- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
-
Hmm demekki millet abartıyor. Yani öyle bir bahsediyorlar ki sanki turistler sırf türk erkekleriyle birlikte olmak için gelmişler gibi. Ne bileyim böyle sanki gidip kendileri erkeklerin önüne atlıyorlar gibi konuşuyorlarBu ülkede her çalışan kadın her yerde sarkıntılığa uğrar bende turizm şirketinde çalıştım abartıldığı kadar görmedim ben
Aynen her kafadan bir ses cıkıyorEtraf konuşur böyle gereksiz yere çomak sokanlardan nefret ederim
20 değil 20 li yaşlar. Mesela 25 26 27 28 2920 yasinda erkek evlenmesin zaten..
Erken yine de erken20 değil 20 li yaşlar. Mesela 25 26 27 28 29
Evet aynen öyleHaklısınız, doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim görüşleriniz için:) hayırlısı her zaman
Çok mantıklı bir noktaya değindiniz, çok teşekkür ederim , sağolun:)Ya şöyle düşünün bu bir fırsat, erkek arkadaşınızın gerçek kişiliğini görmek için, o işe girsin hemen evlenecek değilsiniz, biraz para biriktirsin, halinden anlarsınız evlenilecek adam mı değil mi diye? Siz izin vermediniz ve imkanı olmadı diye sizi aldatmayacak adamla zaten evlilik yürümez.
diyenler saçmalamışBaşta bende öyle diyordum, ona güveniyorum ama millet bunu duyunca “oo Antalya mı otel mii, orda kendini hiçbir erkek tutamaz” gibi şeyler işittikçe çok etkilendim. Siz olsanız ne yapardınız?
Ya başta bende böyle düşünüyordum ama cidden millete diyince hemen öyle şey yapıyorlar sanki orada çalışan herkes aldatıyormuş gibi tepki veriyorlar , ortamları cok kötü cok bozuk diyorlar, turistler cok rahat diyorlar
Benim kendi işim var ama, bende geçen yıl mezun oldum üniversiteden, çalışıyorumo milletten uzak durun
evlenince siz de o sektörde çalışırsınız olur biter
ah şu insanlar ah...Yani başlarda bende tabi sorun etmiyordum. Ama çevremden genelde oo Antalyada otelde mi çalışacak, ben olsam göndermezdim, otelde çalışanları o ortam bozuyor, bide aşırı güzel turistler var, onları gördükten sonra seni beğenmeyebilir , yok işte otelde çalışanların genelde hepsi aldatır , ortam onları bozuyor falan filan gibi şeyler işittim hemde baya kişiden. Normal olarak moralim bozuldu, acaba daha normal bir işte çalışsa daha mı güzel olacak dedim, dedim de başka çok da bir iş yok gibi, bilmiyorum
Rahattılar demişti giyim ve ilişkiler konusunda. Çalışanlarla birliktelik olabiliyormuş yani bana göre değil acikcasi aile yapımıza da uymuyor istemezdim ben varsin çok para kazanmasin ama aklimda kalmasın.Hmm peki şu an çalışsa otelde destek olur muydunuz? Nasılmış turistler gercekten yakın ilişki kurmak istiyorlar mıymış gerçekten
otel nasıl ? 4-5 yıldız olursa biraz da aile oteli olursa sorun olmaz bence.Hmm demekki millet abartıyor. Yani öyle bir bahsediyorlar ki sanki turistler sırf türk erkekleriyle birlikte olmak için gelmişler gibi. Ne bileyim böyle sanki gidip kendileri erkeklerin önüne atlıyorlar gibi konuşuyorlar
eşiniz aldatır diye demiyorum.Rahat eder diye dedim bu arada..otel nasıl ? 4-5 yıldız olursa biraz da aile oteli olursa sorun olmaz bence.
Gerçekten gariplerah şu insanlar ah...
Tam bilmiyorum da dediğiniz gibi 4-5 yıldızlı olur gibi düşünüyorumeşiniz aldatır diye demiyorum.Rahat eder diye dedim bu arada..
Allah aşkına yani, gelen yerli yabancı turist de bizi ‘otel personeli’ öpsün diye kendini yerlere atıyordu.Başta bende öyle diyordum, ona güveniyorum ama millet bunu duyunca “oo Antalya mı otel mii, orda kendini hiçbir erkek tutamaz” gibi şeyler işittikçe çok etkilendim. Siz olsanız ne yapardınız?
İyi de çocuk Antalya’da yaşıyorsa otele gitmesine gerek yok zaten Rusları görüyordur dışarıda. İsterse internette de görür hatta tanışırÇok çok doğru, genelde işte rus kızları şöyledir böyledir onları görünce aklı gider seni artık güzel bulmaz falan filan tarzı duyumlara da rastladım o yüzden bukadar taktım ve bu kadar üzüldüm.. ama yazdığınız çok doğru, çok teşekkür ederim çok
Evet doğru diyorsunuz bende böyle düşünüyorum ama işte insanlar öyle konuşunca ister istemez kuruntu yaptım.Allah aşkına yani, gelen yerli yabancı turist de bizi ‘otel personeli’ öpsün diye kendini yerlere atıyordu.
Saçmalamayın lütfen ya, iş iştir.
Turizm denince akla gelen ‘helga türk erkeklerine bayılıyor’ algısı 80lerde kaldı, günümüze taşımayın.
Oda doğru teşekkür ederim görüşünüz için, böyle düşünen insanları görmek rahatlatıyor beni:)İyi de çocuk Antalya’da yaşıyorsa otele gitmesine gerek yok zaten Rusları görüyordur dışarıda. İsterse internette de görür hatta tanışırhiç duymadınız mı nerelerin köylerinden evli kadınlar internette erkeklerle tanışıp evden kaçıyorlar. Onlar da otelde mi çalışıyor... ben evlenirken eşimin çalıştığı ortamı duyan bir arkadaşım “ayyy nasıl kabul ettin ben olsam evlenmezdim, anca askeriyede falan olabilir benim eşim, gönderemem kadınların olduğu yere” demişti. Hala bekar olduğunu söylememe gerek var mı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?