• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne takılır ?

100 tl tak yeter. önemli olan 5 saatlik yolu arkadaşın için gidiyor olman.bence arkadaşın senin ne taktığınla pek ilgilenmez senin gitmiş olman ona yeter.

gram altın takmak daha hoş olur, arkadaşın ne taktığına bakmaz bence insan birilerinin önemseyip gelmiş olmasına seviniyor asıl olarak

Para takmak bence olmaz.

Onun yerine çeyrek bilemedin gram takmak daha münasip...

Yakın arkadaşa gram takılması hiç hoş değil bence. Ya bir bahane bulup gitmeyin ya da çeyrek takın.

herkes maddi durumuna göre takı takar bence...

yakın arkadaşınsa çeyrek takmak yakışır, yakın dediğin kişi için 180 tl nin yükünü düşünüyorsan yakın arkadaşın değildir o.
100 tl takacağına 112 tl ye gram altın al bari.

100 lira uygundur

Kızlar altın kolye alsam nasıl olur 160 tl'ye buldum bitane hem para altın harcanır gider benden hatıra olur olmaz mı ?

Kızlar en yakın 2. arkadaşımın 2 hafta sonra düğünü var şehir dışına gidicem 5 saat mesafe
Şimdi ben bekarım
ilk defa münferit olarak takı takıcam
Ne takılır ?
Borç ödüyorum pek para harcamak istemiyorum
Ama hediye alıp götürmekte basit kalır sanırım
Kaç para takmalıyım, ne takmalıyım ?
Benim yanında olmam arkadaşım için çok önemliymiş.
Ekleme: Dükkan açıcam para biriktiriyorum o yüzden maaşıma hiç dokunmuyorum çeyrek takmasam olmaz mı kendime ayakkabı bile almıyorum :)
gram altın taksan o_Oçok mu hafif olur bilemedim ki

Kızlar en yakın 2. arkadaşımın 2 hafta sonra düğünü var şehir dışına gidicem 5 saat mesafe
Şimdi ben bekarım
ilk defa münferit olarak takı takıcam
Ne takılır ?
Borç ödüyorum pek para harcamak istemiyorum
Ama hediye alıp götürmekte basit kalır sanırım
Kaç para takmalıyım, ne takmalıyım ?
Benim yanında olmam arkadaşım için çok önemliymiş.
Ekleme: Dükkan açıcam para biriktiriyorum o yüzden maaşıma hiç dokunmuyorum çeyrek takmasam olmaz mı kendime ayakkabı bile almıyorum :)
Burdan oraya gidip çeyrek takmamak olmaz bence
Sonuçta yakın arkadaşın ve seninde düğünün olacak
Kıy paraya tak çeyrek bence

kocasının Denizli'de 2 tane tekstil dükkanı var desteğe gerek var mıdır dersin

kocasının neyi varsa var..
bu işin oluru çeyrek takmanızdır ama yok illa benim için çok para takamam diyorsanız sizin bileceğiniz iş..
ancak ben olsam yakın arkadaşımın düğününde öyle 100 lira falan takmaya utanırım bir bahane bulup gitmemeniz daha iyi sanki.. hatta yanlış hatırlamıyorsam bahanenizde var bir akraba düğünü vs vardı sanırım çakışan..

Yakınınız ise çeyrek takılır. Durumunuz ona müsait değilse gram takın. Ama çok çok zorda kalmadıkça para takmayın. Hoş olmaz, he gerçekten durumunuz yoktur, sıkışıksınızdır o zaman gönlünüzden ne geçerse. Ama bunun bahanesi para biriktiriyorum olmamalı bence alacak gücünüz varsa.

Birde takı vs almayin çeyrek yada gram uygundur. Sonuçta o altın destek amaçlı takılır bozdurulur sonrasında takı alınca onu bozduramaz belki beğenmez kullanmak istemez vs.

kocasının neyi varsa var..
bu işin oluru çeyrek takmanızdır ama yok illa benim için çok para takamam diyorsanız sizin bileceğiniz iş..
ancak ben olsam yakın arkadaşımın düğününde öyle 100 lira falan takmaya utanırım bir bahane bulup gitmemeniz daha iyi sanki.. hatta yanlış hatırlamıyorsam bahanenizde var bir akraba düğünü vs vardı sanırım çakışan..
yok karıştırdınız sanırım :)
en doğrusu çeyrek galiba

Yakınınız ise çeyrek takılır. Durumunuz ona müsait değilse gram takın. Ama çok çok zorda kalmadıkça para takmayın. Hoş olmaz, he gerçekten durumunuz yoktur, sıkışıksınızdır o zaman gönlünüzden ne geçerse. Ama bunun bahanesi para biriktiriyorum olmamalı bence alacak gücünüz varsa.

Birde takı vs almayin çeyrek yada gram uygundur. Sonuçta o altın destek amaçlı takılır bozdurulur sonrasında takı alınca onu bozduramaz belki beğenmez kullanmak istemez vs.
hm anladım peki haklısınız çeyrek takayım bari

yok karıştırdınız sanırım :)
en doğrusu çeyrek galiba

hımm bir üye de böyle bir konu açmıştıda annesi arkadaşının değil akrabanın düğününe gel diyordu şehir dışındaydı o da ..
benzer olunca karıştırdım sanırım evet..

bence de zaten kolye 160 mış .. beğenmeme ihtimali var bozdursa değeri düşer .. çeyrekleri bozdurup istediğini alabilir yada kendi için yatırım yapar vs..

hımm bir üye de böyle bir konu açmıştıda annesi arkadaşının değil akrabanın düğününe gel diyordu şehir dışındaydı o da ..
benzer olunca karıştırdım sanırım evet..

bence de zaten kolye 160 mış .. beğenmeme ihtimali var bozdursa değeri düşer .. çeyrekleri bozdurup istediğini alabilir yada kendi için yatırım yapar vs..
haklısınız bu ay battım :)))

Back
X