Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

ebaras

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
60
18
31
Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun

şaşkınım cidden.
daha 15 gün olmuş ya
ne aile meraklısıymış kocanız.
otursun evinde göndermeyin:?

sen de yeni doğum yapmışsın daha kendi psikolojini de koruman lazım ama bi sakince konuş derim ben anlamıyorsa kızarsın ama normal bi durum değil bu hiç hem de
sen de yeni doğum yapmışsın daha kendi psikolojini de koruman lazım ama bi sakince konuş derim ben anlamıyorsa kızarsın ama normal bi durum değil bu hiç hem de

"Gittiğin gibi geri dönme. 15 günlük bebek ile beni bırakıp ailesine giden biri zaten benim ailem olamamıştır demektir. Senden ne baba olur ne de eş."
Derdim ben

Bu sefer tartışma çıkıcak bu tartışmayı kaldırabilecek durumda değilim ne yapıcam bilmiyorum
şu an kavgayı bence de kaldıramazsın sana da yazık eğer sakin kalabilirim dersen sen de ailenin yanına git tek kalamazsan,dönünce sakin kafayla konuşun belki çözülür

Gitmeyin tabi,15 günlük bebekle misafirliğe, Ortada virüs kol gezerken.
Eşinizin gitmesine birşey diyemedim,uzun zamandır gormüyor mu ailesini?
Niye eşine birşey diyemiyorsunuz. 17 gün bebeğinden ayrı kalacak. Belki hasta olacak, kadın daha lohusa. Babalık bu mu? Başka zaman gitsin. Ne acelesi var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…