• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verir misiniz?

Sizden güzel kızlar var konu sahibi benden güzel kadınlarda var bunlar var diye hemen emeği sevgiyi Bi kenara atıp gözü kamaşacak bir insanmı sevdiğiniz.... Başka Bi sektörde çalışsa oraya sizden daha alımlı çekici bir kadın yada kız gelse hemen sizi unutup bişey mi yaşayacak bence bunları böyle düşünmeyin onun için ne kadar özel ve vazgeçilmez olduğunuzu düşünüp bu duyguyu her hareketinize yansıtırsanız en güzel zaten siz olursunuz... Düşünün dışarda sizin sevdiğiniz adamdan kat kat hoş yakışıklı gençler olabilir... Sizde görürsünüz... Lakin gördünüz diye hop aşık olduğum adamı unuttum dur şunla bişey yaşıyayım diyormusunuz..... Yada dermisiniz.... Cevap hayırsa... O zaman sevdiğiniz adamda böyle olmalı... O zaman hiçbir sorun yok.... Emin olmam lazım diyorsanız hayat uzun bir yol başımıza gelecekleri engelleyemeyiz lakin başımıza kötü şeyler gelecek diyede hayatı kendimize zehr etmeyiz.... Size mutluluklar diliyorum iyi düşünün iyi olsun 🙏öbür türlüsü dengenizi bozar ilişkinizi bozar ve işinize yaramaz
Çok çok doğru, genelde işte rus kızları şöyledir böyledir onları görünce aklı gider seni artık güzel bulmaz falan filan tarzı duyumlara da rastladım o yüzden bukadar taktım ve bu kadar üzüldüm.. ama yazdığınız çok doğru, çok teşekkür ederim çok 💐

Turizm sektöründe çalışan adamın gözü kayar aldatır diyenlere bişey yazıp gidiyorum ha öyle tabi başka sektördekiler melek zaten hep turizmde şeytanlar.... Çok doğru bu diğer aldatanlar da pilot zaten.... Gerisi kesinlikle medyanın uydurması kesin bilgi yayalım😅😂ondan forum çeşit çeşit erkeğin aldatma hikayesi ile dolu iyi geceler......
Çok güzel açıklamışsınız, harikasınız.. iyi geceler size de 💖

Kızlar merhaba, bir sıkıntım var, sizden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımla evlenmek istiyoruz, ama onun önce iş bulması lazım yeni mezun oldu, kendi alanında belki bulamayabilir. Kendisi Tatil beldesinde yaşıyor. Haliyle otelde falan çalışırım diyor, ama ben şek sıcak bakmıyorum bu duruma. Başlarda sıkıntı yoktu benim için, ama zamanla bu konuda işittiklerim beni biraz etkiledi ve artık erkek arkadaşımın öyle bir ortamda çalışmasını istemiyorum. Fakat kendisiyle anlaşamıyoruz, maddi açıdan daha rahat oluruz diyor kendisi, daha iyi para kazanırım diyor.. ama ben yinede istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ona güvenmeli ve desteklemeli miyim? Bir insanın içinde yoksa nerede çalışırsa çalışsın aldatmaz dimi? Hiç eşi veya sevgilisi bu sektörde çalışan birileri var mı?Fikirlerinizi bekliyorum:) teşekkür ederim şimdiden.
Kaygilarini anliyorum. Bulundugu ortama gore degisir mi gibi düşünceler giriyo kafana çevrenden duydukça. Netice bi insan çevresindekilerden etkilenir hatta bi laf vardir cevremizdeki insanlarin toplamı kadarmisiz falan. Benimde otel turizm sektoru olmasada is ortami degisen ve buna bagli olarak yeni ortaminda arkadaslarina ayak uyduran sacma sapan hatalar yapan tanidigim vardi. Ama insanin kişiliğinede bagli dediginiz gibi. O sektor nasil bilmiyorum duyumlarin ama her sektörde var mayasi bozuk insan. Kendi mesleginden is bulmayi denedi mi eger bu sekilde kaygilariniz yuksekse? Hani bu konuda sonuna kadar çaba sarfetse egwr bulamiyorsada bu sektore devam etse?Evlenmek icin is bulmasini/ aramasini beklemek icin zamaniniz yok mu?

Kızlar merhaba, bir sıkıntım var, sizden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımla evlenmek istiyoruz, ama onun önce iş bulması lazım yeni mezun oldu, kendi alanında belki bulamayabilir. Kendisi Tatil beldesinde yaşıyor. Haliyle otelde falan çalışırım diyor, ama ben şek sıcak bakmıyorum bu duruma. Başlarda sıkıntı yoktu benim için, ama zamanla bu konuda işittiklerim beni biraz etkiledi ve artık erkek arkadaşımın öyle bir ortamda çalışmasını istemiyorum. Fakat kendisiyle anlaşamıyoruz, maddi açıdan daha rahat oluruz diyor kendisi, daha iyi para kazanırım diyor.. ama ben yinede istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ona güvenmeli ve desteklemeli miyim? Bir insanın içinde yoksa nerede çalışırsa çalışsın aldatmaz dimi? Hiç eşi veya sevgilisi bu sektörde çalışan birileri var mı?Fikirlerinizi bekliyorum:) teşekkür ederim şimdiden.
Eğer ona güvenmiyorsanız evlenmeyin, nerede çalışırsa çalışsın fark etmez.

