Kızlar fikir verir misiniz?

Ya o konularda gerçekten sıkmıyorum onu, istediği arkadaşıyla istediği zamanda görüşüyor. Bensiz tatile de gittiği cok oldu, hiç sıkmadım onu, aksine mesaj bile atmıyordum, o yazıyordu napıyosun sesin cıkmıyor falan diye. Böyle üniversitedeyken de arkadaşlarıyla olurdu bende kafam rahat kendimce arkadaşlarımla takılırdım güler eğlenirdik. Ama işte bu konuda duyduklarımdan dolayı çok rahatsız oldum. Birde kuzeniyle tatile gitmişti, kuzeni yabancı kızlarla takılıyordu buda bana sen olmasaydın şimdi tatilde oo kızlarla takılırdım diye şaka yapmıştı gülmüştü böyle, bende ciddiye aldım üzüldüm O zaman biraz güvenim zedelenmişti. Ama şimdiye dek yanlış bir hareketini görmedim cidden.

Milletin dediklerine bakmayın.
İlişkiyi yaşayan sizsiniz başkası değil.
Aldatma olayını belli bir iş sektörü olarak bakmayın.
erkek ya da kadın, iş sektörü farketmez aldatabilir.. Aldatıp aldatmama insanın kişiliği, karakteri ile ilgili bir durum mesleği ile ilgili değil...

Hee onu sen daha iyi bilirsin.Aklına orada güzel kızlar olur sorusu mu geliyor.Yoksa ya onlarla bir şey yaşarsa mı?Ona göre anlarsın güven mi yoksa kıskançlık mı
İşte orada benden güzel kızlar görecek diyorum, onları görüp de sonra beni sevmezse gözüne çirkin gelirsem diye kaygılanıyorum

Teşekkür ederim bana moral verdiniz ve duyduğum onca kötü laflara karşı bu yazdıklarınız çok iyi geldi. Doğru diyorsunuz, sağolun. Artık cocuga köstek olmayacam insallah

Açıklamasını yapmış "Sen olmasaydın"demiş daha ne desin biraz güven canım aldatırsa da o da onun ayıbı sevgiliyken gerçek yüzünü görürsün

Açıklamasını yapmış "Sen olmasaydın"demiş daha ne desin biraz güven canım aldatırsa da o da onun ayıbı sevgiliyken gerçek yüzünü görürsün
Ne bileyim onu demesi bile yanlış gelmişti bana, ama kötü bişey dememiş dimi bukadarını demesi normal herhaldebuna takılmıştım, bunun dışında çok bi güven sorunu yaşamadık. Artık akışına bırakacağım, bakayım zaman neler gösterecek:) çok teşekkür ederim sizi de uğraştırdım burada, bana okadar şey yazdınız sağolun:)

Siz bu panikli havayı onada yansıtırsanız sürekli sorgulayıcı davranırsanız aklına sokarsınız bir şekilde.O oraya sizin için para kazanmaya gidecek,evet devir kötü telaşlanmakta bir bakıma haklı sayılırsınız ama herkes erkek arkadaşınızı baştan çıkartmak için pusuya yatmış gibi bir havaya girmenizde çok gereksiz.Bodrum’da tanıdığın otelinde iş öğrenme amaçlı kaldım 1 ay,turizm lisesi öğrencileri vardı.Saçma sapan muhabbetler oluyordu ama işini bitirip gidip odasında sakin sakin uyuyan çok düzgün gençlerde vardı.Ortam ne olursa olsun kişinin karakteri sağlamsa hiçbir şey etkileyemez.

