- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
Ya o konularda gerçekten sıkmıyorum onu, istediği arkadaşıyla istediği zamanda görüşüyor. Bensiz tatile de gittiği cok oldu, hiç sıkmadım onu, aksine mesaj bile atmıyordum, o yazıyordu napıyosun sesin cıkmıyor falan diye. Böyle üniversitedeyken de arkadaşlarıyla olurdu bende kafam rahat kendimce arkadaşlarımla takılırdım güler eğlenirdik. Ama işte bu konuda duyduklarımdan dolayı çok rahatsız oldum. Birde kuzeniyle tatile gitmişti, kuzeni yabancı kızlarla takılıyordu buda bana sen olmasaydın şimdi tatilde oo kızlarla takılırdım diye şaka yapmıştı gülmüştü böyle, bende ciddiye aldım üzüldüm O zaman biraz güvenim zedelenmişti. Ama şimdiye dek yanlış bir hareketini görmedim cidden.Bak ben evli bir bayanım eğer güven sorunun varsa bu yola hiç çıkma derim yarın öbürgün arkadaşları ile dışarı çıksa biraz geç gelse acaba diyecek bir karakter var sende
Evlilik sevgililige benzemiyo iyice otur genis çaplı düşün
İşte orada benden güzel kızlar görecek diyorum, onları görüp de sonra beni sevmezse gözüne çirkin gelirsem diye kaygılanıyorumHee onu sen daha iyi bilirsin.Aklına orada güzel kızlar olur sorusu mu geliyor.Yoksa ya onlarla bir şey yaşarsa mı?Ona göre anlarsın güven mi yoksa kıskançlık mı
Teşekkür ederim bana moral verdiniz ve duyduğum onca kötü laflara karşı bu yazdıklarınız çok iyi geldi. Doğru diyorsunuz, sağolun. Artık cocuga köstek olmayacam insallahMilletin dediklerine bakmayın.
İlişkiyi yaşayan sizsiniz başkası değil.
Aldatma olayını belli bir iş sektörü olarak bakmayın.
erkek ya da kadın, iş sektörü farketmez aldatabilir.. Aldatıp aldatmama insanın kişiliği, karakteri ile ilgili bir durum mesleği ile ilgili değil...
Açıklamasını yapmış "Sen olmasaydın"demiş daha ne desin biraz güven canım aldatırsa da o da onun ayıbı sevgiliyken gerçek yüzünü görürsünYa o konularda gerçekten sıkmıyorum onu, istediği arkadaşıyla istediği zamanda görüşüyor. Bensiz tatile de gittiği cok oldu, hiç sıkmadım onu, aksine mesaj bile atmıyordum, o yazıyordu napıyosun sesin cıkmıyor falan diye. Böyle üniversitedeyken de arkadaşlarıyla olurdu bende kafam rahat kendimce arkadaşlarımla takılırdım güler eğlenirdik. Ama işte bu konuda duyduklarımdan dolayı çok rahatsız oldum. Birde kuzeniyle tatile gitmişti, kuzeni yabancı kızlarla takılıyordu buda bana sen olmasaydın şimdi tatilde oo kızlarla takılırdım diye şaka yapmıştı gülmüştü böyle, bende ciddiye aldım üzüldüm O zaman biraz güvenim zedelenmişti. Ama şimdiye dek yanlış bir hareketini görmedim cidden.
Ne bileyim onu demesi bile yanlış gelmişti bana, ama kötü bişey dememiş dimi bukadarını demesi normal herhaldeAçıklamasını yapmış "Sen olmasaydın"demiş daha ne desin biraz güven canım aldatırsa da o da onun ayıbı sevgiliyken gerçek yüzünü görürsün
Siz bu panikli havayı onada yansıtırsanız sürekli sorgulayıcı davranırsanız aklına sokarsınız bir şekilde.O oraya sizin için para kazanmaya gidecek,evet devir kötü telaşlanmakta bir bakıma haklı sayılırsınız ama herkes erkek arkadaşınızı baştan çıkartmak için pusuya yatmış gibi bir havaya girmenizde çok gereksiz.Bodrum’da tanıdığın otelinde iş öğrenme amaçlı kaldım 1 ay,turizm lisesi öğrencileri vardı.Saçma sapan muhabbetler oluyordu ama işini bitirip gidip odasında sakin sakin uyuyan çok düzgün gençlerde vardı.Ortam ne olursa olsun kişinin karakteri sağlamsa hiçbir şey etkileyemez.Çok teşekkür ederim, rahatlattınız beni sağolun:) birşey daha soracağım. Benim erkek arkadaşım bide görmüş geçirmiş biri değil, yani ilk sevgilisi benim 3 bucuk yıldır. Kendisi 24 yaşında o yüzden daha önce de böyle bu tarz deneyimleri olmamış, acaba bu etkiler mi onu? Yoksa beni seviyorsa etkilemez mi?
