Kızlar eşim 15 günlük bebeğimle bizi bırakıp memleketine gidiyor

Hadi yine söylesene AYNISINI ULKENIN BASKANINA OGLUNA ANLATIR GIBI ANLAT HADI

sizin okuduğunuz okula hakaret etmemiş.
iibf de biyoloji dersi olmaz demiş. E var mı?
yok.
Dolayısıyla evet biyolojiyi en son 11. Sınıfta gördünüz eğer sizin zamanınızda lise 4 yıl olmadıysa, olduysa da 12.
Sizin pau işletme, biyoloji alanında çığır açan bilimsel çalışmaları ile falan ünlü sanırım. Bu kadar alınmış olmanızın başka açıklaması olamaz.

Bütün gecmis konularda da hep farklı bakış açım olmuştur ve bununla gurur duyarım benim siyasi görüşüm sizin alay konunuz olamaz istediğim gibi gitsin isteseydim bosan derdim hep olduğu gibi

Yalnız çok komiksiniz zira size hakaret edildiği için gitmiyorsunuz tam olarak o kadar lafın içinden asıl dikkate alınacağını düşündüğünüz şey için gidiyorsunuz

Sanırım türkiye de ilk kez bir kişi bu deyişi şikayet etmek için cimere başvuruyor hani asıl amaç o

kızgınlığınızı öfkenizi o deyiş üstünden atmak...

ülkemiz garip

ki bir insanın biyoloji bilgisi eksik olabilir benim de mühendislik bilgim eksik unuttum matematiği mesela
Onla ilgili eğitimim lise de kaldı türev integral hatırlamam hani

Bütün gecmis konularda da hep farklı bakış açım olmuştur ve bununla gurur duyarım benim siyasi görüşüm sizin alay konunuz olamaz istediğim gibi gitsin isteseydim bosan derdim hep olduğu gibi
Sizin siyasi görüşünüzü kim nereden bilsin?
Size hakaret edildiyse siz kendiniz için şikayet etseniz keşke. Hakaret edilmediğini bal gibi biliyorsunuz :)

He diğer şikayetiniz de sadece sizin kompleksli olduğunuzu gösterir.
Bir insana babası için değil, insan olduğu için saygı gösteririz.
Daha fazla saygı gösterilmesini düşünüyorsanız,
Kimse saygıyı babasından mütevellit hak etmez. Saygınlık kazanılır.
Bence sizin yaptığınız bir kişinin onuruna daha büyük hakaret.
Ben Bilal Erdoğan olsam, ben insan degil miyim de saygınlığı babamın gölgesinden hak ediyorum derdim.

Bir de herkes annelik içgüdüsünden falan bahsetmiş
Ya annelik maalesef öğreniliyor arkadaşlar
İçgüdü dediğiniz şey daha dikkatli olmaksa ona katılırım
Genellikle çocuk ağlarsa anneler hemen uyanır...

acıktığını daha net anlar anne çocuk arasında cidden bağ vardır
Ama daha çok muhtaç olan ve bakmakla yükümlü olan bağı vardır

bebek 9 ay anneyledir elbette daha güçlüdür
Fakat anneyle çocuk arasındaki sevgi de zamanla oturur önce bana muhtaç diye anne daha çok üstüne düşer ama

asıl ay çok seviyorum aşığım üstüne düşmesi değil o
Muhtaçlık durumu için bebeğin üstüne düşülüyor

Sonra sevgi oturuyor sevgi emektir her koşulda önce koruma içgüdüsüyle başlar..

babalıkta da annelikte de sevgi zamanla oturur bir şeyler paylaştıkça ki sanırım anne hamile kalınca babaların da beyinlerinde değişiklikler oluyormuş

Annelik baştan bilinse kimse kitap okuyup araştırmaz kimse de hata yapamazdı bunlar zamanla öğrenilen şeyler

Tunc tataker diye bir dr yok. Baktim kendisi pdr mezunuymus. psikologmus gibi 'terapi' veriyormus. Psikolog dernegine bildirdim bu kisiyi
psikolog ünvanı kullanıyorsa hatalı ancak pdr mezunları psikolojik danışmandır ve danışmanlık yapar. hatta psikoloji bölümünde olmayan danışma uygulamaları derslerini görürler.

konu dışı ama konu zaten başka yerlere uçtu gitti

Bir şey sorucam bu deyişi dilimize kazandıran kişi şuan hapiste mi evinde mi?
Merak ediyorum kaldı ki kişi bu deyişte belki başka bir kişi için kullandı

bu nasıl kanıt olacak ki bir şey çıkmayacak zaten cidden.

