Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Gerçekten büyük konuşmak istemiyorum ama kendimide tanıyorum. Benim herif bunu yapsın geri döndüğünde evi bomboş, kapıyada asılı boşanma kağıtları bulur.
Haddi değil eşinin seni 15 günlük lohusa bırakıp gitmek.

Bi kendinize gelin arkadaşlar ya

Otur oturduğun yerde ne işin var .. hizmetçilik de yaptırırlar şimdi ameliyatlı ameliyatlı ...sen de iyilesmenissindir .. sana gelip bakabikecek başka biri yok mu

ne yazık ki kız çocukları çoğu evde kocasını kaybetmeyi kıyamet sanacak, saygıyı sadece erkeğin hakettiğini düşünecek şekilde yetişiyor. kadın olmayı ev işi yapmak ve çocuk bakmakla sınırlı görüyorlar.
dilerim kadınlar bilinçlendikçe hem kız hem de erkek çocuklarını olması gerektiği gibi yetiştiriler de biter bu acı hikayeler.

Hazır gidiyorken belki kapanma hiç açılmaz dönmez . Hazır gitmişken kalsın bence gayet kararlıysa

Kusura bakma bacım eşiniz tam bir Ayı.

Gitsin bırak
Gelince surat yap hemen affetme
surat mı yapsın
boşarım o adamı

ya merak ediyorum 20 ekmek alamayacağınıza göre ekmek lazım olunca 20 günlük bebekle nasıl çıkıp alacaksınız
bakın ekmek diyorum hadi kurular stok olsun
bunun sebzesi meyvesi taze şeyler bitmeyecek mi
nasıl yapacaksınız bi elde bebek bi elde poşet

Ya sevgili konu sahipleri.
Konuyu açıyorsunuz biz yorumlar yapıyoruz
Sonra yok oluyorsunuz
Bizi de düşünün biraz
2 gündür bakıyorum eşi gitmiş mi ne yapmış diye yok bişey yazmamış.
Merak içinde kaldim bize de yazık değil mi
Gerçekten kırmak,eleştirmek,üzmek,yargılamak için değil öyle hissettiğim için soruyorum bunu.
Biz burda hala konuyu konuşuyoruz.belki eşi gitti.belki evde kaldı.ne oldu acaba.
Sadece bu konu sahibi için demiyorum çoğu böyle

Kayınvalide ya da kayınbabaniz çok ileri yaşta mi, hastalık vs varsa belki vicdanen gitmek istiyordur.

Gitmedi yazmis sadece o kadar. Bende merakumdan bakiyorum ama baska bi aciklama yok

O hormonlar nedense bizim okuzlere ait bir cok ulkede erkekler gayette guzel bakiyorlar bebeklerine cocuklarina onlarin hormonu yok herhalde
Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !

Kadınların böyle ataerkil fikirleri icsellestirmesi çok acı

Bununla ilgili yapılmış çalışmaları ve makaleleri paylaşırsanız seviniriz.

Kadınların böyle ataerkil fikirleri icsellestirmesi çok acı

Ohoo, benim esime babalik yapiyor diye "cocuk bakici" diye isim takanlar oldu. Millet o kadar alisik ki ilgisiz baba modeline, ilgilenen baba görünce gariplerine gidiyor. Heleki bez degistiren baba Alismislar tabi cocugu kadina yikilmasina

Biraz arastirmayla erkekte de o hormonun olabilecegini ogrenmis olurdunuz...
Esiniz sizinle evlenirken cocuklarini sildi diye butun erkekler boyle olacak diye bir kural yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…