Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Böyle bir babaya, eşe rağmen tedaviyle ikinci çocuğu dünyaya getirmekte ne kadar doğru bilemedim .

Çocuklar gerçek bir babadan mahrum büyüyorlar, kendilerinden kaynaklı olan kavgalar, edilen küfürler ne kadar olumsuz etkiliyordur onları.

Hiçbir zaman çocuklarımın önünde kavga etmedim.
Çocukların yanında asla kavga etmem.sorun çıkarmam.babalığı yapamayan o .hazır olmadığını bana söylemeliydi.bende bir sürü tedavinin içine girmezdim.ama bana destek oldu.sonucu kötü oldu.alışamadı.ikinici çocuğu ben istedim.iki çocuk istiyordum.ayrılsam bile bakabileçek gücüm var.tekrar evlenmemek için aynı babadan olsun istedim.babalığını yapıp yapmamak ona kalmış.bunları açık açık yüzüne söyledim.buunuu kabul ederek yeniden tedavi oldum.aile nedir bilmiyor yada korkuyor bilmiyorum.çünkü ailesiyle yaşamamış.çocukluğu yatılı okumakla geçmiş.sorununu ya çözer yada boşanır

Hanımefendi o küfürler fısıltıyla mi ediliyor hangi çocuk anne babanın kavgalarını farkedememis? Çocuğu siz istemissiniz kardeşi de siz istemissiniz herşeyi sirf siz istiyorsunuz diye yapmışsınız. İlk çocuk neyse de ikinciyi yaptiginiz için bencilsiniz

Yedi yıl aradan sonra ikinci çocuk dünyaya gelmiş.
Eşinizin nasıl bir baba olduğunuzu gördünüz, yaşadınız, sırf iki çocuğum olsun diye bile isteye aynı adamdan iki çocuk dünyaya getirmek bencillikten başka birşey değil kusura bakmayın.
Çocukların anne kadar babaya da ihtiyaçları var.
Ben dedim bundan sonrası kendi bileceği iş deyip kenara çekilecek durumda değilsiniz de neyse.

Bence saka yapiyordur gitmez blöf yapiyordur . Sen daha yeni dogum yapmışsın çünkü

Babalığı yapmayan o niye anneye kesilir bu fatura anlayamıyorum.bu insan istese yapar içinden gelerek yapmıyor. Bunun için anne suçlanmamalı bence.iki üniversite okumuş insan cahilde değil.ama benim anneliğimi kimse elimden alamaz. Başka birine güvenipte evlenip asla çocuk yapmam.kolay kolayda sevemem de.aynı babadan olmalarını istemem çok doğal değil mi.

Babalık yapmıyor ama adam ilk çocuğunuz da değil söz konusu olan.
İlkinde yaşamadan bilemezdiniz bazı şeyleri, anne olmak istediniz tamam ama ikinci çocukta herşeyi biliyorsunuz artık.
Annelik hakkımı kimse elimden alamaz diye çocuga tahammül edemeyen adamdan ikinci çocuğu yapmak doğru değil, bence.
Şimdi siz bu adamı boşanma ile tehdit etseniz ne olur, biliyordunuz sonuçta değil mi?

Babalığın eğitimle de alakasi yok, eğitimli bir çok insan var çocuk sahibi olmak istemeyen. Eşiniz de suçlu elbette siz ikinci çocuğu istediğiniz hayır diyecekti, birinciye ne babalık yapıyorum da ikincisi olsun diye karşı çıkacaktı yapmamış. Tek suçlu yok bu konuda.

Merhaba kusura bakmayın yengemi covidden dolayı kaybettik çok gençti bu süreçte yaşadığımız üzüntüden dolayı siteye dahi giremedim eşim gitmedi kardeşi gitti ailesinin yanına eşimle yalnız kalınca gerçekten herşey normale döndü eşim bir anda ilk tanıdığım adam oldu bebekle ilgiliydi ama şuan daha fazla ilgili ben gündüzleri uyuyorum bu süreçte eşim ilgileniyor aynı şekilde birlikte güzel zaman geçiriyoruz

karısını goturmek ıcın gıdıcem dedı belkıde değilmı
baktı kadın lohusa halıyle gelmıyo oda vazgectı..
Evet gitmemeye karar vermeden önce sende gel işte bak arka odada kalırız bebek hava alır bahçeye ineriz falan dedi bende bebeğin küçük olduğunu falan anlattım konuştuk teyzemler iş için gelmişti eşimle konuşmuş o da gitmekten vazgeçmiş sonrasında zaten bende başka bişey sormadım bu konuşmayıda teyzem anlattı

başınız sağ olsun eşinizin düzelmesine de sevindim gerçekten

Başınız sağolsun.

Hayatımda gördüğüm en büyük bencillikler arasında ilk 5e girer bu.

Başınız sağolsun çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun.
Eşinizin gitmemesine çok sevindim.umarim böyle devam edersiniz.yalniz kalmanız gerekiyormus demekki.insallah daha mutlu olursunuz.boyle destek olur hep size.
Sadece sizin için demedim aslında ama çok merak ettim gitti mi ne yaptınız diye

Başınız sağolsun.
Sağolun Allah
Bende cevap verdiğim konularda sonrasını merak ediyorum haklısınız

İnanamıyorum 15 günlük bebeğini lohusa eşini bırakıp gidebilecek yani Sizi yanında götürmek istemesi bile çok bencilce lohusa halinizle minicik bebekle milletin evine .Bırakıp gidebilmesi şok etkisi yarattı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…