- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.909
Burda bir üye vardı, '' Ben ev işi yapacak adamı bilerek seçmedim. '' diye dolanıyordu. Kimlere anlatıyoruz.Ohoo, benim esime babalik yapiyor diye "cocuk bakici" diye isim takanlar oldu. Millet o kadar alisik ki ilgisiz baba modeline, ilgilenen baba görünce gariplerine gidiyor. Heleki bez degistiren babaAlismislar tabi cocugu kadina yikilmasina
4 yaşına gelmiş, hazır yetişmiş çocuğu herkes sever. İçim şişti valla. Paşa beylerimiz eğer isterlerse askere giderlerken falan sevsinler. 4 yaş çok erken.Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Maalesef. Çocuk bakımı hep kadınların üstünde ve bu normallesmisOhoo, benim esime babalik yapiyor diye "cocuk bakici" diye isim takanlar oldu. Millet o kadar alisik ki ilgisiz baba modeline, ilgilenen baba görünce gariplerine gidiyor. Heleki bez degistiren babaAlismislar tabi cocugu kadina yikilmasina
Valla biyoloji dersini cok severdim ilgiyle dinlerdimde ama bu soylediklerinizi hic hatirlamiyorum bu soylediklerinizi hormonlara biyolojiye degilde merhametsiz vicdansiz olmalarina baglayalim benceIster kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Kalpte var ama ilkel insanlar değiliz dmi hipotalamusla yönetilenIster kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Biyoloji bilgisi 11. Sınıfta kalınca böyle oluyor demek kiIster kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Kadinlari anlamak cok zor,. Erkek ev isi yapip da orgu örüp, dikis yapmayacak oysa. Erkekten beklenen normal insanin hayatta kalmasi icin yapmasi gereken seyler, temizlik, yemek vs.Burda bir üye vardı, '' Ben ev işi yapacak adamı bilerek seçmedim. '' diye dolanıyordu. Kimlere anlatıyoruz.
Lutfen oyle demeyin olamaz ogrenmis sevmis olamaz arkadas soylemis bilimsel yaklasmis olaya zaten biyoloji derside mi gormediniz siz 11. SinifKalpte var ama ilkel insanlar değiliz dmi hipotalamusla yönetileneşimi övüp göklere çıkarmycgm ama ben şuna inanıyorum,ben deki annelik ne ise eşimde ki babalık aynısı hatta bazı yönlerden beni bile geçer diyorum. Sırf zamanla öğrenir sever diyorsnz ya ondan anlatyrm
Eşim Türkiyede okumadığı için Biyoloji dersi almamış şanslıyım sanırımLutfen oyle demeyin olamaz ogrenmis sevmis olamaz arkadas soylemis bilimsel yaklasmis olaya zaten biyoloji derside mi gormediniz siz 11. Sinif
En iyi terziler genelde erkektir. Eve temizlik için şirket çağırdığım dönem üç erkek geliyordu. Yani ev işi de yapar, temizlik de, dikiş nakış da eğer isterse.Kadinlari anlamak cok zor,. Erkek ev isi yapip da orgu örüp, dikis yapmayacak oysa. Erkekten beklenen normal insanin hayatta kalmasi icin yapmasi gereken seyler, temizlik, yemek vs.
Inanin biyoloji dersinde boyle bir konu olsaydi hatirlardim biraz fil hafizam varda kolay kolay unutmam arkadas israrla neden bunu savunuyor anlamis degilimEşim Türkiyede okumadığı için Biyoloji dersi almamış şanslıyım sanırımyoksa okusa yanardim büyüsünde sever diye
O kadar doğru bir yere parmak bastınız ki, bu konu sahibesinin eski mesajlarını hatırlıyorum.Yeni evlendiği eşi konu sahibesini çocuklarından üstün tutuyor diye seviniyordu.Kendi bulunduğu konum hoşuna gittiği için erkeklerin böyle olduğunu, böyle olması gerektiğini düşünüyor.Biraz arastirmayla erkekte de o hormonun olabilecegini ogrenmis olurdunuz...
Esiniz sizinle evlenirken cocuklarini sildi diye butun erkekler boyle olacak diye bir kural yok
Kadinlari anlamak cok zor,. Erkek ev isi yapip da orgu örüp, dikis yapmayacak oysa. Erkekten beklenen normal insanin hayatta kalmasi icin yapmasi gereken seyler, temizlik, yemek vs.
Kendi çocukları var mı bilmiyorum ama umarım boşanmaz bu hanımefendi. İşi zor aksi halde.O kadar doğru bir yere parmak bastınız ki, bu konu sahibesinin eski mesajlarını hatırlıyorum.Yeni evlendiği eşi konu sahibesini çocuklarından üstün tutuyor diye seviniyordu.Kendi bulunduğu konum hoşuna gittiği için erkeklerin böyle olduğunu, böyle olması gerektiğini düşünüyor.
Oyle de, erkeklerden dikis yapsin diye beklemiyoruz. Iyi kotu yemek yapabilsin, bulasiklarini yerlestirsin, evi supursun yeter. Hayatta kalmak icin evde kadinin eline bakmasin illa. Onu bile beceremeyenler varEn iyi terziler genelde erkektir. Eve temizlik için şirket çağırdığım dönem üç erkek geliyordu. Yani ev işi de yapar, temizlik de, dikiş nakış da eğer isterse.
Oyle de, erkeklerden dikis yapsin diye beklemiyoruz. Iyi kotu yemek yapabilsin, bulasiklarini yerlestirsin, evi supursun yeter. Hayatta kalmak icin evde kadinin eline bakmasin illa. Onu bile beceremeyenler varKadin hasta oldu mu, sistem cokuyor.
İşletme ing pau mezunuyum ( yasal hakkim saklı olarak)Biyoloji bilgisi 11. Sınıfta kalınca böyle oluyor demek ki
İşletmede biyoloji dersi veriyorlar mıydı?İşletme ing pau mezunuyum ( yasal hakkim saklı olarak)