Kızlar fikir verir misiniz?

Bu ülkede her çalışan kadın her yerde sarkıntılığa uğrar bende turizm şirketinde çalıştım abartıldığı kadar görmedim ben
Hmm demekki millet abartıyor. Yani öyle bir bahsediyorlar ki sanki turistler sırf türk erkekleriyle birlikte olmak için gelmişler gibi. Ne bileyim böyle sanki gidip kendileri erkeklerin önüne atlıyorlar gibi konuşuyorlar

Ya şöyle düşünün bu bir fırsat, erkek arkadaşınızın gerçek kişiliğini görmek için, o işe girsin hemen evlenecek değilsiniz, biraz para biriktirsin, halinden anlarsınız evlenilecek adam mı değil mi diye? Siz izin vermediniz ve imkanı olmadı diye sizi aldatmayacak adamla zaten evlilik yürümez.

Çok mantıklı bir noktaya değindiniz, çok teşekkür ederim , sağolun:)

o milletten uzak durun

evlenince siz de o sektörde çalışırsınız olur biter

ah şu insanlar ah...

Hmm peki şu an çalışsa otelde destek olur muydunuz? Nasılmış turistler gercekten yakın ilişki kurmak istiyorlar mıymış gerçekten
Rahattılar demişti giyim ve ilişkiler konusunda. Çalışanlarla birliktelik olabiliyormuş yani bana göre değil acikcasi aile yapımıza da uymuyor istemezdim ben varsin çok para kazanmasin ama aklimda kalmasın.

otel nasıl ? 4-5 yıldız olursa biraz da aile oteli olursa sorun olmaz bence.

Başta bende öyle diyordum, ona güveniyorum ama millet bunu duyunca “oo Antalya mı otel mii, orda kendini hiçbir erkek tutamaz” gibi şeyler işittikçe çok etkilendim. Siz olsanız ne yapardınız?
Allah aşkına yani, gelen yerli yabancı turist de bizi ‘otel personeli’ öpsün diye kendini yerlere atıyordu.
Saçmalamayın lütfen ya, iş iştir.
Turizm denince akla gelen ‘helga türk erkeklerine bayılıyor’ algısı 80lerde kaldı, günümüze taşımayın.

İyi de çocuk Antalya’da yaşıyorsa otele gitmesine gerek yok zaten Rusları görüyordur dışarıda. İsterse internette de görür hatta tanışır hiç duymadınız mı nerelerin köylerinden evli kadınlar internette erkeklerle tanışıp evden kaçıyorlar. Onlar da otelde mi çalışıyor... ben evlenirken eşimin çalıştığı ortamı duyan bir arkadaşım “ayyy nasıl kabul ettin ben olsam evlenmezdim, anca askeriyede falan olabilir benim eşim, gönderemem kadınların olduğu yere” demişti. Hala bekar olduğunu söylememe gerek var mı bilmiyorum...

Evet doğru diyorsunuz bende böyle düşünüyorum ama işte insanlar öyle konuşunca ister istemez kuruntu yaptım.

Oda doğru teşekkür ederim görüşünüz için, böyle düşünen insanları görmek rahatlatıyor beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…