Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Sizin atladigijiz
İşletmede biyoloji dersi veriyorlar mıydı?
Üniversite ye gitmeden liseden mezun olmanız gerek bunu biliyor olmalısınız tatlim ayrıca beni CAHIL OLMAK ILE ALAYLA SUCLADINIZ ;kadının kadına yaptığı şiddet bu ,ben ideal olani söylemedim yaşananları soyledim..kadın cinayetleri arzulaniyor mu ama bu bir gerçek...kadına boşa bu adamı mı diyelim ? Adam 15 günlük bebekten anlamaz adamlar adamlığı öğreniyor o da olursa

İşletme ing pau mezunuyum ( yasal hakkim saklı olarak)
Hahhahs ya iyi misiniz siz. Gören de biyoloji profesörü sanacak yazı turayla bile kazanılan bi bölüm artık nerdeyse işletme. Basit bi google aramasıyla bile görebilirsiniz savunduğunuz şeyin yanlış oldugunu. Sizin kocanız babalıktan nasibini almamış olabilir bu size süper geliyor olabilir ama doğası bu değil bu işin. Sevgiyle insanlıkla merhametle alakalı bu durumlar. Suç oksitosinde falan değil yani

Okuduğunu anlama dersleri 101: Biyoloji bilgisi 11. Sınıfta kalmış demek 11. Sınıf sonrası biyoloji dersi görmemiş demektir. Sonrasında üniversiteye gitmek ya da gitmemekle ilgili bir şey söylememişim. Biyoloji bilginiz lise seviyesinde demişim. Bilale anlatır gibi anlattım yine.

Sonrasında yazdığınız saçmalardan seçmeler hakkında yorum yapmaya bile üşendim.

Ekran gorsellerinizi aldim Bilal i de savcıya anlatırsınız artık...sosyal medyadan sallamak kolay görüşeceğiz

bakınız
Gordon I, Zagoory-Sharon O, Leckman JF, Feldman R. Oxytocin and the development of parenting in humans. Biological Psychiatry 2010; 10:1016.

160 çift ile yürütülen çalışmada; tüm katılımcılar ilk kez bebek sahibi olan çiftler. postpartum dönemin ilk haftasında ve altıncı ayda kan örneği alınmış ve oksitosin düzeylerine bakılmış.
Oksitosin seviyesi artarak devam etmiş ve anne - baba arasında bir farklılık olmadığı bulunmuştur.
BURAYA DİKKAT => Annenin bebeğiyle geçirdiği süre ile oksitosin seviyesi arasında ilişki bulunmazken; babalarda oksitosin seviyesinin bebekle geçirdiği süreyle ilişkili olduğu bildirilmiştir.

yani, YAPAMAZ dedikçe yap(a)mıyorlar. doğumdan sonra tentene temas etmeleri ve bakıma dahil olmaları oksitosin artışını sağlıyor. Fakat babalık ya da annelik sadece bu hormonla ilgili değil, tartışmada bu hormon geçtiği için sadece buradan örnek getirdim. düzinelerce çalışma var. bu çalışmalarda babanın doğum öncesinde hormonal ve dolayısıyla duygusal bağlanmaları ölçülüyo. gebelik sürecinde eşiyle ilgilenen, eşinin sürecini bilen erkekler de hormonal artış bulunuyor.

evet bebe bizim içimizde ama erkek de meseleye dahil olduğunda bizimle aynı değişimi yaşıyor. Aşerme çalışmaları var ya erkekler de aşeriyor. mesele, işin içine girmek ya da girmemek. yani biyoloji değil bilinçli seçimler.

sevgiler.
(not: derdim sizinle değil whiteroses099 ama bu düşünce yapısının bu konudaki sesi olduğunuz için ben de sizi alıntıladım.)

Adam 15 günlük bebekten anlamaz
Kadina bebek bakimi bilgileri anne karninda mi yukleniyor? Biz dogustan mi biliyoruz da erkek 15 gunluk bebekten anlamayacakmis...
Ne guzel bahane ya! her seye uyarlanabilir temizlikten anlamam, camasirdan anlamam, bulasiktan anlamam bla bla bla erkek bahaneleri

not: ben bu postu hazırlarken 6 aylık bebeğimizle eşim kitap okuyorlar. çünkü onun da bebeği, çünkü benim de nefes almak gibi ihtiyaçlarım var.

İnanın derdim benim de bu değil hatta bildiğiniz şiddete maruz kaldım kadın üzülmesin zamanla anlar babaligi diye teselli etmekti amacim ama iş hakarete vardığı için editorlerden savcılık için bilgi istemek durumunda kaldım...ben hiç ister miyim babaların böyle olmasını ama böyleler maalesef...Tunç Tataker vardır dr bir bakın derim bu konu ile ilgili birkaç makalesi var gerçekten belki bizde böyle bilmiyorum ama erkekler babaliktan kaçıyorlar bir Allah in kulu da surda kadın bunu dememiş diyemedi....burasi bile linç kabilesi olunca sokağı dusunemiyorum...yine de teşekkür ediyorum

Ekran gorsellerinizi aldim Bilal i de savcıya anlatırsınız artık...sosyal medyadan sallamak kolay görüşeceğiz
Siz dalganizi Bilal ile geçin editörler görecek en önemli olanı da burdan sallarken savcıya savunma yap bakalım öyle dememiştim diye kimmiş Bilal kimmiş cahil ?

