• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verir misiniz?

Sende şöyle söyleseydin oteldeki çalışanları kaç sefer rus kızlarla yatakta bastınız ki biliyo sunuz
Doğru diyorsunuz da işte insan yinede etkileniyor üzülüyor:KK43: huzursuz oldum haliyle
Ben de esim de otelde calisiyoruz beraber
Türkiye'de otellerde calisip tek derdi turistlerle sevismek olan adam da var , beraber oldugu kadina sadik olan ve turistleri misafir olarak gorup hizmet eden adam da var
Sevgilinizin hangi kategoride oldugunu siz bilebilirsiniz biz degil
çok teşekkür ederim yazdığınız için, bir turizmcinin görüşüne ihtiyacım vardı:) birde 5 yıldızlı otellerde kurallar daha katı oluyor değil mi, öyle müşteri ile temasa geçmek yasak diye biliyorum? Birde müşteriler otel çalışanlarına yan gözle bakıyorlar mı ki? O sektörde çalışan adam rahat duramaz aklı kayar aldatır diyorlar, böyle birşey yok dimi?

Doğru diyorsunuz da işte insan yinede etkileniyor üzülüyor:KK43: huzursuz oldum haliyle

çok teşekkür ederim yazdığınız için, bir turizmcinin görüşüne ihtiyacım vardı:) birde 5 yıldızlı otellerde kurallar daha katı oluyor değil mi, öyle müşteri ile temasa geçmek yasak diye biliyorum? Birde müşteriler otel çalışanlarına yan gözle bakıyorlar mı ki? O sektörde çalışan adam rahat duramaz aklı kayar aldatır diyorlar, böyle birşey yok dimi?
Canım aldatsa nolacak kendi kaybeder evlenmeden gerçek yüzünü görürsün

Sizden güzel kızlar var konu sahibi benden güzel kadınlarda var bunlar var diye hemen emeği sevgiyi Bi kenara atıp gözü kamaşacak bir insanmı sevdiğiniz.... Başka Bi sektörde çalışsa oraya sizden daha alımlı çekici bir kadın yada kız gelse hemen sizi unutup bişey mi yaşayacak bence bunları böyle düşünmeyin onun için ne kadar özel ve vazgeçilmez olduğunuzu düşünüp bu duyguyu her hareketinize yansıtırsanız en güzel zaten siz olursunuz... Düşünün dışarda sizin sevdiğiniz adamdan kat kat hoş yakışıklı gençler olabilir... Sizde görürsünüz... Lakin gördünüz diye hop aşık olduğum adamı unuttum dur şunla bişey yaşıyayım diyormusunuz..... Yada dermisiniz.... Cevap hayırsa... O zaman sevdiğiniz adamda böyle olmalı... O zaman hiçbir sorun yok.... Emin olmam lazım diyorsanız hayat uzun bir yol başımıza gelecekleri engelleyemeyiz lakin başımıza kötü şeyler gelecek diyede hayatı kendimize zehr etmeyiz.... Size mutluluklar diliyorum iyi düşünün iyi olsun 🙏öbür türlüsü dengenizi bozar ilişkinizi bozar ve işinize yaramaz

Kızlar merhaba, bir sıkıntım var, sizden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımla evlenmek istiyoruz, ama onun önce iş bulması lazım yeni mezun oldu, kendi alanında belki bulamayabilir. Kendisi Tatil beldesinde yaşıyor. Haliyle otelde falan çalışırım diyor, ama ben şek sıcak bakmıyorum bu duruma. Başlarda sıkıntı yoktu benim için, ama zamanla bu konuda işittiklerim beni biraz etkiledi ve artık erkek arkadaşımın öyle bir ortamda çalışmasını istemiyorum. Fakat kendisiyle anlaşamıyoruz, maddi açıdan daha rahat oluruz diyor kendisi, daha iyi para kazanırım diyor.. ama ben yinede istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ona güvenmeli ve desteklemeli miyim? Bir insanın içinde yoksa nerede çalışırsa çalışsın aldatmaz dimi? Hiç eşi veya sevgilisi bu sektörde çalışan birileri var mı?Fikirlerinizi bekliyorum:) teşekkür ederim şimdiden.
Canım sevgiline güveniyorsan bu yola çık derim.Çünkü otelde çalışmaz erkeklerin olduğu bir ortamda olur ama içinde varsa yine seni aldatır.Yani aldatacak adam kafaya koyduysa her türlü yapar.Çocuk maddi durumunuzu düşünüyor ne yapsın

Canım sevgiline güveniyorsan bu yola çık derim.Çünkü otelde çalışmaz erkeklerin olduğu bir ortamda olur ama içinde varsa yine seni aldatır.Yani aldatacak adam kafaya koyduysa her türlü yapar.Çocuk maddi durumunuzu düşünüyor ne yapsın
Doğru diyorsunuz, sanırım bu yola çıkacağım, deneyip göreyim bakalım. Sonuçta karakterinde yoksa nerede olursa olsun aldatmaz diye düşünüyorum artık

