanır sınav sonucalrı acaba yaa ya 2 dersten gecıcem yada 4 benım ıcın cokonemlı kıl payı kacrımısım olabılırım 2 dersı :18:
kızlar ne zaman acıklanır sınav sonucalrı acaba yaa ya 2 dersten gecıcem yada 4 benım ıcın cokonemlı kıl payı kacrımısım olabılırım 2 dersı :18:
bende 2 dersden kıl payı 1 er soruyla kalıyorum çok moralim bozuk buyüzden çok çalışmıştım 19 net yapmam lazımdı hesaplıyorum 18 çıkıo diğer dersdende 13 netimin olması lazım 12 netim çıkıo bidaha nasıl çalışcam ben yaa:95:
Yarın acıklanmasını bekliyorum ben kızlar,neredesiniz? Hic ugramıyorsunuz buralara![]()
merhaba canım nasılsın?
bende cuma açıklanır diye bekliyorum.tam 20. günde açıklıyorlar ya![]()
iyiyim canım tesekkür ederim sende iyisindir umarım.
Valla artık beklemekten sıkıldım yaa cünkü 2 dersten kılpayı gececek gibiyim.. İçimden bir his tamam mezunsun diyorum ama benim içimdeki his hep ters cıkar yaaaondan da cok korkuyorum
Bu hafta kesin acıklanır pazartesiye sarkmaz heralde.. Senin nasıldı ki derslerin?