Kimmiş Bilal kimmiş cahil savcıya anlatırsınız derdinizi burdan sallamak kolay birazdan

Mune

konu nasıl buralara kadar gelmiş ya, cidden
bizler mi güzel evlatlar yetiştireceğiz,ki büyüdüklerinde böyle olmasınlar...

Konu sahibi sana gelince, düşünce ve duygularını otur konuş.Tabi istek ve taleplerini de.
Gitmesini istemiyor san istemiyor sundur.
Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider net.

Sen daha lohusasın esin bencil asıl senin yanında olması gereken zamanda memlekete gitmek ne alaka ? Ayrıca bu kapanma virüs bitsin diye memleket gezmeye gitmek için değil

Bosuna tartisma. Burda kadinlar, sadece esleri ile beraber bebege bakmayi "yalniz bebege bakmak" olarak görüyorlar. Adam aslinda bebege uygun iste çalismiyor (ancak aksam 22da geliyor) ve halen bebek yapiyorlar.

Yani erkek gayet babalik yapabilir ama burdaki birçok kadinin zihniyeti kolay kolay degismez. Bebek dogduktan o ilk 2-3 ay aslinda çok önemli. Ama ne oluyor? Bebek anne/kvde/anneanne mekik dönüyor. Baba en fazla biraz tutar bebegi ama sorumluluk verilmez. Hatta adami yatagindan ederler bebegi o yatakta yatirirlar. Adinada "güvenli baglanma" derler.

Oksitosin hipotalamusta sentezlenir arka hipofizde salınır.
Hem kadınlarda hem de erkeklerde vardır reseptörleri de vardır üreme sistemine de etki eder
Kadın ve erkek fizyolojik olarak farklı olduğundan da etkileri farklıdır.
Erkekler de de vardır...

yok diye bir şey yok....
Sadece aşkı sevgi sosyal bağlar için salgılanmaz oksitosin ki salgılanıyor diyelim zaten beyne de etki ediyor erkeklerin de sosyal yaşamı var...

annelik içgüdüsü daha ayrıdır buna katılırım..
Fakat erkekler zamanla öğrenir sever genelleme oldu böyle bir şey varsa da sebebi oksitosinin olmaması değildir...

SANIRIM KADINLAR KULUBUNDEN EKRAN GORSELI VE SIBER SUÇLAR ILE MUCADELE ICIN CIMER'E ILK SIKAYET EDILEN DE SIZ OLDUNUZ TEBRIK EDİYORUM...BURDAN SALLAMAK KOLAY SEN ULKENIN BASKANININ OGLUNA ITHAFEN BIZZAT HAKARET EDEREK ZAT 'I KASTDEREK BANA HARARET ETTIN OKUDUGUM OKULA KADAR HEM DE....BURDAN SABIRSIZLIKLA BEKLEYIN BENCE DE....BİR KERE OKUYARAK ANLASAYDINIZ NE DEMEK ISTEDIGIM ORTADAYDI IDEAL OLANI BU DEGIL AMA ERKEKLER ANNE GIBI DEGIL DRYIP LOHUSA KADIBI UZMEMEK ICIN ZAMANLA OGRENIR BABALIGI DEMEK ISTEDIM...BUNCA YILDIR KIMSEYE HARARET ETMEDIM BURDAN AMA SIZ COK ILERI GITTINIZ

Kimmiş Bilal kimmiş cahil savcıya anlatırsınız derdinizi burdan sallamak kolay birazdan

Tahmin ediyorum Bilal i açıklarken durumunu cahil kimmiş anlarsın
Çok enteresan gerçekten... konu istediğiniz gibi ilerlemeyince açık bulduğunuzu düşünüp buradan yürümeye çalışmışsınız.

dönem dönem ülkenin gündemlerine göre deyişler oluşur.
Bilal e anlatır gibi bunlardan biri.
Aynı dönemde çapulcular da var mesela.
Yada şu sıralar sık duyduğumuz Silivri soğuk olur.

bunları kullanmak suç mu ben bilmiyorum.
Eğer suçsa, daha önemli dertlerimiz var demek.

ama sanmıyorum şunu Bilal in sizin kadar ciddiye aldığını. Kraldan çok kralcılık hayatınızın her yerinde.
Babaların hatalarını kapatmak için ortaya sözde bilimsel bir şey atmışsınız, babalar bu kadar savunmaz kendini.
şimdi de cımbızla çektiğiniz laftan savcılığa gidiyorsunuz.
Değişik işte.

son olarak,
baba, annenin anne olduğu andan itibaren babadır.
cocugu tek başımıza yapamıyor oluşumuzun bir sebebi olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…