• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Bir pazarlama, yönetim, iş hukuku bu kadar kazık gelebilirdi tebrik ediyorum hazırlayanları...
Bilseydim hiç çalışmazdım valla 36 yı geçebilirsem geçerim derslerden vizeleri 70-80 civarı.
Hala şoktayım simsar ne o ne bu ne şaka gibi :19::19:

aynen bende şoktayım yarın için bakmıyorum bile çok moralim bozuldu okadar çalıştım bide hiç hesabımda yoktu.inşallah süpriz olur sonuçlar

Bende şimdi gidiyorum bugün öğleden sonra yarında hem sabah hem öğleden sonra ... Korkuyorummmm:52:

Birazdan ben de tekrar sınava gideceğim inşallah onlar iyi geçer
allah yardımcımız olsun kızlar,emeklerimiz boşa çıkmasın
kolay gelsin hepimize...

Karacan nokta atış yaktın beniii......:47::47::47::47:

türkdili hatiç diğer derslerden hiç biri tutmadı bu nokta atış sorularıyla.. Sınava girmeden önce üniversitede bekliyodum ordaki kızlar kitaptan harıl harıl konu çalışıyolardı.. Banada sordular sen nerden çalıştın diye ben nokta atış dedim.. Yaa ama o nokta atış soruları kredili sisteme uygun değil o yüzden çıkmyo dediler.. Benim moral bozuldu ama artık yapcak bişey yoktu.. Sınavda aynen böyle oldum...
:53::53:

mantık yürüterek cevapladım soruları bakalım belki bi mucize our...:34:

valla çok zordu sorular çoğu şey yabancı geldi vizeler dahil üç aydır çalışıyorum her gün hem de. murat yayınlarının kitabından çalıştım devletin kitabından soru çözdüm. üç beş soru tanıdık geldi. iş hukukunu okurken şoka girdim hiç bilemedim sanki. çok sıkıldım sıcak bastı. Allahtan vizelerim fena değil inşallah geçerim yarınkiler zor gibi. sanki bana öğretmen vermiş okul vermiş bu kadar zor soruyor. bir de bir sürü harç parası bir ayda kazandım ben o parayı. sizin nasıl geçti?

Lanett olsun yaaa, bu kadar da farklı soru sorulurmuydu yaaa.......... Hic beklediğim gibi gelmedi sorular basım kazan gibi... Matematik de süre yetmedi matematik için 40 dk ne demek yaaa, yapabileceğim soruları heyecandan stresten yapamadım süre ilerledikce... Belki dönüp baksaydım düşünseydim yapabileceğim 2-3 soru vardı ve onlar benim gecmeme yarayacaktı.. Sinirlerim cok bozuk.. Her zaman ilk yapılan doğrudur derler ve ben gene bir soruyu değiştirdim........... Matematik den kalsam 3-4 puanla büte kalicam ve bu bana daha fazla koyacak... İnsallah aralarda doğru cıkar 1-2 tanee..

Öğleden sonra Hukuk ve Sigorta... Sigorta 70 di benim sorular iseee cok kazık ve farklı... insallah salladıklarım tutmustur..
Hukuk da fena degildi.. 50 almam lazım gecmem için.. Bilmiyorum yaa olmadı gibi hissediyorum...
Suan calısma istegim kalmadı yarın 4 tane ders var ve ya gene farklı sorular gelirseee, yanarızz :18: ağlicaaam ama simdi yaa cok canım sıkıldı...

Sizlerinde cok parlak degil okuduğum kadariyla üzülmemek lazim insallah yarın ki sınavlarımız cok güzel gecer arkadaslarrrr :14:

bende de durum pek parlak değil malesef.sosyal güvenlik hukukuyla muhasebe uygulamalarına girdim gerçi ben normal kitaba da baktığım için geçebilecğim kadarını yaptım ARTIK.AMA ÇIKMIŞ SORULARDAN 5 TANE FALAN ARASAN ZORLA BULURDUN.yarın inşallah iyi geçer.

