• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

evet bütün üniteler ama biz sade finaldeki üniteleri yazıyoruz:16:

Selam arkadaslar, bitmiş haldeyim kafam dopdolu yazıyorum suan bugunden beri matematik testleri çözüyorum. Bu aksam sabah girecegim sinav yerine bakmaya gidicem bir aksilik cıkmasın gidip göreyim de. Sonra da hemen yatmayı planlıyorum.. Sabah erkenden kalkıp kafa bosken göz gezdirmek lazim..

Bu arada merguana benim finallerim de 49 ünite var toplam, eklersen sevinirim canım.

simdiden hepinize basarılar diliyorum, Allah yardımcımız olsun..

Başlarda çalışmıştım ama hepsini unutmuşum yani aklımda hiç bişey kalmamış tekrarda yapamadım

Selam arkadaslar, bitmiş haldeyim kafam dopdolu yazıyorum suan bugunden beri matematik testleri çözüyorum. Bu aksam sabah girecegim sinav yerine bakmaya gidicem bir aksilik cıkmasın gidip göreyim de. Sonra da hemen yatmayı planlıyorum.. Sabah erkenden kalkıp kafa bosken göz gezdirmek lazim..

Bu arada merguana benim finallerim de 49 ünite var toplam, eklersen sevinirim canım.

simdiden hepinize basarılar diliyorum, Allah yardımcımız olsun..

ekledim canım.tatlım herşey gönlünce olsun.yüksek puanlar alırsın inşallah:16::16:

ya tatlım o zamanda dedim kötü niyetle yazmamıstım :29: hem boşver 2 günlük dünya hemde netteyiz burda hele birbirmizi kırmaya üzmeye gerek yok:16: başarılar dilerim şimdiden..inşallah sonuçlar gönlünce olur :16:

Neyse önemli değil dediğin gibi şu üç günlük dünya biz derslerimize bakalım:9: aminnn inşallah hepimizin istediği sonuçlar olur sana da başarılar :40:

Ya kızlar, bu çıkmış soruların cevaplarını anlayamadım yaa.. Maliyet muhesebesine bakıyorum indirdim soruları ve cevapları ama hangisi hangisinin cevabı bulamadım :26: 2 tane maliyet muhasebesi gözüküyor ben hangisine bakıcam acaba..

kızlar cıkmıs soruları nerden buldunuz yanı sadece kıtap olarak mı netten bulamaz mıyım hıc yoktan bu aksam bakayım:5:

e öğrenme sayfasından geçen yılların çıkmış sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz :16:

herkese başarılar diliyorum allah yardımcımız olsun işallah emeklerimizin karşılığını alırız.

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.............-.....................
Merguana......50......-......................
Bulancak28...........-..................
December90............-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-....................
Bedbaht-tosba............-.................
Souklima20................-.....................
Gulbebek...................-....................
Rhodes64..............-........................
Semiha..................-......................
Arcak....................-....................
Ferdici......................-.................
Goldflay...................-...................
Teknurum...............-................
Ndd..........................-.....................
Sedosumm...............-..................
Papucya..................-.................
Sevgi meleği...............-...............
Esoesin...................-................
goldenvenus...........-................
Enkidu...................-................
Ebrutolga...............-................
Bal.......................-................
sadakattt ......65......-................
zoia.....................-...................

Merhaba kızlar nasıldı sınavınız?
Geçmiş yıl soruları çok azdı ama geneli ortaydı.
4 dersin her birinden 20şer net gelir tahminimce...
Merguana final konularım 45 ünite.

Benim sınavım iyiydi canım ya :nazar:

Ben hep aöf ün verdiği kitaplardan çalıştım, soruların bir çoğu benzer çıktı rahat rahat çözdüm 1 saatte bitti 4 ders :nazar:

Yarın da inşallah böyle güzel geçer...

kızlar ben işletme 3.sınıfım yarın finansal yönetim ve türk vergi sisteminden sınavım var
ben finansal yönetim ile ilgili pek az şey biliyorum
kesin çıkar dediiğiniz soruları benimle paylaşıp:18: bana yardımcı olurmusunuz?

Back
X