- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 46
Hadi yine söylesene AYNISINI ULKENIN BASKANINA OGLUNA ANLATIR GIBI ANLAT HADISANIRIM KADINLAR KULUBUNDEN EKRAN GORSELI VE SIBER SUÇLAR ILE MUCADELE ICIN CIMER'E ILK SIKAYET EDILEN DE SIZ OLDUNUZ TEBRIK EDİYORUM...BURDAN SALLAMAK KOLAY SEN ULKENIN BASKANININ OGLUNA ITHAFEN BIZZAT HAKARET EDEREK ZAT 'I KASTDEREK BANA HARARET ETTIN OKUDUGUM OKULA KADAR HEM DE....BURDAN SABIRSIZLIKLA BEKLEYIN BENCE DE....BİR KERE OKUYARAK ANLASAYDINIZ NE DEMEK ISTEDIGIM ORTADAYDI IDEAL OLANI BU DEGIL AMA ERKEKLER ANNE GIBI DEGIL DRYIP LOHUSA KADIBI UZMEMEK ICIN ZAMANLA OGRENIR BABALIGI DEMEK ISTEDIM...BUNCA YILDIR KIMSEYE HARARET ETMEDIM BURDAN AMA SIZ COK ILERI GITTINIZ
SANIRIM KADINLAR KULUBUNDEN EKRAN GORSELI VE SIBER SUÇLAR ILE MUCADELE ICIN CIMER'E ILK SIKAYET EDILEN DE SIZ OLDUNUZ TEBRIK EDİYORUM...BURDAN SALLAMAK KOLAY SEN ULKENIN BASKANININ OGLUNA ITHAFEN BIZZAT HAKARET EDEREK ZAT 'I KASTDEREK BANA HARARET ETTIN OKUDUGUM OKULA KADAR HEM DE....BURDAN SABIRSIZLIKLA BEKLEYIN BENCE DE....BİR KERE OKUYARAK ANLASAYDINIZ NE DEMEK ISTEDIGIM ORTADAYDI IDEAL OLANI BU DEGIL AMA ERKEKLER ANNE GIBI DEGIL DRYIP LOHUSA KADIBI UZMEMEK ICIN ZAMANLA OGRENIR BABALIGI DEMEK ISTEDIM...BUNCA YILDIR KIMSEYE HARARET ETMEDIM BURDAN AMA SIZ COK ILERI GITTINIZ
Bütün gecmis konularda da hep farklı bakış açım olmuştur ve bununla gurur duyarım benim siyasi görüşüm sizin alay konunuz olamaz istediğim gibi gitsin isteseydim bosan derdim hep olduğu gibiÇok enteresan gerçekten... konu istediğiniz gibi ilerlemeyince açık bulduğunuzu düşünüp buradan yürümeye çalışmışsınız.
dönem dönem ülkenin gündemlerine göre deyişler oluşur.
Bilal e anlatır gibi bunlardan biri.
Aynı dönemde çapulcular da var mesela.
Yada şu sıralar sık duyduğumuz Silivri soğuk olur.
bunları kullanmak suç mu ben bilmiyorum.
Eğer suçsa, daha önemli dertlerimiz var demek.
ama sanmıyorum şunu Bilal in sizin kadar ciddiye aldığını. Kraldan çok kralcılık hayatınızın her yerinde.
Babaların hatalarını kapatmak için ortaya sözde bilimsel bir şey atmışsınız, babalar bu kadar savunmaz kendini.
şimdi de cımbızla çektiğiniz laftan savcılığa gidiyorsunuz.
Değişik işte.
son olarak,
baba, annenin anne olduğu andan itibaren babadır.
cocugu tek başımıza yapamıyor oluşumuzun bir sebebi olmalı.