Hangi üniversiteden ne eğitimi aldınız?
Benim doktoram dahil olmak üzere liseden beri eğitimim çocuk üzerine
Tez ve makalelerim aile üzerine
Bir bitirme ödevim baba katılımı ve baba bağlanması üzerine.
Sizin nedir?

Arkadas suan cevap veremeyebilir savcilaga falan gitmis olabilir sikayet icin yada cimer ile falan ugrasiyordur

Zaten bu annelik içgüdüsü ve kutsal annelik baskısı yüzünden kadınlar lohusa depresyonuna giriyor.

ben ilk bebeğimi emzirmeyi 15 gunde falan başardım. Cocugun ihtiyaçlarını karşılamaktan, endişeden, öyle kutsal ve tatlış anneliğe vaktim yoktu.
bebeğimi sevemediğim için vicdan azabı çekiyordum. Emek verdikçe sevdim.
oksitosin ile bitiyorsa keşke bassaydım hormonu kendime de üzülmeseydim bu kadar :)))

Sonuç olarak konuyu yazıp gidiyorlar işte.
Biz burda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama sonucu bilemiyoruz.
Hayır ban yese cevap veremese neyse

Bende buna acayip uyuz oluyorum
İşini görene, içini rahatlatana kadar kullanıyorlar bizi.
Dönünce de hep bir bahane oluyor.
O bahane konuyu uzun uzuuun yazarken geçerli olmuyo ama

Ya oksitosin hep aşk hormonu diye söyleniyor ama aslında büyük sevgi değil orada
Bebeğini korumak onun ihtiyacını karşılamak
Olay bu zaten

pijamacığım seninki normal bir süreç olmuş
Kocana bassaydın oksitosin bebeyimm evde yok muydu?

Hanımlar neler oluyor anlamaya çalışıyorum, bu mevzu neden farklı bir hal aldı?
Savcılık denmiş, biz üyelerin bilgilerini resmî şikayet olup savcılık talep etmezse vermiyoruz, bilgileri sizlerle paylaşmamız kanunen yasak zaten.

Ortada hakaret varsa yasal haktır suç duyurusunda bulunursunuz ama bunu topikte polemik haline de getirmeyin rica ediyorum, varsa hakaret şikayet et butonuna basarsınız inceleriz, yapılması gereken bir işlem varsa da yaparız.

Bu arada bir bilgi 19 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği "Bilal'e anlatır gibi anlatmak" deyimine yasak getirdi, bu yasak sanırım tüm sosyal medya mecralarını bağlayıcı nitelikte.

Biyoloji bilgisi 11. Sınıfta kalınca böyle oluyor demek ki
Ay öyle deme ya ben 9'dan sonra hiç görmedim, dilciyim . Ama bilirim oksitosin hormonunu, ne durumlarda salgıladığına da hakimim, erkeklerde belki kadınlardan daha az salgılansa da yine de salgılandığını. Konu sahibinin eşinin durumu hormonlarla açıklanamaz. Aile olduğu bilincinde değil henüz. Konu sahibi beni küçük bebekle yalnız bırakma dese annen var ya işte dermiş çünkü.

11.sınıf biyoloji dersi yetiyormuş bilgi sahibi olmak için. Keşke baştan bilseydim

Ben de çok şikayette bulundum ve sürecin nasıl işlediğini çok iyi biliyorum

Keske iki hukukcu olarak bu karari veren hakimle biraz Anayasayi, AIHM'in Handyside kararini, AIHS madde 10u, AYM madde 90i filan tartisip iki lafin belini kirabilseydik... Keske boyle seyler mumkun olsa. Saygi duyuyorum.

Keske iki hukukcu olarak bu karari veren hakimle biraz Anayasayi, AIHM'in Handyside kararini, AIHS madde 10u, AYM madde 90i filan tartisip iki lafin belini kirabilseydik... Keske boyle seyler mumkun olsa. Saygi duyuyorum.

Yapma

Artık sınırlar dahilindesin

Dün tüm adliye AYM bireysel başvuru yapıyormuş nöbetçi mahkeme önü kuyruk olmuş kapanma öncesi

Herkeste benzer bir karar yol uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…