- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
evet bütün üniteler ama biz sade finaldeki üniteleri yazıyoruz
65 ünite canım.teşekkür ederim.Ben ara sınav ünitelerine de çalışamadım o yüzden
Selam arkadaslar, bitmiş haldeyim kafam dopdolu yazıyorum suan bugunden beri matematik testleri çözüyorum. Bu aksam sabah girecegim sinav yerine bakmaya gidicem bir aksilik cıkmasın gidip göreyim de. Sonra da hemen yatmayı planlıyorum.. Sabah erkenden kalkıp kafa bosken göz gezdirmek lazim..
Bu arada merguana benim finallerim de 49 ünite var toplam, eklersen sevinirim canım.
simdiden hepinize basarılar diliyorum, Allah yardımcımız olsun..
tmm cnm ekledm.finalde inşallah iyi çalışıp iyi bir puan alırsın
inşallah canım bu kendime verdiğim son şans zaten.Bitirmem lazım
pişttttt sadakattt kırgınmısın bana hala
o zaman kırılmıştım evet ama unuttum :93:
ya tatlım o zamanda dedim kötü niyetle yazmamıstımhem boşver 2 günlük dünya hemde netteyiz burda hele birbirmizi kırmaya üzmeye gerek yok başarılar dilerim şimdiden..inşallah sonuçlar gönlünce olur
Neyse önemli değil dediğin gibi şu üç günlük dünya biz derslerimize bakalımaminnn inşallah hepimizin istediği sonuçlar olur sana da başarılar
Ya kızlar, bu çıkmış soruların cevaplarını anlayamadım yaa.. Maliyet muhesebesine bakıyorum indirdim soruları ve cevapları ama hangisi hangisinin cevabı bulamadım :26: 2 tane maliyet muhasebesi gözüküyor ben hangisine bakıcam acaba..
kızlar cıkmıs soruları nerden buldunuz yanı sadece kıtap olarak mı netten bulamaz mıyım hıc yoktan bu aksam bakayım
benim bir dersim iyi diğerleri kötü geçti. sonuçlar ne zaman açıklanacakmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?