Yalnız çok komiksiniz zira size hakaret edildiği için gitmiyorsunuz tam olarak o kadar lafın içinden asıl dikkate alınacağını düşündüğünüz şey için gidiyorsunuzSANIRIM KADINLAR KULUBUNDEN EKRAN GORSELI VE SIBER SUÇLAR ILE MUCADELE ICIN CIMER'E ILK SIKAYET EDILEN DE SIZ OLDUNUZ TEBRIK EDİYORUM...BURDAN SALLAMAK KOLAY SEN ULKENIN BASKANININ OGLUNA ITHAFEN BIZZAT HAKARET EDEREK ZAT 'I KASTDEREK BANA HARARET ETTIN OKUDUGUM OKULA KADAR HEM DE....BURDAN SABIRSIZLIKLA BEKLEYIN BENCE DE....BİR KERE OKUYARAK ANLASAYDINIZ NE DEMEK ISTEDIGIM ORTADAYDI IDEAL OLANI BU DEGIL AMA ERKEKLER ANNE GIBI DEGIL DRYIP LOHUSA KADIBI UZMEMEK ICIN ZAMANLA OGRENIR BABALIGI DEMEK ISTEDIM...BUNCA YILDIR KIMSEYE HARARET ETMEDIM BURDAN AMA SIZ COK ILERI GITTINIZ
Sizin siyasi görüşünüzü kim nereden bilsin?Bütün gecmis konularda da hep farklı bakış açım olmuştur ve bununla gurur duyarım benim siyasi görüşüm sizin alay konunuz olamaz istediğim gibi gitsin isteseydim bosan derdim hep olduğu gibi
Tunc tataker diye bir dr yok. Baktim kendisi pdr mezunuymus. psikologmus gibi 'terapi' veriyormus. Psikolog dernegine bildirdim bu kisiyiTunç Tataker vardır dr bir bakın derim bu konu ile ilgili birkaç makalesi var
psikolog ünvanı kullanıyorsa hatalı ancak pdr mezunları psikolojik danışmandır ve danışmanlık yapar. hatta psikoloji bölümünde olmayan danışma uygulamaları derslerini görürler.Tunc tataker diye bir dr yok. Baktim kendisi pdr mezunuymus. psikologmus gibi 'terapi' veriyormus. Psikolog dernegine bildirdim bu kisiyi
Bir şey sorucam bu deyişi dilimize kazandıran kişi şuan hapiste mi evinde mi?Bütün gecmis konularda da hep farklı bakış açım olmuştur ve bununla gurur duyarım benim siyasi görüşüm sizin alay konunuz olamaz istediğim gibi gitsin isteseydim bosan derdim hep olduğu gibi
Ister kabul edin ister etmeyin doğalari bu ...erkekler babaligi ancak ogrenebir ...annelik oksitosin hormonu yüzünden bizde doğamizda var...yadsimaniz kabul etmemeniz bu gerçeği degistirmez...konu sahibine değişik bakış açısı sağlayıp lohusa bir kadına daha da üzüntü vermek yerine olayın doğası ile cevap verdim ...bu benim zihniyetim değil aldığım eğitimin de sonucu bildiğim bir gerçek...
Arkadas suan cevap veremeyebilir savcilaga falan gitmis olabilir sikayet icin yada cimer ile falan ugrasiyordurHangi üniversiteden ne eğitimi aldınız?
Benim doktoram dahil olmak üzere liseden beri eğitimim çocuk üzerine
Tez ve makalelerim aile üzerine
Bir bitirme ödevim baba katılımı ve baba bağlanması üzerine.
Sizin nedir?
Zaten bu annelik içgüdüsü ve kutsal annelik baskısı yüzünden kadınlar lohusa depresyonuna giriyor.Bir de herkes annelik içgüdüsünden falan bahsetmiş
Ya annelik maalesef öğreniliyor arkadaşlar
İçgüdü dediğiniz şey daha dikkatli olmaksa ona katılırım
Genellikle çocuk ağlarsa anneler hemen uyanır...
acıktığını daha net anlar anne çocuk arasında cidden bağ vardır
Ama daha çok muhtaç olan ve bakmakla yükümlü olan bağı vardır
bebek 9 ay anneyledir elbette daha güçlüdür
Fakat anneyle çocuk arasındaki sevgi de zamanla oturur önce bana muhtaç diye anne daha çok üstüne düşer ama
asıl ay çok seviyorum aşığım üstüne düşmesi değil o
Muhtaçlık durumu için bebeğin üstüne düşülüyor
Sonra sevgi oturuyor sevgi emektir her koşulda önce koruma içgüdüsüyle başlar..
