Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Aynıyız şuanda :97::97:
Ben murat yayınlarından sözllere çalıştım bir de çıkmış sorular.
Olduğu kadar artık. Örgünde 1. sınıfta aldım ama genel muh. idi.
Daha fazlası şuan elimden gelmez malesef...Eki Görüntüle 382156

Aynen canım, benim de ya.. Bende aöf ün verdiği kitaplardan çalışıyorum, olduğu kadar artık :26:

sembolik mantıkla başım dertte
anlamıyorum ya bende mi tuhaflık var acaba kafam almıyor sinir krizine girdim resmen
iktisadı arattı bu ders bana

Muhasebee denetimiii
şu dersten bi geçeyim şeker dağıtıcam çocuklara

sembolik mantıkla başım dertte
anlamıyorum ya bende mi tuhaflık var acaba kafam almıyor sinir krizine girdim resmen
iktisadı arattı bu ders bana

googleye sembolik mantık ders anlatım videosu yazarsanız oradan konu anlatım videosu çıkar bende oradan dinledikten sonra çözdüm olayı

son 3 gün kızlaaaaaaarrrr muhaseben hiç bişey anlamamışım veeee iktisatdan.yarın tekrar çalışıcam muhasebeye sonraki günde iktisata cumada tekrar yaparım.yetişir inşallah çünkü hiç hesaplarım tutmadı normalde bu hafta sadece test çözücektim ama muhasebe iktisat çıktı başımaa anlamamışım hiçç bi okur geçerim sonra testlere geçerim inşallah ufff uffff gölerim çift görüor artık pasaklaştımm bi tuhaf bişey oldumm yaaa

Geçmiş yılların sorularını çalışın Bütünlemeye bile kalmassınız.tecrübeyle sabittir.

ya çıkmazsa...... Artık eskisi gibi olmycak diolar değişiklkler yapılıo :26: sınav girş belgeleri artık adrese gelmio :26: geçen yıl sınavlar günde 2 oturum oluyordu bu yıl her gün tek oturum :26: cumrtesi tek oturumda 3 derse giricem pazarda tek oturumda 4 ders vericem:26: geçen yıl öyle değildi.. seneye de lkredili sisteme tamamen geçiyor. değişiklilkler sınav sorularına da değeblr:26: son 10 yılın sorularını inceledim sormadıkları çok soru var daha.. hep aynı sorular üzerinde dönmüşler durmuşlar sormadıkları sorulardan sorablrler bu yıl.. konularada çalştım çıkmş sorularada bakıyorum hala Allah emeklermzn karşlğnı verr inş. o kadar konuları yaladım yuttum 3 aydır çalışıyorum

Geçmiş yılların sorularını çalışın Bütünlemeye bile kalmassınız.tecrübeyle sabittir.

herzaman geçerli olmuyor
dönem dönem soruları değiştiriyolar
iyi bi ihtimal ama bazı derslerin eski sorularıyla geçen yıl kileri karşılaştırın tutmuyolar birbiriyle
geçen seneki bütünlemelerde spk da eski sorularla karşılaştım epey de vardı yanlış hatırlamıyosam 13-15 tane kadar
ama diğer 2 dersimde olmadı malesef ...

kızlar allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok heycanlıyım artık sayılı gün kaldı
dualarınızı esirgemeyin kızlar allah herkesin yardımcısı olsun

kızlar benimde aklımda bişey yok gibi ama herkeste olan birşey bu.inşallah alnımızın akıyla çıkacağız.

valla aklımda hiçbişey yok okadar çalıştım geçmiş yıllardan sorulursa yaparım anca yoksa mümkün değilll napıcam bilemiorummm

Ben konuları filan bitirdim, tekrar ettim, 4 dersin geçmiş yıl sorularını çözdüm kaldı 2 dersin geçmiş yılı.
Onlarıda yarın çözerim biter gider. Hiç uğraşasım da yok.

Ben konuları filan bitirdim, tekrar ettim, 4 dersin geçmiş yıl sorularını çözdüm kaldı 2 dersin geçmiş yılı.
Onlarıda yarın çözerim biter gider. Hiç uğraşasım da yok.

nasıl peki aklında kaldı mı
bi derse çalışırken sanki ötekisini unutmuşum gibi geliyoo :44::44:

Vizeden beklentim finale oranla daha az bu yıl:18:... Artık ne diyeyim Allah yardımcımız olsun:26:...
Finalde uçurmam lazım notları...

aynen bu kadar sıkıcı olamaz yaa bugüne kadar bisürü sınava hazırlandım ama bu kadar zevksiz çalışmadım içim sıkılıyo ders çalışırken bin tane şey geçiyo aklımdan ya kendimi derse veremiyorum hiççç

kızlar benimde aklımda bişey yok gibi ama herkeste olan birşey bu.inşallah alnımızın akıyla çıkacağız.

üzme kendini hepimzin aynı hiç bişey bilmiyo gibiyim

merguanacığım bana 16 ünite eklermisin artık 1 ders daha bitiricem ikisi kalsın onlarıda mantık kullanarak yaparım işallah finalde iyi çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…