Kızlar bilindiği üzere ben tekrarlara geçtim ama bu maliyet muhasebesini anlamıyorum ya kalcam galiba ben bu dersten :26: Aslında matematiğim iyidir finanstan filan korkmuyorum ama bu muhasebe apayrı bir şey ya. Napcam ben ya pufff, sallama da da iyi değilimdir :26: Bu arada bende normal üniden dikey geçişle işletme 3.sınıftayım kızlar.. Okulda 1.sınıfta genel muhasebe görmüştük ama bu maliyet muhasebesi çok zor yaa..
Aynıyız şuanda :97::97:
Ben murat yayınlarından sözllere çalıştım bir de çıkmış sorular.
Olduğu kadar artık. Örgünde 1. sınıfta aldım ama genel muh. idi.
Daha fazlası şuan elimden gelmez malesef...Eki Görüntüle 382156
Aynen canım, benim de ya.. Bende aöf ün verdiği kitaplardan çalışıyorum, olduğu kadar artık :26:
sembolik mantıkla başım dertte
anlamıyorum ya bende mi tuhaflık var acaba kafam almıyor sinir krizine girdim resmen
iktisadı arattı bu ders bana
Geçmiş yılların sorularını çalışın Bütünlemeye bile kalmassınız.tecrübeyle sabittir.
Geçmiş yılların sorularını çalışın Bütünlemeye bile kalmassınız.tecrübeyle sabittir.
Ben konuları filan bitirdim, tekrar ettim, 4 dersin geçmiş yıl sorularını çözdüm kaldı 2 dersin geçmiş yılı.
Onlarıda yarın çözerim biter gider. Hiç uğraşasım da yok.
Vallaha bende korkuyorum ve aöf çalışmak çok sıkıcı bunaltıcı taarifsiz o derece
Bitse de kurtulsak ben dgs ile seçtim direk yani 1 ve 2 dersleri ne bilmiyorum merak etmedim bile.
İçimden ders çalışmak gelmiyor inan. kpss çalışırken zevk alıyorum. mutlu oluyorum bu nasıl bir şey ben anlam veremedim. daha final var
Bakalım inşallah geçeriz. Verdiğimiz emek para boşa gitmez.
çıkmış sorulara bakayım işte bende. daha giriş belgemi çıkarmadım yazıcıdan
kızlar benimde aklımda bişey yok gibiama herkeste olan birşey bu.inşallah alnımızın akıyla çıkacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?