Günaydın kızlar...
:) umarım hafta sonu sınavlarınız güzel geçmiştir.
bende 1. sınıftayım işletme yönetimi.
Ben cumartesi cevap şıklarımı not aldım giriş belgemin arkasına, yasak mıydı? bilen var mı?
hoca da gördü bir şey demedi ama arkamdan kopya uygulaması yapar diye korkuyorum açıkçası... :)
bende sadece bi dersten şıklarımı sınav giriş belgemin üzerine not aldım
sadece 22soruya kadar yazdım
korktumda açıkcası sınıfta bi ben kalınca dahada yazamadım
iki hocada geldi durdu başımda :44:
uyarmadılar bişide demediler
gördüler yani yazdığını. İnşallah kopya demezler.sanırım çok önemli olsaydı yazma derlerdi değil mi?
inşallah geçersin sınıfını teşekkürler canım...
Uluslarası işletmecilik zordu gerçekten,hem de benim kritik dersimdi:26:
Çok korkuyorum ben büte kalmaktan eylüle kadar bir daha ders çalışmak istemiyorum yaa
İnşallah başarılı oluruz büte kalmayız herkese yarın ki sınavlarda başarılar...
inşallah canım ya forumlarda ki yorumlarda da aynı şekilde herkes işletmeden yakınıyo
sorularda çok karışıktı bikaç soruda sanki 2 cevapta doğru gibiydi
umarım bu sene biterde seneye bide kredili sistemle kafa yormayız
canım benim bulunduğum sınıfda bi kız cevapları alıyodu kadın bi bağırdı hanımefendi hayır alamazsın yasaak diye ama görevli çok uyuzdu daha başlamadan kıllıklar yaptı terör estirdi sınıfta sinir oldumherşeye karıştı bişey dememek için zor tutdum kendimi işlem falan yapar diye yasak masak ama bende aldım bi dersin cevaplarını gizli gizli korkarak ara sıra gezerken dışarı çıkıp giriodu o aralarda aldım napıyım
bu kişiye kalmış bişey cumartesi günüde kızın teki öğrenci kimliğini unutmuş adam sınava alamam yasak falan dedi kızda sizi zorda bırakmam istemem çıkın derseniz çıkarım dedi ama adam kabul etti
mrb arkadaşlar ben 3.sınf işletmeyim sadece çıkmış sorulara bakmıştım fena geçmedi sorular iyiydi ama öle çalışmadığımdan ilk sınava göre biraz zorlandım bakalım ins hepimiz geçeriz sınavları:))) bu arada bu kredili sistem nasıl acaba zorlaştırıyorlarmı ???
kızlar cumartesi sınavdan sonra sevgilimle ayrıldık.kesin kalıcam.o psikoloji yle ne yaptığımı bilemedim.sadece geçen sene kalan iktisada girişten umudum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?