- 19 Ocak 2017
- 6.977
- 20.257
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynınız gitti mi bu süreçte o da sizinle mi hala?Hayır gitmedi fikrini değiştiren ne oldu bilmiyorum ama gitmiyor
Aslında emzirme döneminde dahi tamamen anneye bağımlı değil. Kadın sağıp dolapta biriktiriyor, eşi de o uyurken ısıtıp bebeği besleyebiliyor mesela. Yabancı vloglarda dizilerde ben çok görüyorum bunları. Sağıp dışarı eğlenmeye giden, bebeği babaya bırakıp bir nefes alabilen kadınları gördükçe çok özeniyorum. Keşke bizim toplumda da olsa diyorum.
Erkek arkadaşımın da ileride böyle bir baba olabilmesi için şimdiden aynı evde olduğumuzda sürekli bir şeylere yardım etmesini istiyorum. Alıştırdım zaten, yemek yapsam temizlik yapsam ben ne yapabilirim diye soruyor. Bazen de şunu şunu ben yapayım diyor, yapıyor. Ben çalışmaz o çalışırken dahi asla hiçbir şeyi üzerime almadım tamamen. Çevremden ve bu forumdan öğrendim ki o çalışırken yoruldu şu bu desem her şeyi üstlensem bir daha asla hiçbir işe el sürmez. O yüzden yapabileceğim şeyleri dahi ona yaptırıyorum, ihtiyacım yoksa bile yardım teklifini kabul ediyorum.
Burada çok var, “bebekle kocan ilgilensin, sen bir yürüyüşe çık, bir hava al” diyoruz konu sahibi bir üyeye, hemen “çocuğum çok hareketli, eşim zapt edemez” diyorlar. Oysa kendisi annesinin karnında öğrenmedi bunları, o da çocuğunu ilk kez kucağına aldığında öğrendi nasıl zapt edeceğini, bıraksa eşi de öğrenecek. Bulaşık yıkayamaz, camı silemez, yemek yapamaz ortalığı dağıtır, çocuğu yıkayamaz/uyutamaz diye diye adamların babalığı öğrenmesini engelliyoruz.
Hazır gidiyorken belki kapanma hiç açılmaz dönmez . Hazır gitmişken kalsın bence gayet kararlıysaKızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
Kusura bakma bacım eşiniz tam bir Ayı.Kızlar eşim bu tam kapanmadaki süreci ailesinin yanında köyde geçirmek istiyor bana gidelim dedi ben gitmek istemiyorum istiyorsan sen git dedim gidiceğini düşünmemiştim şimdi öğrendim ki gidicekmiş ben 15 günlük bebeğimle evde yada annemlerde kalıcam bencillik yapmak istemiyorum sitem etmek istemiyorum nasıl davranacağımı bilemedim siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında lütfen yardımcı olun
surat mı yapsınGitsin bırak
Gelince surat yap hemen affetme
Gitmedi yazmis sadece o kadar. Bende merakumdan bakiyorum ama baska bi aciklama yokYa sevgili konu sahipleri.
Konuyu açıyorsunuz biz yorumlar yapıyoruz
Sonra yok oluyorsunuz
Bizi de düşünün biraz
2 gündür bakıyorum eşi gitmiş mi ne yapmış diye yok bişey yazmamış.
Merak içinde kaldim bize de yazık değil mi
Gerçekten kırmak,eleştirmek,üzmek,yargılamak için değil öyle hissettiğim için soruyorum bunu.
Biz burda hala konuyu konuşuyoruz.belki eşi gitti.belki evde kaldı.ne oldu acaba.
Sadece bu konu sahibi için demiyorum çoğu böyle
Sonuç olarak konuyu yazıp gidiyorlar işte.Gitmedi yazmis sadece o kadar. Bende merakumdan bakiyorum ama baska bi aciklama yok
bu sitemine çok güldüm :)))2 gündür bakıyorum eşi gitmiş mi ne yapmış diye yok bişey yazmamış.
Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !O hormonlar nedense bizim okuzlere ait bir cok ulkede erkekler gayette guzel bakiyorlar bebeklerine cocuklarina onlarin hormonu yok herhalde
Kadınların böyle ataerkil fikirleri icsellestirmesi çok acıBirde erkeklerin baba olmayi 4 senede ögreniyormus diye birseyi hayatimda ilk kez duyuyorum. Gereken özeni gösteren öyle güzel bakiyor ki. Bazilari alismis kadinlarin herseyi yapmasina. Cocuk bakimini bile kadin isi olarak görüyorlar. Acaba baba olarak onlara düsen ne bu durumda?
Bununla ilgili yapılmış çalışmaları ve makaleleri paylaşırsanız seviniriz.Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !
Kadınların böyle ataerkil fikirleri icsellestirmesi çok acı
Biraz arastirmayla erkekte de o hormonun olabilecegini ogrenmis olurdunuz...Ister kabul edin ister etmeyin arzuladığım asla bu değil ama gerçek bu ...kadın daha hamile iken oksitosin salgılar aylarca ...11. Sinif biyolojiye bakın...ERKEK SADECE OGRENIR ...ZAMANLA SEVER ...O HORMONU ERKEK TASIMAZ ..HIPOTALAMUSTA YOK YANI !