Kızlar fikir verir misiniz?

Nedir kaygılarınız?
Yani başlarda bende tabi sorun etmiyordum. Ama çevremden genelde oo Antalyada otelde mi çalışacak, ben olsam göndermezdim, otelde çalışanları o ortam bozuyor, bide aşırı güzel turistler var, onları gördükten sonra seni beğenmeyebilir , yok işte otelde çalışanların genelde hepsi aldatır , ortam onları bozuyor falan filan gibi şeyler işittim hemde baya kişiden. Normal olarak moralim bozuldu, acaba daha normal bir işte çalışsa daha mı güzel olacak dedim, dedim de başka çok da bir iş yok gibi, bilmiyorum

Başta bende öyle diyordum, ona güveniyorum ama millet bunu duyunca “oo Antalya mı otel mii, orda kendini hiçbir erkek tutamaz” gibi şeyler işittikçe çok etkilendim. Siz olsanız ne yapardınız?
Kendini tutamayacağını düşündüğünüz biriyle evlenmeyin zaten. Kendini tutamamak ortamla alakalı değildir. Kişinin karakteriyle ilgilidir.

Kendini tutamayacağını düşündüğünüz biriyle evlenmeyin zaten. Kendini tutamamak ortamla alakalı değildir. Kişinin karakteriyle ilgilidir.
Kendini tutamamak ortamla alakalı değildir dimi? Bende böyle düşünüyorum ama inanın öyle çoğunluğundan kötü olumsuz şeyler duydukça bende bir gerildim, acaba başka iş baksa mı diye de düşündüm, yapılan yorumlar beni etkiledi gerçekten. O yüzden buradan benim gibi düşünenlerden görüş almak için yazdım.

bu da ilişkiniz için önemli bir durum ben olsam kesin gönderirdim mayası bozuk adam için şehir,mekan,kişi önemli değil. kocası denizci olan var host olan var doktor olan var yani o kadınlar ne yapsın göndermesin mi işe?

Otele gelenlerde zaten ordaki çalışanlarla birseyler yaşamaya geliyorlar gönderme kiz otele falan otursun evde boşver

Doğru diyorsunuz, sadece duyduklarımdan dolayı olumsuz anlamda cok etkilendim.

Evet, 3 buçuk yıllık bir ilişkimiz var. Kendisi 24 yaşında

Daha is yok, askerlik yok ve yaslar o kadar küçük ki. Muhtemelen sende 23 yasindasin ve 20 yasinda tanistin. O yaslarda gelecek 60 yilini paylascagin birini bulmak zordur. Daha kendini tanimiyorsun, karsindakini nasil tanayacaksin?

Adamin otelde çalismasina bile güvenemiyorsun. Güven sorunundan degil bu, genç ve toy oldugundan. Etrafindan çabuk etkilendiginden. Kisacasi bir evlilik için ikinizde daha yeterici kadar olgun degilsiniz. Bunu simdi anlamazsin ama evlendikten sonra farkina varacaksin.

Ve bence otellerde çalismasin. Covidden dolayi her an çikarilma durumuda var. CV'sinede güzel yansimaz. Daha yeni mezun ise biraz zamana ihtiyaci var dogru isi bulmak için. Ha bu dediklerim, aldatir eder ile zerre alakasi yok. Otele gidenlerin derdi sanki senin sevgilin ilemi beraber olmak? Adamin gözü disardaysa zaten her ortamda yapar.

Aldatan her yerde yapabilir evlilik gibi bir hayat birleştirdiğiniz insana güvenmeniz gerekir her türlü mesleğe sahip olabiliriz sonuçta iş ayrımı yapmak gibi bir lüksümüz olmuyor bu şartlarda.

Evet ilişkimiz biraz erken başladı, ama birbirimizi seviyoruz. Biran önce bir iş bulsun ki ailesi ile istemeye gelsinler diye bekliyoruz. Zaten isteme nişan olayları olursa eğer, hemen evlenecek değiliz, 1-2 yıl falan birikim yapması gerekecek. Evet belkide genç ve toy olduğumdan güvenemiyorum bilmiyorum, başlarda hiç sıkıntı cıkarmadım ama çevremden o kadar olumsuz yorum aldım ki haliyle etkilendim, ki bence çoğu insan tekrar bi düşünürdü çünkü çevremde iyi yorum yapan yoktu neredeyse

Aldatan her yerde yapabilir evlilik gibi bir hayat birleştirdiğiniz insana güvenmeniz gerekir her türlü mesleğe sahip olabiliriz sonuçta iş ayrımı yapmak gibi bir lüksümüz olmuyor bu şartlarda.
Evet haklısınız, doğru söylüyorsunuz. Bende böyle düşünüyordum , çevremdeki birçok kişiden bu konuda olumsuz yorum aldım ve haliyle etkilendim

Sektoru bilemem ama henuz duzenli bir isi geliri ve birikmis parasi olmayan bir aday ile evlilik dusunmeyin..ilk kriteriniz sektor degil bu olsun
Bu dediğiniz kriterlerde yaş önemli bence. 35 yaş üstü ise evet ama 20 li yaşlarda insanlardan birikmiş para beklentisi fazla olur bana göre. Tek taraflı beklentiler de olmamalı...

Güvenmediğiniz insanla neden evlilik planları yapıyorsunuz?
Ayrıca insanların lafından bu kadar etkileniyorsanız evlenecek olgunlukta değilsiniz demektir.
Bu iki sorunu halletmeden evlilik düşünmeyin bence.

Bu dediğiniz kriterlerde yaş önemli bence. 35 yaş üstü ise evet ama 20 li yaşlarda insanlardan birikmiş para beklentisi fazla olur bana göre. Tek taraflı beklentiler de olmamalı...
20 yasinda erkek evlenmesin zaten..

Otelde calisinca aldatir ama disarida aldatmaz mi sizce? Sokaklar,kafeler,ofisler her yer guvenli bir tek otel mi sakat? Bence bakis acinizi degistirin.

O 1-2 yil nisanlilik yalan, sana simdiden söyleyim. Ailer isin içine girdiginde sikinti büyüyor. Yok bayramda aramadilar, yok hediye alinmadi ne bilim ne. Ne tam evlisin, ne sevgili. Herkes sorar ne zaman evlenceginizi felan. Nisanli olarak asker beklemek.. birsürü is. Ve önümüzde pandemi var daha, ekonomik sikintilar...

Evet fazlasi ile negatif bir tablo fakat bunu düsünüp hazirlikli olmalisiniz. Simde idareten bir ise girse, turizm sektoründe garantisi yok. Tam evlencegeniz zaman isten atilir mesela. Dahasi, yarin istedigi sektörda is bulma imkani azalir, tecrübesi yok diye.

Yani bu evlilik olaylarina acele etmeyin. Ikinizde daha olgun degilsiniz. Paraniz yok. Meslegin varmi senin? Sende gerekirse egitime basla, elinde meslegin olsun. Evlilik kurumu çok zor birsey. Öyle "aa artik 24/7 beraberiiz askiiim" diye bir olay degil. Faturalar, aileler, birbirini yasama aliskanliklari.. bunlara alismak zor seyler.

Bu ülkede her çalışan kadın her yerde sarkıntılığa uğrar bende turizm şirketinde çalıştım abartıldığı kadar görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…