Kızlar fikir verir misiniz?

Çok çok doğru, genelde işte rus kızları şöyledir böyledir onları görünce aklı gider seni artık güzel bulmaz falan filan tarzı duyumlara da rastladım o yüzden bukadar taktım ve bu kadar üzüldüm.. ama yazdığınız çok doğru, çok teşekkür ederim çok

Çok güzel açıklamışsınız, harikasınız.. iyi geceler size de

Kaygilarini anliyorum. Bulundugu ortama gore degisir mi gibi düşünceler giriyo kafana çevrenden duydukça. Netice bi insan çevresindekilerden etkilenir hatta bi laf vardir cevremizdeki insanlarin toplamı kadarmisiz falan. Benimde otel turizm sektoru olmasada is ortami degisen ve buna bagli olarak yeni ortaminda arkadaslarina ayak uyduran sacma sapan hatalar yapan tanidigim vardi. Ama insanin kişiliğinede bagli dediginiz gibi. O sektor nasil bilmiyorum duyumlarin ama her sektörde var mayasi bozuk insan. Kendi mesleginden is bulmayi denedi mi eger bu sekilde kaygilariniz yuksekse? Hani bu konuda sonuna kadar çaba sarfetse egwr bulamiyorsada bu sektore devam etse?Evlenmek icin is bulmasini/ aramasini beklemek icin zamaniniz yok mu?

Eğer ona güvenmiyorsanız evlenmeyin, nerede çalışırsa çalışsın fark etmez.

Canım o söylediğini erkeklerin %98'söyler Söyledigin gibi akışına bırak bakalım hayat sana ne gösterecek

Bence siz evlenme kararı vereceğiniz kişiye daha güvenmiyorsunuz bile evliliği nasıl yürüteceksiniz

Başta bende öyle diyordum, ona güveniyorum ama millet bunu duyunca “oo Antalya mı otel mii, orda kendini hiçbir erkek tutamaz” gibi şeyler işittikçe çok etkilendim. Siz olsanız ne yapardınız?

oooo Antalya mı? Eşinizi kesin kaparlar.Antalya da ki otellerde erkek kalmadı hepsini götürdüler

Teşekkür ederim beni direk yargılamayıp böyle yaklaştığınız için. Evet zaten simdi iş bulmasını bekliyorum, biraz birikimi olsun ki hayırlısıyla evlenebilelim diye. Kendi sektöründe bulması biraz zor, birde zaten turistik bölgede yaşıyor muhtemelen orada calısacak gibi

Canım o söylediğini erkeklerin %98'söyler Söyledigin gibi akışına bırak bakalım hayat sana ne gösterecek
Haklısınız, doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim görüşleriniz için:) hayırlısı her zaman

Başta bende öyle diyordum, ona güveniyorum ama millet bunu duyunca “oo Antalya mı otel mii, orda kendini hiçbir erkek tutamaz” gibi şeyler işittikçe çok etkilendim. Siz olsanız ne yapardınız?
sadece ona güvenirdim.
ha ne kadar güvensem de içim rahat olmazdı, o ayrı bir durum.

valla şöyle bir şey de var içinde olmayan adam kesin aldatmaz da, biraz da ortamla ilgili, adamın mesela şimdiye kadar aklına gelmemiştir, dar bir çevrede buyumuştur, bir sizinle duygusallık paylaşmıştır, ama antalya da alessandra lar, ursula lar natalie ler gorunce aklı başı dağıtır, sizi unuta da bilir.
çunku gerçekten slav kadınları, rus kadınları bir başka guzel. içinde hiç yoksa adamın erdemliyse zaten hiç yapmaz, ama ortam bulamadığından yapmamışsa ortam muazzam.
hiç yakışıklı olmayan hatta çirkin kategorisinde bir tanıdığımızın antalya da çalışırken sevgilisi olmuştu bebek gibi polonyalı ya da rus hatırlamıyorum.

Anladım, teşekkür ederim.
ama ona gerçekten güveniyorsanız ve onun da sevgisinden eminseniz içiniz rahat olsun. tavırları ile bunu hissettirir zaten kendisi. sözlere gerek yok.
ve klasikleşmiş ama bir o kadar da doğru olan sözü söylemeden geçemeyeceğim: yapan her yerde yapar, insanın içinde olunca kısıtlı imkanlarda da yapar.
içinizi ferah tutun

Oncelikle takintilarinizdan kurtulun ve izin verin yapacaksa mayasinda varsa yapar zaten. Evlendiniz yanınızda diyelim calistigi her yerde kadin olacak 7/24 dizinizin dibinde dahi olsa yapar
mesela esim şu an mecburiyetten sehir disinda turistik bir yer degil ama yalniz sonucta orda kadin yok mu var yapacaksa hic bir engel yok .. demem o ki takintilariniz yersiz hem yaparsa evlenmeden once ogrenmis olursunuz gercek yüzünü

Çok teşekkür ederim, yazdıklarınız bana moral oldu, inşallah en hayırlısı olur. Tekrar sağolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…