Çok teşekkür ederim, rahatlattınız beni bu yazdıklarınızda. Demekki sadece işini yapanlarda var:)Siz bu panikli havayı onada yansıtırsanız sürekli sorgulayıcı davranırsanız aklına sokarsınız bir şekilde.O oraya sizin için para kazanmaya gidecek,evet devir kötü telaşlanmakta bir bakıma haklı sayılırsınız ama herkes erkek arkadaşınızı baştan çıkartmak için pusuya yatmış gibi bir havaya girmenizde çok gereksiz.Bodrum’da tanıdığın otelinde iş öğrenme amaçlı kaldım 1 ay,turizm lisesi öğrencileri vardı.Saçma sapan muhabbetler oluyordu ama işini bitirip gidip odasında sakin sakin uyuyan çok düzgün gençlerde vardı.Ortam ne olursa olsun kişinin karakteri sağlamsa hiçbir şey etkileyemez.
Bazı insanlar karşısındaki insanların mutsuzluğundan mutlu olur...Teşekkür ederim bana moral verdiniz ve duyduğum onca kötü laflara karşı bu yazdıklarınız çok iyi geldi. Doğru diyorsunuz, sağolun. Artık cocuga köstek olmayacam insallah
Zaten zarar verdim bu düşüncelerle. Onunla tartıştık bu konu hakkında, onada kendime de zarar verdim ama artık dikkatli olmaya çalışacağım. Başkalarının böyle şeyler söylemesine kulak asmayacağım inşallahBazı insanlar karşısındaki insanların mutsuzluğundan mutlu olur...
Sevgilinizin bir yanlışını görüpte laf denilse eyvallah.
Olmamış, farazi bir durum hakkında nasıl konuşulabilir, sizi üzmelerine nasıl izin veriyorsunuz. Vermeyin izin falan.
İçinde var ise orda aldatıp yanınızda aldatmayacak mı. Bu kadar tezatlık olur mu hiç.
He aldatırsa kendi kaybeder orası ayrı. Ama olumsuz bu tarz düşünceler ile yaşam geçmez. İlişkinize zarar verirsiniz
O zaman güveniyorsun kıskanıyorsun.Valla canım her yerde daha güzellerini görür sokakta da görür.Ona takılmaİşte orada benden güzel kızlar görecek diyorum, onları görüp de sonra beni sevmezse gözüne çirkin gelirsem diye kaygılanıyorum
İnşAllah herşey gönlünce olurZaten zarar verdim bu düşüncelerle. Onunla tartıştık bu konu hakkında, onada kendime de zarar verdim ama artık dikkatli olmaya çalışacağım. Başkalarının böyle şeyler söylemesine kulak asmayacağım inşallah
Oda doğru, bunu düşünmemiştim çok teşekkür ederim sağolun, artık hayırlısı neyse o olsun, hayırlısını istiyorumO zaman güveniyorsun kıskanıyorsun.Valla canım her yerde daha güzellerini görür sokakta da görür.Ona takılma
İnşallah inşallah, çok teşekkür ederim size de:)İnşAllah herşey gönlünce olur
Kimse yazdı mı bilmiyorum ama çevreden böyle çabuk etkileniyorsanız bence evliliğe acele etmeyin. Mutsuz olursunuz.
Biraz abartıyorlar dimi? Bende takıntılı bir insanım zaten
Çok teşekkür ederim çok mantıklı şeyler yazmışsınız, millet abartıyordur değil mi? Birde turist kızlar gerçekten asılıyorlar mıdır? Öyle bir ortamda bulunmuş ya da çalışmış gibi konuştunuz:) sorayım dedim o yüzden. Birde cidden başta dikkatini çekse bile zamanla göz alışıyor ve normal gelmeye başlıyordur değil mi?
Aynen sormayın valla, çok takıntılıyım son zamanlarda. Bu biraz benim karakterimle ilgili , özgüvenimi yükseltmem lazım
İşte bende böyle düşünüyordum ama inanın beni çok etkilediler, yok otellerdeki turistler çok güzellermiş yok çok rahatlarmış, yok sırf takılmak için geliyormuş bazıları, ortamlar çok kötüymüş falan filan
Doğru diyorsunuz da işte insan yinede etkileniyor üzülüyorhuzursuz oldum haliyle
çok teşekkür ederim yazdığınız için, bir turizmcinin görüşüne ihtiyacım vardı:) birde 5 yıldızlı otellerde kurallar daha katı oluyor değil mi, öyle müşteri ile temasa geçmek yasak diye biliyorum? Birde müşteriler otel çalışanlarına yan gözle bakıyorlar mı ki? O sektörde çalışan adam rahat duramaz aklı kayar aldatır diyorlar, böyle birşey yok dimi?
