Kızlar fikir verir misiniz?

Evet doğru diyorsunuz bende böyle düşünüyorum ama işte insanlar öyle konuşunca ister istemez kuruntu yaptım.
Yapmayın.
O insanlar pis fikirli.
Kimse için garanti edilemez bir durum aldatmak.
Ama bu şahsiyetsizlik hamurunda olan, evden çıkmadan bile yapabilir bunu.
Gözün görmesi, ortamın olması falan hep hikaye.
İnsanın özü her yerde aynıdır, değişmez.

Çok teşekkür ederim içimi baya rahatlattınız. Yani öyle şeyler duydum ki, işte yok o ortamda hic kimse kendini tutamaz, erkeklerden bahsediyoruz falan filan diye baya kötü etkilendim. Birde çok kişiden duyunca bu tarz şeyleri, insan çok üzülüyor. Birde rus kadınlar cok güzel, onları gördükten sonra seni beğenmez tarzı söylemler de duymuştum

Onları her yerde görüyor.1920 lerde yaşamıyor ki.
Tv, sosyal medya, film, afiş...
Bu görsel bir dünya artık, istediğimiz an her şeye ulaşabiliyoruz.
Elbet beğenir, ben de beğeniyorum.
Güzeli beğenmek, hakkını vermek başka, kendini kaybetmek başka.
Ben yakışıklı adam, güzel kadın gördüğümde bakıyorum.
Bana güzel gelen her şeye bakıyorum ama ağzımın suyunu akıtmıyorum, anlatabildim değil mi?
Pis zihinli, fikirli insanlardan uzak durun lütfen.

Ay çok teşekkür ederim ya çok sağolun. Beni çok mutlu ettiniz, çok doğru ve mantıklı yazdıklarınız. İçim rahatladı sağolun:)

Babam apart otel işletiyordu, ne çalışanlardan ne de otele gelen müşterilerden yana böyle duyumlar almadım hiç. Aldatacak insan nerde çalışırsa çalışsın aldatır. Bunun meslekle alakası yok tamamen karakterle alakalı yapacak olan insan burnunuzun dibinde olsa da yapar.

Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim, ben çok olumsuz şeyler duydum. Ama burda yazılanlar beni sevindirdi demekki herkes aynı şeyi düşünmüyormuş

Babam doktor ve fabrikası var
Hastanede hafta içi birçok bayana yardımcı olur hafta sonu da fabrikada bayan işçilere işiyle ilgili konuşur sohbet eder annem hiç Kıskanmaz bunun ne iş yaptığıyla hiç alakası yok adam olması ile alakalı kuzenim manken etrafında bir sürü güzel kızlar var hiçbirisine bakmıyor eşine sadece değer veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…