Çok teşekkür ederim, rahatlattınız beni bu yazdıklarınızda. Demekki sadece işini yapanlarda var:)

Teşekkür ederim bana moral verdiniz ve duyduğum onca kötü laflara karşı bu yazdıklarınız çok iyi geldi. Doğru diyorsunuz, sağolun. Artık cocuga köstek olmayacam insallah
Bazı insanlar karşısındaki insanların mutsuzluğundan mutlu olur...
Sevgilinizin bir yanlışını görüpte laf denilse eyvallah.
Olmamış, farazi bir durum hakkında nasıl konuşulabilir, sizi üzmelerine nasıl izin veriyorsunuz. Vermeyin izin falan.
İçinde var ise orda aldatıp yanınızda aldatmayacak mı. Bu kadar tezatlık olur mu hiç.
He aldatırsa kendi kaybeder orası ayrı. Ama olumsuz bu tarz düşünceler ile yaşam geçmez. İlişkinize zarar verirsiniz

Zaten zarar verdim bu düşüncelerle. Onunla tartıştık bu konu hakkında, onada kendime de zarar verdim ama artık dikkatli olmaya çalışacağım. Başkalarının böyle şeyler söylemesine kulak asmayacağım inşallah

O zaman güveniyorsun kıskanıyorsun.Valla canım her yerde daha güzellerini görür sokakta da görür.Ona takılma
Oda doğru, bunu düşünmemiştim çok teşekkür ederim sağolun, artık hayırlısı neyse o olsun, hayırlısını istiyorum

Bomboş bir kuruntu daha, bomboş. Sıfır rasyonalite, sıfır beyin.
İnsanların vizyonsuzluğu ve öngörü becelerinde sıkıntı.

Şu elalem nedire takılan Türk kadını ve erkeği hep defolu.

Kimse yazdı mı bilmiyorum ama çevreden böyle çabuk etkileniyorsanız bence evliliğe acele etmeyin. Mutsuz olursunuz.
Biraz abartıyorlar dimi? Bende takıntılı bir insanım zaten
Aynen sormayın valla, çok takıntılıyım son zamanlarda. Bu biraz benim karakterimle ilgili , özgüvenimi yükseltmem lazım
Evet buda doğru. Belki biraz o veremedi ama bende de sorun var takıntılıyım. Küçük çaplı sorunlar yaşadığımız oldu belki biraz güvenim bu yüzden zedelenmişyir
İşte orada benden güzel kızlar görecek diyorum, onları görüp de sonra beni sevmezse gözüne çirkin gelirsem diye kaygılanıyorum
ilk sayfalarda da yorum yapmıştım, verdiğiniz cevapları derleyince sizin en az 2 sene daha evlenmemeniz gerektiğini düşünüyorum, bence evliliğe hazır değilsiniz, erkek arkadaşınıza güvenmiyorsunuz ve çok çabuk etki altında kalıyorsunuz. Özgüven eksikliğinden ziyade karakterinizin oturması için zamana ihtiyacınız var. Bu benm fikrim, iyi geceler

Haklı olabilirsiniz, gerçekten herkesin her dediğine inanıyorum ve aşırı etki altında kalıyorum herkesin hemde herkesin. Annem de çok uyarır hemen inanıyorsun bu kadar çabuk inanma insanlara diye ama belkide karakterim oturunca geçer bu. Teşekkür ederim size, iyi geceler.

Eşim Belekte 5 yıldızlı otelde üst düzey yönetici. Sabah 8 de gidiyor akşam 22 00 gibi geliyor. Bazen program olursa dahada geç geliyor. Sürekli misafir ve personelle muhatap. Hiç bir zaman aklıma kötü bir şey gelmedi.
Bu karekter meselesi. Ayrıca otelde tatil yapanlar herkese atlamıyor. Tabii arananlar vardır ama böyleleri her sektörde olabilir.

Çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun rahatladım yazdıklarınızı okuyunca, doğru diyorsunuz... millet çok abartmış demekki bu yabancı turist ve otel işini.. işin garibi arkadaşlarım bile çok kötü şeyler söylediler , etkisinde kaldım haliyle. Ama yazılanları okuyunca moralim düzeldi, sağolun tekrardan, teşekkür ederim:)

Hiç sizi üzmedi yani o zaman? Ne güzel, çok şanslısınız:) demekki böyle eşlerine sadık insanlar da varmış, demekki herkesin anlattığı kadar kötü değilmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…