Evet buda doğru. Belki biraz o veremedi ama bende de sorun var takıntılıyım. Küçük çaplı sorunlar yaşadığımız oldu belki biraz güvenim bu yüzden zedelenmişyir
İşte orada benden güzel kızlar görecek diyorum, onları görüp de sonra beni sevmezse gözüne çirkin gelirsem diye kaygılanıyorum
ilk sayfalarda da yorum yapmıştım, verdiğiniz cevapları derleyince sizin en az 2 sene daha evlenmemeniz gerektiğini düşünüyorum, bence evliliğe hazır değilsiniz, erkek arkadaşınıza güvenmiyorsunuz ve çok çabuk etki altında kalıyorsunuz. Özgüven eksikliğinden ziyade karakterinizin oturması için zamana ihtiyacınız var. Bu benm fikrim, iyi gecelerZaten zarar verdim bu düşüncelerle. Onunla tartıştık bu konu hakkında, onada kendime de zarar verdim ama artık dikkatli olmaya çalışacağım. Başkalarının böyle şeyler söylemesine kulak asmayacağım inşallah
Haklı olabilirsiniz, gerçekten herkesin her dediğine inanıyorum ve aşırı etki altında kalıyorum herkesin hemde herkesin. Annem de çok uyarır hemen inanıyorsun bu kadar çabuk inanma insanlara diye ama belkide karakterim oturunca geçer bu. Teşekkür ederim size, iyi geceler.ilk sayfalarda da yorum yapmıştım, verdiğiniz cevapları derleyince sizin en az 2 sene daha evlenmemeniz gerektiğini düşünüyorum, bence evliliğe hazır değilsiniz, erkek arkadaşınıza güvenmiyorsunuz ve çok çabuk etki altında kalıyorsunuz. Özgüven eksikliğinden ziyade karakterinizin oturması için zamana ihtiyacınız var. Bu benm fikrim, iyi geceler
Çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun rahatladım yazdıklarınızı okuyunca, doğru diyorsunuz... millet çok abartmış demekki bu yabancı turist ve otel işini.. işin garibi arkadaşlarım bile çok kötü şeyler söylediler , etkisinde kaldım haliyle. Ama yazılanları okuyunca moralim düzeldi, sağolun tekrardan, teşekkür ederim:)Kendim o sektörde çalışıyorum Türkiyede dalga geçilmeyen mizaha konu olmayan meslek kaldım... Hemşirelik öğretmenlik daha sayayım mı.... Sevmek desteklemek ve güvenmektir. Kaybedeceğinizi yada herkesin onda gözü olduğunu yani sizin gözünüzle onu şahane ötesi bir erkek olarak görmeyin öncelikle.... Yada bu sektörde şahane manken gibi kızlar yada turistler rahat hayat olayı var sanmayın.... Dediğiniz gibi akacak kan damarda durmaz.... Sosyal medya diye bir gerçek var hayatımızda Bi dünya arkadaş bulma sitesi Bi dünya clup bar buluşma noktaları.... Soru şu kendinize mi onamı güvenmiyorsunuz.... Etrafa olmasın bunun cevabı... Etraf ikinizsiniz...... Konu sahibi aldatılmak ne şirretlikle ne herşeyi kurcalamak ne kısıtlamak ne kotkutlmakla engellenebilir bir şey değil.... Hiç tecrübe etmemeniz umarım... Sektör yer kadın kız farketmez. Karakterinde bu tarz Bi zayıflık kendinden geçme saygısızlık varsa isterseniz yedi kat zincire vurun.... Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. Bide çok kıskançsanız belli etmemeniz törpülemenizi öneririm.... Kıskançlık Bi insanın en zayıf noktasıdır er geç oradan yaralanır.... Sonra beni boğuyorsun dan tut sen sinir hastasısın a kadar giden bir yolu var... Ayrıca kalbe en zarar veren his..... Nacizane iyi niyetli önerimdir.
Hiç sizi üzmedi yani o zaman? Ne güzel, çok şanslısınız:) demekki böyle eşlerine sadık insanlar da varmış, demekki herkesin anlattığı kadar kötü değilmiş:)Eşim Belekte 5 yıldızlı otelde üst düzey yönetici. Sabah 8 de gidiyor akşam 22 00 gibi geliyor. Bazen program olursa dahada geç geliyor. Sürekli misafir ve personelle muhatap. Hiç bir zaman aklıma kötü bir şey gelmedi.
Bu karekter meselesi. Ayrıca otelde tatil yapanlar herkese atlamıyor. Tabii arananlar vardır ama böyleleri her sektörde olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?