babalıkta da annelikte de sevgi zamanla oturur bir şeyler paylaştıkça ki sanırım anne hamile kalınca babaların da beyinlerinde değişiklikler oluyormuş
Annelik baştan bilinse kimse kitap okuyup araştırmaz kimse de hata yapamazdı bunlar zamanla öğrenilen şeyler
Sonuç olarak konuyu yazıp gidiyorlar işte.
Biz burda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama sonucu bilemiyoruz.
Hayır ban yese cevap veremese neyse
Ya oksitosin hep aşk hormonu diye söyleniyor ama aslında büyük sevgi değil oradaZaten bu annelik içgüdüsü ve kutsal annelik baskısı yüzünden kadınlar lohusa depresyonuna giriyor.
ben ilk bebeğimi emzirmeyi 15 gunde falan başardım. Cocugun ihtiyaçlarını karşılamaktan, endişeden, öyle kutsal ve tatlış anneliğe vaktim yoktu.
bebeğimi sevemediğim için vicdan azabı çekiyordum. Emek verdikçe sevdim.
oksitosin ile bitiyorsa keşke bassaydım hormonu kendime de üzülmeseydim bu kadar :)))
Ay öyle deme ya ben 9'dan sonra hiç görmedim, dilciyimBiyoloji bilgisi 11. Sınıfta kalınca böyle oluyor demek ki
11.sınıf biyoloji dersi yetiyormuş bilgi sahibi olmak için. Keşke baştan bilseydimIster kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Ben de çok şikayette bulundum ve sürecin nasıl işlediğini çok iyi biliyorumSANIRIM KADINLAR KULUBUNDEN EKRAN GORSELI VE SIBER SUÇLAR ILE MUCADELE ICIN CIMER'E ILK SIKAYET EDILEN DE SIZ OLDUNUZ TEBRIK EDİYORUM...BURDAN SALLAMAK KOLAY SEN ULKENIN BASKANININ OGLUNA ITHAFEN BIZZAT HAKARET EDEREK ZAT 'I KASTDEREK BANA HARARET ETTIN OKUDUGUM OKULA KADAR HEM DE....BURDAN SABIRSIZLIKLA BEKLEYIN BENCE DE....BİR KERE OKUYARAK ANLASAYDINIZ NE DEMEK ISTEDIGIM ORTADAYDI IDEAL OLANI BU DEGIL AMA ERKEKLER ANNE GIBI DEGIL DRYIP LOHUSA KADIBI UZMEMEK ICIN ZAMANLA OGRENIR BABALIGI DEMEK ISTEDIM...BUNCA YILDIR KIMSEYE HARARET ETMEDIM BURDAN AMA SIZ COK ILERI GITTINIZ
Hanımlar neler oluyor anlamaya çalışıyorum, bu mevzu neden farklı bir hal aldı?
Savcılık denmiş, biz üyelerin bilgilerini resmî şikayet olup savcılık talep etmezse vermiyoruz, bilgileri sizlerle paylaşmamız kanunen yasak zaten.
Ortada hakaret varsa yasal haktır suç duyurusunda bulunursunuz ama bunu topikte polemik haline de getirmeyin rica ediyorum, varsa hakaret şikayet et butonuna basarsınız inceleriz, yapılması gereken bir işlem varsa da yaparız.
Bu arada bir bilgi 19 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği "Bilal'e anlatır gibi anlatmak" deyimine yasak getirdi, bu yasak sanırım tüm sosyal medya mecralarını bağlayıcı nitelikte.
Keske iki hukukcu olarak bu karari veren hakimle biraz Anayasayi, AIHM'in Handyside kararini, AIHS madde 10u, AYM madde 90i filan tartisip iki lafin belini kirabilseydik... Keske boyle seyler mumkun olsa. Saygi duyuyorum.