Kural olsa bile mesai saatleri dışında personelin ne yaptigiyla ilgilenmez otel yonetimi , yani beraber olmak isteyen olur , oluyor da
Musterilerin yan gozle bakmasi ne demek bilmiyorum ama karsilikli etkilesim olursa , birbirlerinden hoslanirsa misafirle personel tabi ki beraber oluyorlar ama bu her erkek gordugu her kadina atlayacak demek degil ki , benim gordugum sevgilisine esine sadik ya da hayatinda hic bir kadin olmamasina ragmen profesyonelce davranip gelen misafire bakmayan tonlarca adam da var

birde 5 yıldızlı otellerde kurallar daha katı oluyor değil mi, öyle müşteri ile temasa geçmek yasak diye biliyorum? Birde müşteriler otel çalışanlarına yan gözle bakıyorlar mı ki? O sektörde çalışan adam rahat duramaz aklı kayar aldatır diyorlar, böyle birşey yok dimi?
Şu düşünceyle evlilik yürümez. Ne yani adam aa yasakmış dur aldatmayayım demeyecek herhalde. İçinde varsa yasak olmayan yerde yne aldatır. Siz erkek arkadaşınıza güvenemiyorsunuz daha. Size kimse burada oteldeki kimse aldatmaz ya da hiçbir turist yan gözle bakmaz diye garanti veremez zaten. Turiste otele takılmak yerine bence sorunun kaynağına odaklanın. Şimdi oteli engellersiniz yarın öbür gün başka kadınlarla ofiste çalışması gerekir diğer gün başka bir şey çıkar. Çıkar da çıkar yani. Sorun iş yeri değil çünkü.

Turizm sektöründe çalışan adamın gözü kayar aldatır diyenlere bişey yazıp gidiyorum ha öyle tabi başka sektördekiler melek zaten hep turizmde şeytanlar.... Çok doğru bu diğer aldatanlar da pilot zaten.... Gerisi kesinlikle medyanın uydurması kesin bilgi yayalım😅😂ondan forum çeşit çeşit erkeğin aldatma hikayesi ile dolu iyi geceler......

Kural olsa bile mesai saatleri dışında personelin ne yaptigiyla ilgilenmez otel yonetimi , yani beraber olmak isteyen olur , oluyor da
Musterilerin yan gozle bakmasi ne demek bilmiyorum ama karsilikli etkilesim olursa , birbirlerinden hoslanirsa misafirle personel tabi ki beraber oluyorlar ama bu her erkek gordugu her kadina atlayacak demek degil ki , benim gordugum sevgilisine esine sadik ya da hayatinda hic bir kadin olmamasina ragmen profesyonelce davranip gelen misafire bakmayan tonlarca adam da var
Çok teşekkür ederim, sağolun. Yaşayım göreyim o zaman:) inşallah hayırlısı olur

Şu düşünceyle evlilik yürümez. Ne yani adam aa yasakmış dur aldatmayayım demeyecek herhalde. İçinde varsa yasak olmayan yerde yne aldatır. Siz erkek arkadaşınıza güvenemiyorsunuz daha. Size kimse burada oteldeki kimse aldatmaz ya da hiçbir turist yan gözle bakmaz diye garanti veremez zaten. Turiste otele takılmak yerine bence sorunun kaynağına odaklanın. Şimdi oteli engellersiniz yarın öbür gün başka kadınlarla ofiste çalışması gerekir diğer gün başka bir şey çıkar. Çıkar da çıkar yani. Sorun iş yeri değil çünkü.
Evet doğru diyorsunuz, yanlış bir hareketini görmedim şimdiye kadar, ama sorun biraz da kendimle ilgili. Kendimi düzeltmem gerek

Evet doğru diyorsunuz, yanlış bir hareketini görmedim şimdiye kadar, ama sorun biraz da kendimle ilgili. Kendimi düzeltmem gerek
Neden güvenmekte sorun yaşıyorsunuz o kısma odaklanın bence. Yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla diğer insanları değiştiremeyeceğinizi öğrenirsiniz umarım. Değiştirebileceğiniz ya da davranışlarında söz hakkı sahibi olduğunuz tek kişi kendinizsiniz.

Ama senin yerinde olsam ben de acaba derdim çünkü kıskanabilirdim sen de kendince haklısın.
Evet bende kıskanıyorum, o yüzden tedirgin oluyorum. Ama bazı üyeler güvenemiyorsun demişler, belkide güvenemiyorum sevgilime. Gerçekten bilmiyorum kafam çok karışık

Ee canım 3 buçuk yıldır adam sana o güveni verememişse oda ikinizin sorunu
Evet buda doğru. Belki biraz o veremedi ama bende de sorun var takıntılıyım. Küçük çaplı sorunlar yaşadığımız oldu belki biraz güvenim bu yüzden zedelenmişyir

Evet buda doğru. Belki biraz o veremedi ama bende de sorun var takıntılıyım. Küçük çaplı sorunlar yaşadığımız oldu belki biraz güvenim bu yüzden zedelenmişyir
Bak ben evli bir bayanım eğer güven sorunun varsa bu yola hiç çıkma derim yarın öbürgün arkadaşları ile dışarı çıksa biraz geç gelse acaba diyecek bir karakter var sende
Evlilik sevgililige benzemiyo iyice otur genis çaplı düşün

Evet bende kıskanıyorum, o yüzden tedirgin oluyorum. Ama bazı üyeler güvenemiyorsun demişler, belkide güvenemiyorum sevgilime. Gerçekten bilmiyorum kafam çok karışık
Hee onu sen daha iyi bilirsin.Aklına orada güzel kızlar olur sorusu mu geliyor.Yoksa ya onlarla bir şey yaşarsa mı?Ona göre anlarsın güven mi yoksa kıskançlık mı

Back