Kızlar benim sınav Allah'a emanet ya.. O kadar çalıştım ama zor geldi bana :26:

Artık derste çalışmak istemiyorum bıktım 14 senedir ya :27:

önümüzdeki yıl kredili sistem geliyo diye bu sınavları biraz kolay bekliyodum
amaa nerde özellikle uluslararası işletme çok zor geldi bana soru tarzları sorma şekilleri değişiyor süreklii
artık eski soruları çözerek olmaz bu iş kızlar böylece bunu anlamış olduk
hangi dersi değiştirecekleri belli değil
off ooff 1 er soruyla büte kalırsam çok üzülürüm ya

bu arada yarınki sınavlarda da başarılar kızlar
sınavlarda güzel geçeydi ne keyif yapcaktım şimdi :51:

önümüzdeki yıl kredili sistem geliyo diye bu sınavları biraz kolay bekliyodum
amaa nerde özellikle uluslararası işletme çok zor geldi bana soru tarzları sorma şekilleri değişiyor süreklii
artık eski soruları çözerek olmaz bu iş kızlar böylece bunu anlamış olduk
hangi dersi değiştirecekleri belli değil
off ooff 1 er soruyla büte kalırsam çok üzülürüm ya

bu arada yarınki sınavlarda da başarılar kızlar
sınavlarda güzel geçeydi ne keyif yapcaktım şimdi :51:

Uluslarası işletmecilik zordu gerçekten,hem de benim kritik dersimdi:26:
Çok korkuyorum ben büte kalmaktan eylüle kadar bir daha ders çalışmak istemiyorum yaa:50:
İnşallah başarılı oluruz büte kalmayız herkese yarın ki sınavlarda başarılar...

kızlar kimse gelmemiş sınava giren olmadımı yoksa:1:
başımı ağrı tutdu düşünmekten büte kaldığım dersler var büyük ihtimalle.bugünkü sınav düne oranla iyi geçti ama 2 tanesi iyi geçti diğerlerinden emin değilim ama kalıyorum:26:

dünkü sınavlarım idare eder geçmişti bugünkü sınavlarım da güzel geçti iktisat hariç çok zordu soru tarzları bile başkaydı.. :50:
inşallah büte kalamam ya çok korkuyorum :52::50:

Emin olmamakla birlikte büte kaldığımı düşünüyorum:44:
Zordu yaa bir de çok çalışmayınca çakıldım kaldım resmen hayırlısı bir mucize olur da büte kalmadan mezun olurum inşallah:31:

Bügunki sınavlarım süperdi. 30ar soruda 25 er doğrum Allahın izniyle var :64:
Büte kalmam inşallah çünkü dünki sınavlarımdan da bi 40 alsam geçiyorum vizem yüksekti. Bakalım nasip :))

beneim vizeler 50 60 dı bu sınavlarda öyle gelir inşallah kalmam .

bizde bütde yokkkkk

İnkilap ve İstatistikten büyük ihtimalle gectim.. Emin olmadığım sorular vardı 2-3 tane forumlarda sınavlara girenler paylaşmişlar onlarin yazdiklari doğruysa bir sorun olmayacak insallaah..

Vize de 87 aldığım pazarlama bu sefer cok kazık geldi neredeyse aynı soru yoktu aynı zamanda muhasebe de öyle. Bakalım simdi sanki herseyi yanliş yapmişim yanliş işaretlemişim gibi hissediyorum sanki hiç doğrum yok gibi.. Sorular aciklandiğinda da bu sefer acaba doğru mu hatirliyorum diye endişeleniyorum, ben anca sonuclar aciklandiğnda rahatlayacagım bu gidişle :1::1:

Artik oturup dizi seyretme vakti :23::23::23:

İnkilap ve İstatistikten büyük ihtimalle gectim.. Emin olmadığım sorular vardı 2-3 tane forumlarda sınavlara girenler paylaşmişlar onlarin yazdiklari doğruysa bir sorun olmayacak insallaah..

Vize de 87 aldığım pazarlama bu sefer cok kazık geldi neredeyse aynı soru yoktu aynı zamanda muhasebe de öyle. Bakalım simdi sanki herseyi yanliş yapmişim yanliş işaretlemişim gibi hissediyorum sanki hiç doğrum yok gibi.. Sorular aciklandiğinda da bu sefer acaba doğru mu hatirliyorum diye endişeleniyorum, ben anca sonuclar aciklandiğnda rahatlayacagım bu gidişle :1::1:

Artik oturup dizi seyretme vakti :23::23::23:

Bende ınkılap sınavına girenlerdenim.. fena sayılmazdı .. gectim sanırsam :)

Back