Ne bileyim onu demesi bile yanlış gelmişti bana, ama kötü bişey dememiş dimi bukadarını demesi normal herhalde😅buna takılmıştım, bunun dışında çok bi güven sorunu yaşamadık. Artık akışına bırakacağım, bakayım zaman neler gösterecek:) çok teşekkür ederim sizi de uğraştırdım burada, bana okadar şey yazdınız sağolun:)
Canım o söylediğini erkeklerin %98'söyler Söyledigin gibi akışına bırak bakalım hayat sana ne gösterecek 😉

Bence siz evlenme kararı vereceğiniz kişiye daha güvenmiyorsunuz bile evliliği nasıl yürüteceksiniz

Başta bende öyle diyordum, ona güveniyorum ama millet bunu duyunca “oo Antalya mı otel mii, orda kendini hiçbir erkek tutamaz” gibi şeyler işittikçe çok etkilendim. Siz olsanız ne yapardınız?

oooo Antalya mı? Eşinizi kesin kaparlar.Antalya da ki otellerde erkek kalmadı hepsini götürdüler :(

Kaygilarini anliyorum. Bulundugu ortama gore degisir mi gibi düşünceler giriyo kafana çevrenden duydukça. Netice bi insan çevresindekilerden etkilenir hatta bi laf vardir cevremizdeki insanlarin toplamı kadarmisiz falan. Benimde otel turizm sektoru olmasada is ortami degisen ve buna bagli olarak yeni ortaminda arkadaslarina ayak uyduran sacma sapan hatalar yapan tanidigim vardi. Ama insanin kişiliğinede bagli dediginiz gibi. O sektor nasil bilmiyorum duyumlarin ama her sektörde var mayasi bozuk insan. Kendi mesleginden is bulmayi denedi mi eger bu sekilde kaygilariniz yuksekse? Hani bu konuda sonuna kadar çaba sarfetse egwr bulamiyorsada bu sektore devam etse?Evlenmek icin is bulmasini/ aramasini beklemek icin zamaniniz yok mu?
Teşekkür ederim beni direk yargılamayıp böyle yaklaştığınız için. Evet zaten simdi iş bulmasını bekliyorum, biraz birikimi olsun ki hayırlısıyla evlenebilelim diye. Kendi sektöründe bulması biraz zor, birde zaten turistik bölgede yaşıyor muhtemelen orada calısacak gibi

Canım o söylediğini erkeklerin %98'söyler Söyledigin gibi akışına bırak bakalım hayat sana ne gösterecek 😉
Haklısınız, doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim görüşleriniz için:) hayırlısı her zaman

Başta bende öyle diyordum, ona güveniyorum ama millet bunu duyunca “oo Antalya mı otel mii, orda kendini hiçbir erkek tutamaz” gibi şeyler işittikçe çok etkilendim. Siz olsanız ne yapardınız?
sadece ona güvenirdim.
ha ne kadar güvensem de içim rahat olmazdı, o ayrı bir durum. :olamaz:

valla şöyle bir şey de var içinde olmayan adam kesin aldatmaz da, biraz da ortamla ilgili, adamın mesela şimdiye kadar aklına gelmemiştir, dar bir çevrede buyumuştur, bir sizinle duygusallık paylaşmıştır, ama antalya da alessandra lar, ursula lar natalie ler gorunce aklı başı dağıtır, sizi unuta da bilir.
çunku gerçekten slav kadınları, rus kadınları bir başka guzel. içinde hiç yoksa adamın erdemliyse zaten hiç yapmaz, ama ortam bulamadığından yapmamışsa ortam muazzam.
hiç yakışıklı olmayan hatta çirkin kategorisinde bir tanıdığımızın antalya da çalışırken sevgilisi olmuştu bebek gibi polonyalı ya da rus hatırlamıyorum.

Anladım, teşekkür ederim.
ama ona gerçekten güveniyorsanız ve onun da sevgisinden eminseniz içiniz rahat olsun. tavırları ile bunu hissettirir zaten kendisi. sözlere gerek yok.
ve klasikleşmiş ama bir o kadar da doğru olan sözü söylemeden geçemeyeceğim: yapan her yerde yapar, insanın içinde olunca kısıtlı imkanlarda da yapar. :KK16:
içinizi ferah tutun:KK200:

Oncelikle takintilarinizdan kurtulun ve izin verin yapacaksa mayasinda varsa yapar zaten. Evlendiniz yanınızda diyelim calistigi her yerde kadin olacak 7/24 dizinizin dibinde dahi olsa yapar
mesela esim şu an mecburiyetten sehir disinda turistik bir yer degil ama yalniz sonucta orda kadin yok mu var yapacaksa hic bir engel yok .. demem o ki takintilariniz yersiz hem yaparsa evlenmeden once ogrenmis olursunuz gercek yüzünü

ama ona gerçekten güveniyorsanız ve onun da sevgisinden eminseniz içiniz rahat olsun. tavırları ile bunu hissettirir zaten kendisi. sözlere gerek yok.
ve klasikleşmiş ama bir o kadar da doğru olan sözü söylemeden geçemeyeceğim: yapan her yerde yapar, insanın içinde olunca kısıtlı imkanlarda da yapar. :KK16:
içinizi ferah tutun:KK200:
Çok teşekkür ederim, yazdıklarınız bana moral oldu, inşallah en hayırlısı olur. Tekrar sağolun:)

Back